Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

QUOTE(marselina @ 2012 05 21, 10:32)
Sveiki,

nu žinokit mane kažkaip traukia tas Rodas, buvom ten prieš 4 metus, šiemet skrendam į Kosą.
Bet jau dabar man planai kitiems metams - Rodas!  biggrin.gif

Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=IjbGf5nQ4zs

Zada Ryanair kitais metais i Kosa ir Roda is Lietuvos nebeskraidyti, ir dabar berods antradieninius skrydzius nuo birzelio men. vidurio nuima. Gaila, na gal dar persigalvos... mirksiukas.gif

Liks tada Novaturas, Teztour...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 22 gegužės 2012 - 11:58
QUOTE(GONTA @ 2012 05 21, 08:08)
Dėkui už info- šiek tiek aiškiau pasidarė, kas ten mūsų laukia:) O autobusas šalia viešbučio sustoja, ar tame kaimelyje g.gif

Kelis kartus dienoj sustoja prie viešbučio, o dažniau važiuoja nuo pagrindinio kelio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2012 05 21, 15:51)
Sveika sugrįžus  4u.gif .Malonu girdėti, kad patiko  thumbup.gif .O kodėl sakot tik viena čiuožykla? Juk ten visas parkelis turėjo būti  g.gif .Kaip Jums lėktuvai, ar labai triukšmą kėlė? Mes jau po savaitėlės ten keliausim  thumbup.gif.
O automobilį nuomojotės pačiame viešbutyje ar kur miestelyje?Kaip nuvykot iki viešbučio?

Sveika,
apie ciuozykla kalbejau esancia viesbucio teritorijoje. Vandens parkas yra priesais viesbuti kaip ir atskiroje teritorijoje, tai ten ciuozyklu yra daugiau. Man truko maziems vaikams pacioje viesbucio teritorijoje pramogu.
Lektuvai vaikui (3 metu) buvo pramoga. Jis juos vis stebedavo ir dziaugdavosi. Man tai jie netrukde.
Dar truputi keista buvo, kad po 18.00 neleido maudytis baseine. Mazius po pietu miego verzesi i baseina - priziuretojas sake negalima, tai maniskis paleido dudas, tai priziuretojui teko nusileisti.
Kambarius valo kiekv. diena ir ranksluoscius keite irgi kiekv. diena (isskyrus sekmadieni). Tai mes juos ir nesemes ir prie baseinu ir i papludimi.
Su oru mums pasiseke - sauleje karsta, o pavesyje norisi apsirengti. Paskutini vakara palijo, tai animatoriai dirbo su atostogaujanciais viduje viesbucio ir gerimus dalino viduje, tai tas lietus nelabai ir trukde.\
Masina nuomavomes salia viesbucio esancioje firmoje.
Tame kaimelyje atradome kavine vadinasi Graikas Zorbas ar panasiai (einant i autobusu stotele desineje puseje) ten skanus alus ir vaikams yra supynes, bei ciuzykla. Tai ten eidavome, kai atsibosdavo viesbutis.
Nuo areuosto ir atgal vaziavome taksi. Mokejome po 13-15 euru. Atgal mums taksi iskviete viesbucio registraturoje, tai taksistui reikejo primoketi uz iskvietima.
Papildyta:
QUOTE(Noja78 @ 2012 05 21, 15:10)
nu kaip smagu ax.gif  mes jau irgi kelioninėm nuotaikom gyvenam. kiek ten dabar šilumos? kokiam jūs viešbutyje buvot?

Buvome Blu Bay (pavadinima tikslu pasiziurek pradzioje). Nors prie viesbucio yra toks Blu Bay. Mes uzsisakinejome 5 zvaigzduciu, bet kambaryje buvo informacija apie 4 zv. viesbuti.
Nelabai as suprantu, kodel agenturos skelbia viesbucius su vienomis zvaigzdutemis, bet kai nuvaziuoji gauni ka kita. Tai ir rasytu, kad uz sita kaina bus 4 zv., o sita kaina 5 zv., tai galetuma pasirinkti.
Gerai, kad viskas su tuo Blu Bay buvo gerai.Maciau, kad vaiksciojo su VIP apyrankemis, tai gal jie ir buvo 5 zv., bet valge tose paciose restoranuose kaip ir mes, gal ju kambariai buvo geresni, jie gyveno paciame viesbutyje. Mes gyvenome bungalow. Bet visai nesigailiu, nes atsidarai terasos durys ir turi nuosava zolyte. Kiti net gultus nuo baseino buvo atsinese ir ten deginosi.
Aisku, kaip i viska paziuresi, noresi prie ko prisikabinti, tai ir rasi.
Atsakyti
Ačiu JOKU už nuomonę 4u.gif .Su tom žvaigždutėm tai įdomiai.Man irgi užkliuvo.Nes vienos agentūros rašo kad 5 , kitos -4 .Tai aš irgi svarščiau, ar čia du viešbučiai ar vienas.Nes nuotraukos internete tos pačios prie abiejų sudėtos.O per kokią agentūrą Jūs užsisakinėjot?
O nežiūrėjot kainos auto nuomos pačiam viešbutyje? Nes šiaip tai nemažai 40 e dienai g.gif Čia žiūriu merginos išanksto užsisako, tai po 20-25 e dienai.Mes tai irgi planuojam vietoje imti auto, nesinori iš anksto.Gal kokią dieną lis, tai tada ir keliausim.Bet jei toks kainų skirtumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOKU @ 2012 05 22, 14:49)
Buvome Blu Bay (pavadinima tikslu pasiziurek pradzioje). Nors prie viesbucio yra toks Blu Bay. Mes uzsisakinejome 5 zvaigzduciu, bet kambaryje buvo informacija apie 4 zv. viesbuti.
Nelabai as suprantu, kodel agenturos skelbia viesbucius su vienomis zvaigzdutemis, bet kai nuvaziuoji gauni ka kita. Tai ir rasytu, kad uz sita kaina bus 4 zv., o sita kaina 5 zv., tai galetuma pasirinkti.
Gerai, kad viskas su tuo Blu Bay buvo gerai.Maciau, kad vaiksciojo su VIP apyrankemis, tai gal jie ir buvo 5 zv., bet valge tose paciose restoranuose kaip ir mes, gal ju kambariai buvo geresni, jie gyveno paciame viesbutyje. Mes gyvenome bungalow. Bet visai nesigailiu, nes atsidarai terasos durys ir turi nuosava zolyte. Kiti net gultus nuo baseino buvo atsinese ir ten deginosi.
Aisku, kaip i viska paziuresi, noresi prie ko prisikabinti, tai ir rasi.

o kiek maždaug šilumos? uodų daug?
Atsakyti
Karklas, kas liecia auto nuomos per calitheacars, tai jie nepraso jokio uzstato, nieko, parase tik per susirasinejima kad yra patvirtinta rezervacija, tai sakau mes jeigu pigiau vietoj rasim, galesim sito ir neimt, bet 25 eur. dienai manau normali kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lila @ 2012 05 22, 15:40)
Karklas, kas liecia auto nuomos per calitheacars, tai jie nepraso jokio uzstato, nieko, parase tik per susirasinejima kad yra patvirtinta rezervacija, tai sakau mes jeigu pigiau vietoj rasim, galesim sito ir neimt, bet 25 eur. dienai manau normali kaina smile.gif

Ačiū 4u.gif .Rimtai, juk galima neimti.Aš tai nežinau kokiom dienom norėsim, todėl nerezervavau.Pernai Kose tai mes viešbutyje savo nuomojomės, kaina irgi buvo 25 e parai.Bet jei čia tiek skiriasi, tai geriau turbūt užsisakyt iš anksto.Tiesa, aš į kažkurią agentūrą rašiau, bet man jie neatrašė, tai taip ir palikau.Bandau tada šitai kur Jūs siūlot parašyti.
Dar patikslinkit pavadinimą, nes man tokios neduoda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karklas: 22 gegužės 2012 - 15:56
My Webpage tik as e-meil adresu rasiau, ne per uzklausa, jis virsuje desinei yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif Stai mes jau Rode. Pirmas ispudis - nekoks: labai daug siuksliu, netvarka. Po mano kelioniu i Marmari Turkijoje - tai cia tikras bardakas. Gyvename viesbutyje hotel Oceanis. Didelis, kazkoks sunkios architekturos viesbutis. Kambariai geri, tvarkingi, o maitinimas nerealus. Gyvenime dar neteko matyti tokio asortimento: kepta, troskinta vistiena, triusiena, kiaulienos suktinukai, kepsneliai, maltinukai, jautiena kepta ir troskinta ach... tiesiog gaunasi ne valgymas o edimas smile.gif Daug desertu, suriu, desreliu. Vaisiai: greipfrutai, apelsinai, persikai ir obuoliai. Visi kiti konservuoti - kitu net ne=inau pavadinimu. Skanus baltas ir raudonas vynas, alus. Viskis skiedziamas su ledukais - gerti neimanoma. Kitu gerimu, isskyrus sambuka neregavau. Vanduo siltas, baseine ryte 20, juroje 21. Siaip vaizdai nezavi, nes nepalyginsi su Marmariu ar Maljorka. Yra uodu, kurie beveik nematomi, bet nakti gerai apkramte. Kondicionieriai veiks tik nuo birzelio 1d. Rytoj varysim su motoroleriais. Patys graikai paslaugus normos ribose. Viesbutyje internetas valandai 4 eurai. Tad parasysiu grizes. Kadangi mums kelione 7 nakvynems nekainavo ne 1000 Lt. su prioritetiniais bilietais ir pervezimu, tai nesiskudziu. Bet siaio,daugiau ko gero cia nenoresiu grizti. Kose buvo daug tvarkingiau smile.gif Sekmes jums. IKI.
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 05 22, 15:43)
o kiek maždaug šilumos? uodų daug?

Kiek šilumos buvo - nežinau, kažkaip nesidomejau. Ant saulės karšta, pavėsy vėsoka. Man tai buvo pats tas.
Uodų gal buvo nakty. Aš pasiklausiusi patarimo, nusivežiau į el. tinklą įkišamą kištuką nuo uodų, tai mūsų nesukandžiojo. Kiti girdėjau skundėsi, kad sukandžiojo naktį.
Mūsų viešbutis buvo šalia jūros (kuo aš buvau labai patenkinta), tai gal todėl tų uodų nelabai jautėsi.
Papildyta:
QUOTE(Karklas @ 2012 05 22, 15:39)
Ačiu JOKU už nuomonę 4u.gif .Su tom žvaigždutėm tai įdomiai.Man irgi užkliuvo.Nes vienos agentūros rašo kad 5 , kitos -4 .Tai aš irgi svarščiau, ar čia du viešbučiai ar vienas.Nes nuotraukos internete tos pačios prie abiejų sudėtos.O per kokią agentūrą Jūs užsisakinėjot?
O nežiūrėjot kainos auto nuomos pačiam viešbutyje? Nes šiaip tai nemažai 40 e dienai  g.gif Čia žiūriu merginos išanksto užsisako, tai po 20-25 e dienai.Mes tai irgi planuojam vietoje imti auto, nesinori iš anksto.Gal kokią dieną lis, tai tada ir keliausim.Bet jei toks kainų skirtumas  g.gif

Pradžioje šį viešbutį pasirinkau per anglišką tinklapį (dabar neatsimenu pavadinimo), bet kai įvedžiau į google to vviešbuio pavadinimą, tai išmetė nuorodą ir į lietuvišką tinklapį - kelionių akademija, kuri irgi siūlė šį viešbutį tinkama kaina, tai per juos ir užsisakėme.
Mašinos iš anksto neužsisakinėjome, nes nežinojome kada sugalvosime keliauti. Mes neturėjome tikslo keliauti po salą, kadangi buvome du suaugę su keturiais vaikais, tai nežinojome ir kokią mašiną galėsime išsinuomuoti. Galiausiai sutilpome į Toyotą Yaris.
Žadame dar kartą apsilankyti saloje dviese be vaikų ir išnaršyti visą salą.
Atsakyti
Sveiki, mergaitės gal galite pakonsultuoti. Esame užsisakę viešbutį Kolymbijoje, Niriides Beach, nuomosimės automobilį oro uoste, tai dabar žiūriu o šitame miestelyje yra adresai? nes niekaip nerandu adreso viešbučio doh.gif o kaip reikia rasti viešbutį g.gif navigacijoje ką įsivesti? blink.gif gal turite patirties unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linajan1975 @ 2012 05 23, 12:29)
Sveiki, mergaitės gal galite pakonsultuoti. Esame užsisakę viešbutį Kolymbijoje, Niriides Beach, nuomosimės automobilį oro uoste, tai dabar žiūriu o šitame miestelyje yra adresai? nes niekaip nerandu adreso viešbučio doh.gif o kaip reikia rasti viešbutį g.gif navigacijoje ką įsivesti? blink.gif gal turite patirties unsure.gif

adresas turėtų būti toks:
Dinamarca 3, Kolimbia 85103, Greece
Papildyta:
QUOTE(Svidux @ 2012 05 23, 10:22)
tiesiog gaunasi ne valgymas o edimas smile.gif

lotuliukas.gif čia gerai apibūdinote lotuliukas.gif
lauksim daugiau įspūdžių 4u.gif
Atsakyti