Įkraunama...
Įkraunama...

Mano veja - 3

QUOTE(budvykis @ 2014 08 11, 11:49)
Roundapas sutvarkys šią bėdą.

jei nupurkšiu dabar, po kiek laiko galiu sėti kąnors?
Ar roundapas pasieks tos žolės šaknis?
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2014 08 11, 12:56)
jei nupurkšiu dabar,  po kiek laiko galiu sėti kąnors?

Čia lygtais garšva. Pas mane sode irgi buvo sužėlus prieš žolės įrengimą, tai išroviau, užsėjau žole ir paskui pati nunyko bepjaunant. Tik pjauti dažniau reikėjo, kas savaitę ar pan., kad perdaug neįsilapotų.
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2014 08 11, 11:56)
jei nupurkšiu dabar,  po kiek laiko galiu sėti kąnors?

Per pora ar tris savaites sunyks iki pat šaknų.
Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2014 08 11, 12:49)
Čia lygtais garšva. Pas mane sode irgi buvo sužėlus prieš žolės įrengimą, tai išroviau, užsėjau žole ir paskui pati nunyko bepjaunant. Tik pjauti dažniau reikėjo, kas savaitę ar pan., kad perdaug neįsilapotų.

QUOTE(budvykis @ 2014 08 11, 13:00)
Per pora ar tris savaites sunyks iki pat šaknų.

Ačiū labai už atsakymus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidka @ 2014 06 14, 11:51)
Barenbrug man neteko seti. O Masterline Golfmaster sejau- viskas puikiai.
Tik kodel renkates sportmaster?
Tai labai atspari mindziojimui, bet ir greitai atauganti veja.
Megstat daznai šienauti smile.gif ?

o kokia sekla pasiulytumete?

QUOTE(irisas @ 2014 06 27, 19:42)
Sveiki, gal patartuмėt kur pirkti vejos sėklas? Turim labai didelį sklypą, tai reiks skirtingų rūšių: pavėsiui, lėtai augančia ir dar kokią nors  biggrin.gif Gal esate ištyrinėję rinką ir patarsit kur geriausiai konsultuoja ir pigiausiai parduoda  bigsmile.gif

mane taip pat domintu mirksiukas.gif
Zalioji stotele ???Senukuose gal kas yra?
sklypas nedidelis ,bet jau paruostas reiktu seti smile.gif
Atsakyti
Musu pievoj pridygo šungrybių blink.gif Daug!!!
Ką tai reiškia? gal kas buvo susidūrę? g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Lesto nesenai keitė elektros kabelius ir dabar mūsų sodo sklype yra taip:

user posted image

Reikės kažkaip žolę užsėti, kokių čia patarimų duotumėte? ką lapkritį dar galima padaryti, kad vėliau būtų geriau? Tuo pačiu bandome kažkiek palyginti, kad bent stalas lygiai galėtų stovėt smile.gif)

Atsakyti
QUOTE(Klausimiunas @ 2014 11 08, 19:57)
Sveiki,

Lesto nesenai keitė elektros kabelius ir dabar mūsų sodo sklype yra taip:

user posted image

Reikės kažkaip žolę užsėti, kokių čia patarimų duotumėte? ką lapkritį dar galima padaryti, kad vėliau būtų geriau? Tuo pačiu bandome kažkiek palyginti, kad bent stalas lygiai galėtų stovėt smile.gif)

Siais metais, tai jau nieko ir nepadysit. Labai gerai, kad islyginot, per ziema viskas susigules, pavasari dar palyginsit, jei noresit galesite piktzoles nupursti, kai jos sudigs ir sulaukus palanios temperaturos zolyte uzseti.
Atsakyti
kokia palanki temperatura zolytei seti?
pavasari smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

zolyna pasodinam antra karta.....paskutini pries savaite...nedygsta niekas unsure.gif gal per greitai cia norim? Laistom kaip ir patare.Beje sekla gera, nes buvo isbandyta kitoje vietoje.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Jau kelinta diena mirkstu vejos temose ir bandau issirinkti zolyte..Tiesa sakant susipainiojau..

Gal galit kas nors trumpai esminius skirtumus pasakyti tarp siu seklu misiniu: golfmaster, sportmaster ir ornamental..

Kiek as supratau, tai ..

golfmaster grazi prabangi zolyte, kuri reikalaus daugiau prieziuros. O atspari ar neatspari mindymams tai nesupratau g.gif

sportmaster
- atspari mindziojimui, bet ne tokia grazi..kazkas sake "grubi" g.gif ?
O kaip su prieziura?

ornamental
- standartinio grozio, bet gana atspari zole..ismindziotos vietos greitai atauga. Nereikalaujanti ypatingos prieziuros.

Ar labai nusisnekejau? biggrin.gif

O siaip tai noriu grazios, atsparios mindymui ir per daug neinoringos..Koki misini rinktis?
Atsakyti
Kada vėliausiai dar galima žolę sėti? Rugsėjis jau nebe sezonas tam? Geriau palaukt kito pavasario ar nebūtinai?
Atsakyti