Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema)

QUOTE(kufuke @ 2012 12 18, 13:29)
Cıa ıs Ebay pırkau, 100 vnt kazkada uz kazkur 50 Lt smile.gif

gal galit pardaveja uzrodyti, per kuri pirkot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2012 12 19, 22:26)
user posted image

merginos ar galima laikyt si OT kaip teigema?dariausi O diena,bent jau tada kai ji turejo but g.gif

Nelabai įmanoma įvertint pagal viena tik testa, reik vertint palyginimo budu kelių dienų. Šiaip manau neigiamas, bet arba tik pries bangos virsune arba tik ka po
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 28 gruodžio 2012 - 23:12
QUOTE(aitute @ 2012 12 11, 13:38)
Reikia jūsų nuomonės... Paskutinės mmm buvo neįprastai lengvos(paprastai skęstu), nors vėlavo savaitę. Šį ciklą OT teigiamas buvo 13CD, nuo 22cd pradėjo tept rudai, tesėsi 5dienas(sunaudodavau po porą įklotų kasdien). Dabartinės mmm turėjo ateit šeštadienį, nes iki šiol ciklas būdavo reguliarus. Kadangi labai norim leliuko, neiškentusi pasidariau testus: NT I, užtat OT - abi ryškios juostelės... Vakar ryte sugadinau dar po vienetuką. NT vis dar vienas, o OT blėkšta, kaip po normalios ovuliacijos  blink.gif Vakar dieną pasidariau ir HCG - mažiau nei 0,1. Tad nėštumo tikrai nėra...
Pas gydytoją eilė tik kitą sav. Gal kuri įsivaizduojat, kas per padėtis ir ko man laukti? Per metus turėjau 2 nelaimingus  nestuke.gif  unsure.gif
P.S. Praeitą ciklą tiek NT, tiek OT vėluojant mėnesinėms buvo I.

Papasakosiu istorijos pabaiga smile.gif Gydytoja ant kedes nieko itartino neuzciuope, o po poros dienu NT parode ryskius II. Po sav. echo parode 5-iu sav. puslyte wub.gif Siandien idomumo delei pasidariau OT, tai pirmiausia isryskejo testine juostele ir tik po to kontroline bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aitute @ 2013 01 03, 19:21)
Papasakosiu istorijos pabaiga  smile.gif Gydytoja ant kedes nieko itartino neuzciuope, o po poros dienu NT parode ryskius II.  Po sav. echo parode 5-iu sav. puslyte  wub.gif Siandien idomumo delei pasidariau OT, tai pirmiausia isryskejo testine juostele ir tik po to kontroline  bigsmile.gif

Sveikinimai su tokia gražia pabaiga 4u.gif Aš irgi su OT padariau eksperimentą tokį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aitute @ 2013 01 03, 20:21)
Papasakosiu istorijos pabaiga  smile.gif Gydytoja ant kedes nieko itartino neuzciuope, o po poros dienu NT parode ryskius II.  Po sav. echo parode 5-iu sav. puslyte  wub.gif Siandien idomumo delei pasidariau OT, tai pirmiausia isryskejo testine juostele ir tik po to kontroline  bigsmile.gif

Dideliausi sveikinimai thumbup.gif 4u.gif lai čia būna ne pabaiga, o pradžia nestuke.gif thumbup.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele99 @ 2013 01 04, 12:35)
Dideliausi sveikinimai thumbup.gif  4u.gif  lai čia būna ne pabaiga, o pradžia nestuke.gif  thumbup.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Tikiuosi, čia bus istorijos apie mmm ir OT pabaiga biggrin.gif Su NT jau kita istorija prasidėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aitute @ 2013 01 04, 11:48)
Ačiū  4u.gif Tikiuosi, čia bus istorijos apie mmm ir OT pabaiga  biggrin.gif  Su NT jau kita istorija prasidėjo  wub.gif

Sveikinu wub.gif nestuke.gif Visiskai nieko nejautei,kokiu pojuciu,pirmas 5 savaites?
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2013 01 04, 15:02)
Sveikinu  wub.gif  nestuke.gif Visiskai nieko nejautei,kokiu pojuciu,pirmas 5 savaites?

Pojūčiai buvo kaip ir prieš kiekvienas mmm per gamybos laikotarpį - "jau tikrai tikrai užkibo" lotuliukas.gif O realiai išdavė krūtys. Jos man prieš paskutines mmm pajautrėdavo, tačiau dabar pasidarė stangrūs speneliai, jau tikrai nesuspausi blush2.gif Ir dar prieš šventes reikėjo išsiaiškinti dėl alkoholio vartojimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aitute @ 2013 01 04, 15:50)
Pojūčiai buvo kaip ir prieš kiekvienas mmm per gamybos laikotarpį - "jau tikrai tikrai užkibo"  lotuliukas.gif O realiai išdavė krūtys. Jos man prieš paskutines mmm pajautrėdavo, tačiau dabar pasidarė stangrūs speneliai, jau tikrai nesuspausi  blush2.gif Ir dar prieš šventes reikėjo išsiaiškinti dėl alkoholio vartojimo  bigsmile.gif

VIsom ziuriu pasireiskia speneliai visu pirma... Man jokiu pojiuciu nera... O taip noretusi.. bigsmile.gif Mm turi ateiti treciadieni..
Atsakyti
mergaites gal paaiskinsit man smile.gif
Vakar OT rode testo juostele sviesesne nei kontroline, as suprantu kad testas neigiamas, bet snd testo juosteles isvis nera verysad.gif verysad.gif tik kontroline, tai kaip cia suprast?praziopsojau O?
Atsakyti
QUOTE(akušeryte @ 2013 01 11, 20:00)
mergaites gal paaiskinsit man smile.gif
Vakar OT rode testo juostele sviesesne nei kontroline, as suprantu kad testas neigiamas, bet snd testo juosteles isvis nera verysad.gif  verysad.gif tik kontroline, tai kaip cia suprast?praziopsojau  O?

O abu OT vienodu laiku dareis? Tikimybe, kad ovuliacija jau buvo, bet pats vaisingiausias periodas buna po 12-48h. O ar visada vienodu laiku tau yvyksta ovuliacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MSM: 13 sausio 2013 - 18:46
QUOTE(MSM @ 2013 01 13, 20:46)
O abu OT vienodu laiku dareis? Tikimybe, kad ovuliacija jau buvo, bet pats vaisingiausias periodas buna po 12-48h. O ar visada vienodu laiku tau yvyksta ovuliacija?

Sis pirmas menesis kai darausi OT, nu va tesinys, 3 OT toks pats kaip pirmas, 4 OT abi juosteles beveik vienodo ryskumo smile.gif snd bus 5 OT pirmus 3 OT dariausi vienu laiku vakar truputi anksciau smile.gif bet man pagal gleives jau kaip ir turejo but O, o va taip suprantu pagal OT dar tik bus smile.gif
Atsakyti