Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema)

Mano situacija šį mėnesį labai panaši į tavo, 11CD pasirodė tų gleivių, na tikrai jos man buvo panašios į vaisingas, tad 12CD pasidariau testą, vaiduoklis buvo, bet ne toks ryškus kaip kontrolinė juostelė, bet galvojau, kad ''įsivažiuos'', bet 13 ir 14CD mane nuvylė, o išskyros pasidarė tirštos, tokios šiek tiek baltos (gal labiau pilkos), 17CD labai išryškėjo antra juostelė, o išskyrų padaugėjo tiek, kad einant net šlapia pasidarydavo blush2.gif nors nepasakyčiau, kad jos labai primena kiaušinio baltymą g.gif skystesnės yra... Bet testų aš nuo vakar nedariau, mūsų ND reguliarūs, tai jei norės užkibs, jei ne, tai ką padarysi... unsure.gif
Atsakyti
labai tikiuosi, kad Jum pavyko ir nebesulauksi mm smile.gif
be abejo, tikiuosi, kad ir musu sekme neaplenke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maybeee @ 2013 03 07, 17:49)
sakyciau daugiau pozytiviu minciu 4u.gif  ir ateis tas laikas netiketai 4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(_spanguolele_ @ 2013 03 08, 01:25)
Foto turiu, bet kadangi esu naujoke, tai arba nemoku ikelti foto, arba negaliu  g.gif pabandysiu paieskoti per kur galeciau parodyti  g.gif

Kur savo testus pirkot??? g.gif

QUOTE(maybeee @ 2013 03 08, 10:14)
as tai nepriskirciau nei vienos juosteles prie teigiamo testo blush2.gif

O as priskirciau, jei ji testus pirko ten kur ir as lotuliukas.gif

QUOTE(_spanguolele_ @ 2013 03 08, 15:59)
na, siandien dariau kaip ir vakar, su rytiniu slapimu

"Skirtingai nuo nėštumo testų, rytas (pirmas rytinis šlapimas) nėra geriausias laikas ovuliacijos testui atlikti. LH gaminasi Jūsų organizme anksti ryte, todėl Jūsų šlapime maksimalus jo kiekis aptinkamas po pietų. Idealiausias laikas tyrimui – apie 14-16 val., nors dažnai tikslūs rezultatai būna jau nuo 10 val. ryto iki vėlaus vakaro." 4u.gif
Atsakyti
Pirkau olandiskoje internetineje parduotuveje smile.gif o del rytinio ir nerytinio slapimo, tai su rytiniu kaip tik ryskesnes juosteles atsiranda, nei kad su dieniniu... suprasciau jei su rytiniu nerysku butu, o su dieniniu ryskiau, bet kad ne... bet padarius su rytiniu (testine juostele gan ryski), kartojau ir su dieniniu (tai antras kartas jau vaiduokliauja) g.gif sakau rimtai keisti tie mano OT lotuliukas.gif
Papildyta:
stai tokie user posted image
Atsakyti
QUOTE(_spanguolele_ @ 2013 03 08, 19:01)
o del rytinio ir nerytinio slapimo, tai su rytiniu kaip tik ryskesnes juosteles atsiranda, nei kad su dieniniu... suprasciau jei su rytiniu nerysku butu, o su dieniniu ryskiau, bet kad ne...

Visiškai nieko keisto - rytinis šlapimas paprastai būna labiau koncentruotas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 03 08, 18:23)
Visiškai nieko keisto - rytinis šlapimas paprastai būna labiau koncentruotas. smile.gif

tai kaip cia gaunasi, jei LH gaminas anksti ryte ir maksimalus jo kiekis aptinkamas po pietu, tai reiskia, kad LH su rytiniu slapimu uzsilikes nuo praeitos dienos (nors is vakaro nueinu i wc)? Nu paaiskinkit, mielos merginos, man nesuprantaciai doh.gif
"Skirtingai nuo nėštumo testų, rytas (pirmas rytinis šlapimas) nėra geriausias laikas ovuliacijos testui atlikti. LH gaminasi Jūsų organizme anksti ryte, todėl Jūsų šlapime maksimalus jo kiekis aptinkamas po pietų. Idealiausias laikas tyrimui – apie 14-16 val., nors dažnai tikslūs rezultatai būna jau nuo 10 val. ryto iki vėlaus vakaro."
Atsakyti
QUOTE(_spanguolele_ @ 2013 03 08, 19:01)
stai tokie

Taip taip sitie patys. Taigi tas neryskias (kurios yra tokio pat ryskumo kaip ir konrtoline) galite laikyti teigiamais. Vat kada bus kiek rystesnis uz kontrolini ta diena ir bus ovuliacija. As nesupratau iki kol nepasidariau visu. Testukai baisiai neryskus.

O darytis OT tikrai reikia ne ryte smile.gif Idealiausias laikas tyrimui – apie 14-16 val. Pries tai 2 - 3 val. negerus daug skysciu. Viskas labai paprasta, ko cia nesuprast? biggrin.gif

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 03 08, 19:23)

Taip, bet ne OT atveju! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimile: 09 kovo 2013 - 00:33
paklausiu kitaip.. nuo ko priklauso, kad ryte padarius OT rodo ryskesne juostele, nei kad darant ta pacia diena po kokiu 6h, juk LH kyla tik nuo ryto g.gif na bet gal ir neesme, visus dariau apie 16h, isskyrus vakar ir siandien (bet siandien ir vakar taip pat dariau po antra testuka apie 16h ir jie jau buvo neryskus, praktiskai vos vaiduokliavo) ax.gif tai taip iseina, kad mano O turejo buti po 12-48h po 12CD? Daugiau kaip ir nebebuvo ryskesniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_spanguolele_ @ 2013 03 09, 01:43)
paklausiu kitaip.. nuo ko priklauso, kad ryte padarius OT rodo ryskesne juostele, nei kad darant ta pacia diena po kokiu 6h, juk LH kyla tik nuo ryto  g.gif  na bet gal ir neesme, visus dariau apie 16h, isskyrus vakar ir siandien (bet siandien ir vakar taip pat dariau po antra testuka apie 16h ir jie jau buvo neryskus, praktiskai vos vaiduokliavo)  ax.gif tai taip iseina, kad mano O turejo buti po 12-48h po 12CD? Daugiau kaip ir nebebuvo ryskesniu  blush2.gif

Na, nezinau as ekperimentu nedariau biggrin.gif Dariausi pagal tai kaip nurodyta. O kodel blankesni popietiniai, galvoju todel, kad gal skysciu gerete. Kazkaip man atrodo jusu darymai truputi tokie bardakeliai, tai ryte, tai po pietu. Juk parasyta, kad darytis tuo paciu metu. Tai nei nezinau kaip pakomentuot biggrin.gif Siulau nesiblaskyti ir sekanti menesi pasidaryti nuosekliai tuo paciu metu, po pietu ir negerus skysciu 2 - 3 val. Kelkit foto cia ir pasiziuresim kada, kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
zinau, atrodo bardakelis lotuliukas.gif dariau kasdien tuo paciu metu (apie 16h) pries tai apie 3h negerus ne laselio skysciu biggrin.gif tik paskui pabandymui padariau sian ir vakar dar ir ryte su rytiniu slapimu po papildoma testuka, bet 16h irgi dariau. Taigi nuo 9CD iki 18CD dariau testukus 16h biggrin.gif tai 12CD ryskiausias, o paskui eme blankti smile.gif o ir kiausinio baltymo isskyros buvo 14-16CD rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_spanguolele_ @ 2013 03 09, 02:14)
12CD ryskiausias, o paskui eme blankti smile.gif o ir kiausinio baltymo isskyros buvo 14-16CD  rolleyes.gif

Pati puikiai viską apibendrinot 4u.gif Laukiam dabar jau nėštuminių testų ax.gif
Atsakyti
Pabandziau ir as su OT si menesi paeksperimentuoti smile.gif kolkas padariau 3 testus. Uzvakar (15 CD) apie 18val testine juostele buvo blankesne uz kontroline, vakar tokiu pat laiku jos buvo vienodo ryskumo, siandien neistveriau apie 10 val padariau- testine juostele ryskesne uz kontroline. Tai sakau gal siandien ta diena? smile.gif mb jau ryte savo pareiga atliko wink.gif dar vakarop viena pagadinsiu, idomu paziuret ar vis dar tokia ryski bus ar jau blanks.
Atsakyti