Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 12

Apklausa: Ar mulčiuojate savo daržą? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(xxkamane @ 2012 05 08, 11:07)
Ne, siandien Sv. Stanislovo blush2.gif

Šv. Stanislovo diena ir yra Stasinės ax.gif Dar nevėlu Stasiukus pasveikint ir jiems darbo duoti- susodinti svogūnus arba pynę svogūnų padovanoti biggrin.gif Ašarojimo diena, tsakant, gal kad senovėj svogūnai labai macnūs būdavo ir mergos sodindamos verkdavo, o gal dėl to, kad Šv. Stanislovas būdamas paauglys stebuklingai pasveiko, bet netrukus ....mirė. O jei visai paprastai, tai šią dieną mėnulis tampa tinkamas šakninėms daržovėms...
Atsakyti
Ar jau galima pankolius sodinti į lauką? Pas mane jau nemaži daigai. Ar geriau dar palaukti? g.gif
Atsakyti
Stasinės kaip Stasinės, ale kai minusas žadamas, ar nebus daug žiedų iš tų svogūnų?
Su pankoliais aš irgi palaukčiau.
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2012 05 08, 18:18)
Aš šiandien jau baigiau daržo apsodinimą,susodinau svogūnų galvutes ir Globo.Taip pat sasėjau agurkus po agroplevele..visi darbai baigti smile.gif Laukia mulčiavimas thumbup.gif

Greituolė bigsmile.gif Mes su MB tik rytoj važiuosim prasieit per daržus, nupjausim dalgiu žolytę, pamulčiuosiu daržoves ir agurkus žadu sukišt, uždėsiu agroplėvelę ax.gif Savaitgalį niekaip neišeis nuvykt, tai kažkaip stengiamės suktis, kad nors kartą per sav išeitų nuvažiuot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2012 05 08, 09:48)
Sveikos

Bandžiau pažaist su daržo programėle ir pasidariau preliminarų daržo planą ax.gif
daržas

Norėčiau, kad išsakytumėt savo nuomonę. Ir dar, kur žali augaliukai su klaustukais, tai nesugalvoju niekaip tose vagose augint, turit patarimų, o gal ką keistumėt? ax.gif

P.S. Rudas plotas su pomidorais-šiltnamis biggrin.gif

pagal plota, mano labai panasaus dydzio smile.gif tai pas mane braskiu yra kokius 6x daugiau smile.gif dar zirniu neiziurejau , ir tarpai labai dideli tarp lysviu, nors siaip gerai ir nesupratau, kiek cia vageliu gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2012 05 08, 12:35)
sveiki,ar galiu jau sodint kukuruzas i darza
user posted image

4u.gif
Atsakyti
Lenda jau bulvės mūsų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 05 08, 12:03)
Nelabai aišku, ką tu padarei  blush2.gif

ikisau:) ir viskas ok, nuvaziavau paziuret - auga sau saunuoliai:)
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2012 05 08, 12:17)
Į ką panašu?  biggrin.gif  lotuliukas.gif

oj prisijuokiau thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2012 05 08, 17:18)
Aš šiandien jau baigiau daržo apsodinimą,susodinau svogūnų galvutes ir Globo.Taip pat sasėjau agurkus po agroplevele..visi darbai baigti smile.gif Laukia mulčiavimas thumbup.gif

nu va, o man su tuo mulciavimu - dar mistika, ja kur anksciau pasetos darzoves, - jau zoles lenda - o dar puse darzo net nepaseta:( nznz, tai mulciuot negalima juk kol nesudygo ane??
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2012 05 09, 12:48)
Lenda jau bulvės mūsų  ax.gif

oj, smagu, mes vakar tik baigem sodint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 05 09, 12:48)
Lenda jau bulvės mūsų  ax.gif

Mano irgi sudygę thumbup.gif jau gražiai vagutės matos smile.gif
Atsakyti
as pasejau vakar pupas, ( dvi vageles ) prie bulviu, nes praeitais metais pritrukom,.,.ir saulegrazas is siltnamio isnesiau i lauka, pasodinau., ir kukuruzus ikisau likusius, (salia ju augs arbuzai ir melionai)
Atsakyti
Aš šiandien pasisėjau morkas ir svogūnus sukaišiojo.Draugas kurmis pusę daržo iškilnojo iškart cool.gif bet ir kirminų šlykščių pilna.Tai tiek tos,atleidžiu aš tam kurmiui biggrin.gif Man geriau jis,negu visokie neaiškūs padarai.Brrrr.
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2012 05 09, 11:50)
pagal plota, mano labai panasaus dydzio smile.gif tai pas mane braskiu yra kokius 6x daugiau smile.gif dar zirniu neiziurejau , ir tarpai labai dideli tarp lysviu, nors siaip gerai ir nesupratau, kiek cia vageliu gaunasi  g.gif

Braškių mum užtenka, tiek kiek yra.Šiaip realiai daigelių daugiau, nei čia pavaizduota, nes programa pati paskaičiavo,kiek tų daigų turėtų būt, aš tai gerokai dugiau sutalpinau biggrin.gif Tarpai irgi gal nėra labai tikslūs g.gif Žirniai prie kukurūzų. Vagelių su braškėm gaunasi brėžiny gavosi 32+2 prie šiltnamio, šiap daugiau truputį yra, bulvių ne 5, o kokios 8, tingėjau aš čia taip tiksliai žaist ax.gif Daugiau sudarinėjau tą brėžinėlį remdamasi "draugiško daržo" patarimais,tai svarbiau buvo kas su kuo ax.gif
Atsakyti