Kitur maciau graziau. Susodinti serbentai, agrastai , bet auginant formuoti kaip medeliai. O kaip antra eile, zemiau-svarainiai. Aisku, yra zaidimo ir su formavimu, ir zoles jau rankytem reikia istraukt, bet kur to zaidimo nera
Mes uzuoveja is vienos puses formavom saltalankiais. Tik pries sodindami, kasem grioveli ir dejom senu saligatviniu borteliu, gal kokius keturis i gyli. Vargo daug, bet nors nekeliauja i darza. Tik i kita puse keliauja. Man nera svarbu, nes toliau kazkieno krumynai, po to miskas. Ta puse nuo darzo, tai apkarpom , gavosi kaip gyvatvore. Ir naudos yra.
Kitur maciau graziau. Susodinti serbentai, agrastai , bet auginant formuoti kaip medeliai. O kaip antra eile, zemiau-svarainiai. Aisku, yra zaidimo ir su formavimu, ir zoles jau rankytem reikia istraukt, bet kur to zaidimo nera
QUOTE(saintlina @ 2012 05 11, 10:57)
*Bet man kažkaip ir patinka, jaučiu tokią ramybę tarp augalų, galva atsipalaiduoja, darbiniai rūpesčiai nutolsta..
**Užtat ant lauko sūpynių tik kalakutai supasi, nes šeiminkams laiko nėr
**Užtat ant lauko sūpynių tik kalakutai supasi, nes šeiminkams laiko nėr
*
**
daržininkai, patarkit
pas mus buvo stiprus lietus ir nemulčiuotose daržo vietose viršutinis žemės sluoksnis užsidėjo stora pluta. Ar augalai sugebės pro tą plutą pralįsti?
QUOTE(diasaja @ 2012 05 11, 16:46)
QUOTE(saintlina @ 2012 05 11, 10:57)
Užtat ant lauko sūpynių tik kalakutai supasi, nes šeiminkams laiko nėr
QUOTE(diasaja @ 2012 05 11, 16:46)
pas mus buvo stiprus lietus ir nemulčiuotose daržo vietose viršutinis žemės sluoksnis užsidėjo stora pluta. Ar augalai sugebės pro tą plutą pralįsti?
aš stipriai esu "uždusinus" taip savo daržą - o ar ne tu, diasaja, tą aeratorių turi - gal su juo pravažiuot? Beja, dabar MAximoj 40 proc. sodo įrankiams - paišlaidavau - įsigijau
QUOTE(diasaja @ 2012 05 11, 15:46)
pas mus yra buvę, kad neprasikalė per plutą. Atsargiai purenam.
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2012 05 11, 16:02)
o ar ne tu, diasaja, tą aeratorių turi - gal su juo pravažiuot? Beja, dabar MAximoj 40 proc. sodo įrankiams - paišlaidavau - įsigijau
Gaudvilė tokiu irgi gyrėsi. Ir aš noriu.. iki kada nuolaida Maxėj?
QUOTE(saintlina @ 2012 05 11, 17:15)
šią savaitę - bet tai viskas išgraibyta, bent Gariūnų Maxėj - kastuvai, grėbliai... . Mes kad jau Fiskarą perkam po truputį - tai ir šitą nugriebiau, nors kaina visvien kanda
QUOTE(Otaip @ 2012 05 11, 17:02)
[size=1][/size]
aš stipriai esu "uždusinus" taip savo daržą - o ar ne tu, diasaja, tą aeratorių turi - gal su juo pravažiuot? Beja, dabar MAximoj 40 proc. sodo įrankiams - paišlaidavau - įsigijau
geras daiktas
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 05 11, 16:54)
Vandens dažnai liejau, kad paviršius sušlaptų ir plėvele po to dengiau, kad negaruotų. Suminkštėjo,
nelabai prinešiosiu tiek vandens
QUOTE(Otaip @ 2012 05 11, 17:02)
Gaudvilė turi tą stebuklą.
QUOTE(saintlina @ 2012 05 11, 17:15)
siaubas
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 05 11, 18:22)
Duokite lietaus.Visą dieną` debesys plaukiam pro šalį.Išdegs kopūstai.
QUOTE(IngridaB @ 2012 05 11, 20:32)
Duokite lietaus.
Mielu noru galiu duoti kelis didelis debesis. Smarkiai palijo ir vėl kaupiasi