Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

Sveiki,grizom....
atostogos buvo nuostabios.Man viskas tiko ir patiko.Viesbutis fainas,oras puikus,vanduo siltas,kambariai svarus,tvarke kasdien,maisto pasirinkimas tikrai didelis,net keptas parsiukas buvo biggrin.gif ,o saldumynu ir tortu ,tai is vis bele kiek.
Uodu vakarais budavo ir megstuko reikejo,nes vesoka.
9val. jau tamsu
Kas megstate vaikstineti pakrante,tai vandens batai labai praverstu.
kalbejot apie mazus vaikus,tai as visai maziuku,tai tikrai nesivezciau,koks ten poilsis su jais.Tegu seneliai pasidziaugia savaite,o teveliai ramiai pailsi.Cia tik mano nuomone, lektuve jie man visai netrugde mirksiukas.gif
Kas liecia rankinio lagamino,Karmelavoj i remus nekiso,tik svere ir mano rankine buvo man ant peties,bet is teeeeen matavo kiekviena lagamina,prie saves negalejai nieko tureti.Vaizdelis buvo tikrai juokingas,kai kisa kisa ta lagamina,o jis nelenda nors tu ka bigsmile.gif .Kiti duty free prisipirko daug gerimu,i tases sudejo,o paskui ir netilpo jos i tuos remus.
Kas dar domins,klauskit
Atsakyti
2012 05 19-26 Buvome Mitsis Rhodos Village viešbutyje - SUPER!
Kurorto (Kiotari) vieta - 10 balų
Personalas - 10 balų
Viešbutis - 9 balai (remonto reikalauja, bet komfortui tai neturi įtakos)
Animacija - 10 balų
Maistas - 9 balai (vaisių pasirinkimas mažokas)

Yra animatorius Latviukas Vlad, super dalyvis!

Kažkas nerimavo dėl 2 gatvių kurios skiria viešbutį nuo pliažo, visiškai jokio diskomforto, per 2 juostų gatvę viadukas, kita gatvelė vos ne 1 juostos

Nissan Note turėjom visą savaitė iš Kalithea Car Rent - pravažiavom 800km, jokių nusiskundimų

Gryžčiau ten pat dar kartą!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AivarasK: 07 birželio 2012 - 08:12
Sveiki.Grįžom iš salos antradienį.Kaip jau rašė ankstesnės keliautojos, oras buvo puikus.Visos dienos saulėtos.Pati sala graži.Esam buvę kitose Graikijos salose, tai kažko labai ypatingo nepamatėm.Man jos visos panašios.Miestukai su siaurom gatvelėm, balti namai, daug žydinčių augalų.
Automobilį nuomavomės visai savaitei.Iš Efrem cars ( viena mamytė rekomendavo).Laukė vaikinukas oro uoste, išvažiuodami palikom prie uosto.Apvažiavom daugmaž visą salą.Vakarais važiuodavom į Rodo senamiestį pasivaikščioti.
Gyvenom Blue bay viešbutyje, prie Jalysos miesztelio .Viešbutį ėmėm dėl vandens parko, kad vaikams būtų ką veikti.Parkas normalus, vaikams tikrai užteko.Dirba 6 dienas per savaitę.Viešbutis netoli oro uosto, tai labai girdėjosi lėktuvų triukšmas.Viešbučio teritorija didelė, tvarkinga.Aš užsisakinėjau vieną kambarį, bet kažkodėl gavome dviejų kambarių bungalou numerį.Tai labai gerai, nes gyvenom pirmame aukše, išėjus į terasą ant žolytės vaikai galėjo žaisti, mes atsinešę gultus ir degintis galėjom vietoj.Šiaip viešbutis didelis, yra didelis kelių aukštų pastatas, ir kelios juostos bungalou.Kai kurie numeriai turėjo savo baseiniukus.
Maistas normalus, nors kaip 4 žv viešbučio galėtų būti geresnis.Kaip ir daugelis čia rašė, pas mus irgi trūko vaisių.Labai mažas pasirinkimas.O labiausiai mums trūko baklavos.Tik vieną vakarą jos buvo.Dar vaikams nepatiko,kad dieną duodavo tik vienos rūšies ledus.Vienus pabaigia, tada kitus dalina.Na keistai taip.Su saldumynais panašiai.Padeda poros rūšių, kai jie pasibaigia kitokius patiekia.Beja, kai užsisakinėjom, tai tas viešbutis buvo įvardintas kaip 5 žv. kažkodėl.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karklas: 07 birželio 2012 - 10:15
QUOTE(Karklas @ 2012 06 07, 11:13)
Sveiki.Grįžom iš salos antradienį.Kaip jau rašė ankstesnės keliautojos, oras buvo puikus.Visos dienos saulėtos.Pati sala graži.Esam buvę kitose Graikijos salose, tai kažko labai ypatingo nepamatėm.Man jos visos panašios.Miestukai su siaurom gatvelėm, balti namai, daug žydinčių augalų.
Automobilį nuomavomės visai savaitei.Iš Efrem cars ( viena mamytė rekomendavo).Laukė vaikinukas oro uoste, išvažiuodami palikom prie uosto.Apvažiavom daugmaž visą salą.Vakarais važiuodavom į Rodo senamiestį pasivaikščioti.
Gyvenom Blue bay viešbutyje, prie Jalysos miesztelio .Viešbutį ėmėm dėl vandens parko, kad vaikams būtų ką veikti.Parkas normalus, vaikams tikrai užteko.Dirba 6 dienas per savaitę.Viešbutis netoli oro uosto, tai labai girdėjosi lėktuvų triukšmas.Viešbučio teritorija didelė, tvarkinga.Aš užsisakinėjau vieną kambarį, bet kažkodėl gavome dviejų kambarių bungalou numerį.Tai labai gerai, nes gyvenom pirmame aukše, išėjus į terasą ant žolytės vaikai galėjo žaisti, mes atsinešę gultus ir degintis galėjom vietoj.Šiaip viešbutis didelis, yra didelis kelių aukštų pastatas, ir kelios juostos bungalou.Kai kurie numeriai turėjo savo baseiniukus.
Maistas normalus, nors kaip 4 žv viešbučio galėtų būti geresnis.Kaip ir daugelis čia rašė, pas mus irgi trūko vaisių.Labai mažas pasirinkimas.O labiausiai mums trūko baklavos.Tik vieną vakarą jos buvo.Dar vaikams nepatiko,kad dieną duodavo tik vienos rūšies ledus.Vienus pabaigia, tada kitus dalina.Na keistai taip.Su saldumynais panašiai.Padeda poros rūšių, kai jie pasibaigia kitokius patiekia.Beja, kai užsisakinėjom, tai tas viešbutis buvo įvardintas kaip 5 žv. kažkodėl.
4u.gif

Pritariu visiems pastebejimams apie si viesbuti. Man didziausias pliusas siam viesbuciui, kad jis yra ant juros kranto.
Ar sunu vaiksciojanciu po teritorija sutikote? Mane tai rigi jie nustebino, nes mano vaikai sunu privengia, o anie sunys buvo nemazi.
Atsakyti
QUOTE(JOKU @ 2012 06 07, 11:21)
Pritariu visiems pastebejimams apie si viesbuti. Man didziausias pliusas siam viesbuciui, kad jis yra ant juros kranto.
Ar sunu vaiksciojanciu po teritorija sutikote? Mane tai rigi jie nustebino, nes mano vaikai sunu privengia, o anie sunys buvo nemazi.

Taip, šunų buvo.Pradžioje maniau bus nekas, bus prikakota visur.Bet nei vienos krūvelės niekur neteko pamatyti.Mano vaikams tai visai patiko tie šunys smile.gif
Atsakyti
Patarimas kas vezates GPS pasitikrinkite del zemelapiu, nes mums nerado Rodo salos, o ismete Graikijos zemynine dali, kitiems sutiktiems lietuviams rode Turkija.
Jei kas noresite nusipirkti sviezios baklavos ivairiu rusiu ieskokite specializuotuose parduotuvese "Stani", Rodo mieste yra ju kelios, mes pirkome ST. Anastasia gatveje, netoli stadiono. Symi saloje taip pat yra specializuota parduotuve "Stani", taciau siulau nesusigundyti, nes gali buti nesviezia. Baklava galioja apie 4 paras. Kilogramo kaina 12-14eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirafa09: 07 birželio 2012 - 14:23
QUOTE(AivarasK @ 2012 06 07, 10:12)
2012 05 19-26 Buvome Mitsis Rhodos Village viešbutyje - SUPER!
Kurorto (Kiotari) vieta - 10 balų

O as kurorto vietai maziausiai duociau balu.Oro uostas tolokai,pats kurortas kaimas,nera kur pasivaiksciot.
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2012 06 07, 15:18)
Baklava galioja apie 4 paras. Kilogramo kaina 12-14eur.

Baklava galioja tikrai ilgiau ir net sakyciau ilgai, tik veliau paprasciausiai nebe tokia gardi smile.gif Tiek pirkus ja esu, tiek pati gaminus, tad ne is oro cia sakau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elera @ 2012 06 07, 20:06)
Baklava galioja tikrai ilgiau ir net sakyciau ilgai, tik veliau paprasciausiai nebe tokia gardi smile.gif Tiek pirkus ja esu, tiek pati gaminus, tad ne is oro cia sakau smile.gif

Mums kepykloje pasake, kad galioja keturias paras ir reikia laikyti saltai. Tai kaip ir su musu duona nors galiojimas pasibaiges, bet vis dar valgoma, bet ne tokia minksta ir sviezia.
Atsakyti
Oj, kas per diskusijos uzvire biggrin.gif mes tiesiog kai keliaujam į kita šalį nieko neverciam į litus, nes tada visur atrodys brangu ir nervintis be reikalo nematau tikslo. Graikų salos ne is pigiuju, reik ta pripazintl. Pigiausi mums kol kas -Kanarai ax.gif

Mūsų viešbutis Miraluna daugiau nei super palyginus kainos ir kokybės santykį. O vaikų tiek mačiau pirma karta bigsmile.gif šimtais ten jų. Jis toks šeimyninis, animatoriu vien suskaiciavom 17 , tai manau tikrai nemažai. Kai prasidėjo sezonas, atsirado daugiau pramogų, gėrimų ir tt. Kambarį gavom su vaizdu į jura, tai is vis pasaka. Paplūdimys šalia, akmenų tas, bet vaikams labiau tiko jis nei šalia esantis smėlio, nes galejo pilis akmenines statyti.
Turėjom masiniuka chevrolet, is olympic cars. Pravaziavom 720km. Kurui isleidom apie 90euru.
Jei reiktų pasakyti kuria sala rinktis Kreta ar Roda- nezinociau ką patart. Man jos abi patiko, abi gražios,Rodas gal zalesnis, augmenijos daugiau, pušų , krūmų, keliai geresni. Siaip paskutinėmis dienom man nestuke.gif jau buvo per karšta, tai lėktuvui mūšį eurus ik epiau Lietuvos gaivos biggrin.gif

Sekmės keliaujanties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 06 08, 07:08)

Mūsų  viešbutis Miraluna daugiau nei super palyginus kainos ir kokybės santykį. O vaikų tiek mačiau pirma karta bigsmile.gif šimtais ten jų. Jis toks šeimyninis, animatoriu vien suskaiciavom 17 , tai manau tikrai nemažai. Kai prasidėjo sezonas, atsirado daugiau pramogų, gėrimų ir tt. Kambarį gavom su vaizdu į jura, tai is vis pasaka. Paplūdimys šalia, akmenų tas, bet vaikams labiau tiko jis nei šalia esantis smėlio, nes galejo pilis akmenines statyti.

Sekmės keliaujanties 4u.gif

Sveiki. 4u.gif Gal praleidau, tai nepykit uz klausima. 4u.gif
Miraluna neturi nuosavo papludimio?Gultai papludimyje mokami?Kiek kainuoja? Dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Laba,

Aš su klausimu taip pat - gal kas žinote, kokie matmenys 1L užspaudžiamų maišelių g.gif Nuėjau nusipirkti, maišelių pridėta, tačiau pardavėjos nežino, kurie yra 1L, nes ant pakuočių tik cm parašyti...
Atsakyti