Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(Airina26 @ 2012 05 16, 00:39)
Laba  4u.gif
Vaziavau masina kai buvo 18 sav. viskas buvo gerai, miegojau visa kelia  blush2.gif
patariu pasimt pagalveliu po nugara pasidet ir po galva ir ka nors apsiklot, midwife gali kelionines kojines pasiulit isigyt (man rodos Boots yra jos ),bet as nepirkau karts nuo karto uzsikeldavau kojas auksciau  ax.gif
Geros keliones 4u.gif

aciu labai 4u.gif midwife sake galiu keliauti, bet kojiniu nepasiule smile.gif

[quote=Streamy,2012 05 16, 18:36]
gal kazkas jau data tikslia zino ir pan ax.gif
spalio 25d.
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 05 16, 19:28)
pasakyk, kad sekanti bus anukele hihihi.gif

na negaliu negaliu prižadėt biggrin.gif
ji jau turi anūkę, kam jai dar viena, nesuprantu mastau.gif juk su skirtingais įdomiau biggrin.gif
Atsakyti
Labukas,
Mano data lyg lapkricio 8.
Zuzla, kaip anksti Tau pasake,kad berniukas.
o as panikuotoja. Pilvuka tempia, nerimauju. Jokiu kitokiu blogybiu nera. O pas gine tik birzelio 5.
Siandien pas mama sedejau ir ziuriu gele su vazonu krenta. Kazkaip spontaniskai aiktelejau ir uzsigriebiau uz veido. Dabar taip negera, juk taip negalima. Kvaila gal, bet taip negera dabar. Nesu prietaringa, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sv@jukė: 16 gegužės 2012 - 19:26
Streamy, gal palik mane be spalvos. nes taip ir galutinai nepatvirtino, kad mergytė. gi šoneliu gulėjo, kai žiūrinėjo 4u.gif
kai žinosiu tiksliai (jei teiksis bambizas pasidemonstruoti), tai būtinai pranešiu.

visoms nusispalvinusioms 4u.gif
Tanga, parašyk ką gydytoja sakė po apžiūros. 4u.gif
ai ir visoms po 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
Sveikinu visas nusispalvinusias 4u.gif
Kas laukia visoms geros apziuros 4u.gif Ir labai tikiuos, kad visoms visi skausmeliai praeis ir jausites geriau ir ramiau 4u.gif 4u.gif

O as siandien buvau echo pas savo gine. Tai, kad isgyre musu zirniuka wub.gif ir mano pilvuka smile.gif Sake, kad mazajam viskas gerai wub.gif Be to patvirtino, kad berniukas. sake niekaip neapsiriksi. Dar pora foto padare, tai MB bus ka parodyti, nes jis vargsas per tuos savo darbus negalejo kartu nueiti verysad.gif
Vienu zodziu augam sveiki ir grazus biggrin.gif Sveriam beveik 1,8 kg. Kazin neperdaug situo laiku g.gif Pries savaite sake, kad apie 1,2 kg sveriam, o dabar beveik 600 gramu didesni.

Laikykites mergytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 16 gegužės 2012 - 20:36
Labas rytas,

Kamelija, sveikinimai su gera TA thumbup.gif kas del echo, sunku cia pasakyt, nes man 3d pries echo pasake, kad Braske gims 3600, o gime 3860g, tao ka ji tiek per vos 3dienas priago g.gif
kaip mano gine megsta sakyt, tai seseliu mokslas, labai sunku tuos gramus tiksliai numatuoti, svarbiausia, kad maziui viskas ok 4u.gif

Bais tingiu siandiena, reikalu turiu, reik vaziuot, o lauke salta, apsiniauke, lyja...fuiii doh.gif

Nors is kitos puses dziaugiuos, kad ne karsciai, tuomet butu visai gero mazai biggrin.gif
Paziurejau orus, tai karsciu tikrai dar birzely nesulauksim, nebent i viduriuka menesio-idomu, idomu, ar atitiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 05 16, 18:25)
Labukas,
Mano data lyg lapkricio 8.
Zuzla, kaip anksti Tau pasake,kad berniukas.
o as panikuotoja. Pilvuka tempia, nerimauju. Jokiu kitokiu blogybiu nera. O pas gine tik birzelio 5.
Siandien pas mama sedejau ir ziuriu gele su vazonu krenta. Kazkaip spontaniskai aiktelejau ir uzsigriebiau uz veido. Dabar taip negera, juk taip negalima. Kvaila gal, bet taip negera dabar. Nesu prietaringa, bet...

Aš irgi ne prietaringa, bet kaip ir tu vis išsigandus griebiuosi ir dažniausiai už pilvo, nžn kiek ten tiesos. Tikiuosi, kad nieko...
Dėl visokių skausmelių man ginė sakė, kad jų bus visokiausių, bet nerimauti neverta. Jei jau pradėsi kraujuoti arba skausmas labai stiprus, tada reik kreiptis pas gydytojus. Aš pati tokia pat, nesulaukiau apžiūros ir po 2 sav nulėkiau išsigandus, o ginė pasakė, kad viskas tvarkoj, augam, judam krutam. Ir sakė visiškai normalu jaudintis ir stresuoti ar viskas gerai, nestresuoja tik tos kurios patvoriuose gimdo. Tik reik stengtis save valdyt. To tau ir sau ir mums visoms linkiu.
O mūsų terminas 11.24, bet nieks tiek nešioti neleis dvynių. Labai tikiuosi, kad bent išnešioti pakankamai ilgai sugebėsiu, kad viskas gerai būtų.
Atsakyti
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 05 17, 09:33)

Dėl visokių skausmelių man ginė sakė, kad jų bus visokiausių

o ką dėl magnio sakė?
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2012 05 17, 09:28)
kaip mano gine megsta sakyt, tai seseliu mokslas, labai sunku tuos gramus tiksliai numatuoti, svarbiausia, kad maziui viskas ok 4u.gif

Mano gines zodziai thumbup.gif ji lygiai taip pat man pasake, kad echoskopas seseliu mokslas ir tiksliai grama i grama nepasakis ax.gif SVarbiausia, kad auga ir vystosi pagal normas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 05 17, 07:34)
o ką dėl magnio sakė?

Sake nereikia man jo. Pilvas kietėdavo, nes aš jį vis pamaigydavau žiūrėdama ar kietas doh.gif SAkė, kad to nedaryčiau, nes nuo to tonusas gimdoj ir atsiranda blink.gif
Atsakyti

LABAS RYTAS 4u.gif

Taigi sulaukiau 38 savaitės pabaigos thumbup.gif
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 05 16, 16:54)
Sveikute  mirksiukas.gif  Kaip miela, Kristinuke, kai rupinasi kazkas tavim  wub.gif
O po kiek tu geri-po puse tabletes visuomet, ar tau koreguoja doze?  mirksiukas.gif 
As planuoju nueiti siaip uzklausti-ar tikrai cia viska normaliai supratau, nes kazkaip taip greitai viska susake, kad nespejau net viska sudelioti  doh.gif
Dar, beje, nzn ar cia siaip ar nuo to vaisto, bet prasidejo lyg nemazas prakaitavimas, reikes ir sita pasakyti  g.gif Ir dar-mano vienai draugei irgi buvo panasus sk kaip pas mane 9 su trupuciu, tai jai iosrase si vaista po puse tabletes, bet kai suejo 36sav liepe nutraukti  g.gif  Idomiai irgi dabar pasirode, kad tu ji vis geri, o kitoms va nutraukia... (?)  g.gif

Paskutiniu metu geriu po 50mg rytais tiroksino, t.y. visa tabletė. Ir dar "thybon" vartoju pusę tabletės. Kadangi tyrimai kuo puikiausi, dozė palikta ta pati. Gydytoja džaiugėsi gal net labiau nei aš pati. Paėmusi už rankos krykštavo kaip vaikas smile.gif Tik perspėjo, kad ir gimusiam vaikui reikės padaryti tyrimus kuo greičiau. O dabar mano FT4 - 10,70.
O kodėl nutraukė... nežinau. Gydytojas žino, ką daro. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 05 17, 10:15)
LABAS RYTAS  4u.gif
Taigi sulaukiau 38 savaitės pabaigos  thumbup.gif 

kaip faina, sveikinu thumbup.gif as svajoju apie 38 sav. wub.gif
Atsakyti