Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 12

Apklausa: Ar mulčiuojate savo daržą? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 06, 15:01)
Pas mus smarkus lietus su kruša praūžė blink.gif braškių lapus sukapojo, daržas (kur nemulčiuota) plaukia link Šešupės verysad.gif

Ta pati kruša pas mus ką tik užsuko doh.gif
Čia mano kopūstai po agroplėvele:
user posted image
O čia gėlynas buvo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 05 06, 15:54)
Ta pati kruša pas mus ką tik užsuko  doh.gif

o Dievuleliau doh.gif doh.gif doh.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 05 06, 15:54)
Ta pati kruša pas mus ką tik užsuko  doh.gif
[/img]

eina sau... blink.gif Pas mus kolkas tik vos vos pabarste... unsure.gif
Atsakyti
Baisiau nei salnos console.gif Man tiesiai ant galvos nelyja, bet toliau tai dangus juodas. Ir zaibuoja. Uzdengiau savo pakeltas lysves, gaila butu.
Atsakyti
O kurioj vietoj cia taip baisiai?O pas mus Aukstaitijoj tai saule sviecia,grazu
Atsakyti
Ką tik pro Kauną prėjo...reik eit i daržą nuostuolių skaičiuot verysad.gif
Atsakyti
Pas mus tik 8 laipsniai. Lyja, bet be krusos. Ridikeliai islindo ir stovi pamelynave, bijo daugiau listi doh.gif Kaip laukiu silumos, norejau i darza, bet per lietu geriau nelysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zauke @ 2012 05 06, 17:08)
O kurioj vietoj cia taip baisiai?

Suvalkijoje, prie Rusijos sienos.

Asese, tai pas jus dar baisiau blink.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Grįžau iš sodybos. Žemaitijoje kol kas krušos nebuvo, bet praeitą savaitę šalnos buvo neblogos-nušalė visi pakeltose lysvėse sudygę ridikėliai, šiltnaminiai ir tie lapelius apšalę. Net varnalėšų, lubinų, česnakų lapai apgeltę. unsure.gif
o šiąnakt vėl šalnas praneša...
Atsakyti
Reiskia vidurio LT silciausia. Niekas nenusalo, net trys like pomidorai atviram balkone puikiai jauciasi
Lijo tai stipriai, bet beveik be vejo. Net gailiuosi , kad uzdengiau svogunus. Nors neaisku, kas bus nakti
Atsakyti
Nu graudu skaityt ir matyt tokius dalykus verysad.gif Kai kiekvienas augalėlis išmylėtas, iščiustytas ir laikiamas doh.gif Pas mus pagaliau šiandien palijo, bet nesmarkiai.
Atsakyti
QUOTE(jju @ 2012 05 06, 16:20)
Ką tik pro Kauną prėjo...reik eit i daržą nuostuolių skaičiuot verysad.gif

blink.gif mes skaitosi irgi dar Kaune gyvename, nulyjo truput, bet tvarkingai, nebuvo krušos.
Papildyta:
Pas mane kažkokia gyvastis lysvėje įsiveisė doh.gif Radau nedidelį urvelį prie cikorijos, kažkur nykščio storio, prie pat buvo keli krapai tai jiems visi lapai nukarpyti, bet nesuėsti, mėtosi prie pat, o viršūnės paliktos. Bandžiau ieškoti urvo savininko, bet neradau, cikorijos šaknis apžiūrėjau tai nenuėstos, kiti augalai kol kas irgi nepaliesti. Kas čia galėtų būti? g.gif vis suku galvą, tikras sodo detektyvas doh.gif toks vaizdas, kad kažkas turintis žnyples pasidarbavo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 07 gegužės 2012 - 20:46