Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Sveikos merginos mirksiukas.gif Nu ir grazi snd diena, reikes eiti pasivaikscioti i lauka, geru emociju pasikrauti smile.gif Nes man savaitgalis sitas, tai eina sau... doh.gif Tik vakar atgavau dvasine ramybe del tos pangasijos doh.gif , o snd nakti vel strioko, nzn, gal kam taip buvo (?) Zodziu, nakti biskuti sudiege kairiji sona, tai as guledama ant kairiojo sono pasidejau dar po apacia delna. Nakti baisius kosmarus sapnavau, atsikeliu paryciais, ogi ziuriu, ta mano ranka i pilva taip ilindusi, kad sakes, taip atrodytu, kad kai puse pilvo, vienas sonas subliuskes, nu net nemoku nupasakoti, bet puse pilvo sono nuo bambos tokia skysta ir sulindusi i vidu blink.gif Vaizdas ir savijauta patikekit, nes visuomet pilvas toks kietas ir butent tame sone daznai issokes kalniukas, matyt lelytes kokia dalis atsiremusi... Tai patikekit kaip issigandau..pradejau purtyti ta pilvuka kad atsistatytu ir vaikas sujudetu...akyse asaru pilna, galvojau jau viskas ir tik svelniai kazkas bum bum doh.gif Chuuu... lelyte gyva, bet iki siol taip atmintyje islikes vaizdas, kad baisu... Kaip manote-kazin tam leliukui uztektinai skysciu, kad jis jei spausciau ranka ta puse pilvo turetu vietos kur kitur pasistumti? Bijau, kad nebuciau savo lelytes kur nors uzspaudusi... g.gif Svelniai bumpsena ir dabar ji man, bet taip labai svelniai... tikiuosi viskas bus gerai... bet savaitgaliukas mano tai eina sau... doh.gif Reikia atgauti butinai snd ramybe, nes streso mazylei uzteko su kaupu schmoll.gif

Gero ir Jums mergaites sekmadienio mirksiukas.gif
Atsakyti
angeliuk, nu nestresuok TU taip mirksiukas.gif
ta žuvis tikrai nieko leliukui blogo nepadarys. o kad miegant pasispaudžia, taigi normalu. aš kai paguliu ant kurio nors šono, man atrodo, kad vaikelis išsitiesia visu ūgiu vienam šone. nes atsikėlus kurį laiką būna vienas pilvo šonas pilnas, o kitas "tuščias". paskui vėl nureplioja kaip jis ar ji (ech kaip gerai toms, kurios žino ko laukias) nori.

mano šiandien pilvas karts nuo kart "paguzuoja", bet vis tiek pasiryžau iškišt nosį laukan. nu dustu aš toj troboj.... galva skauda nuo gryno oro trūkumo.

Olija, dėkui už atsakymą. kažkaip nebesusigaudau kuri mamytė kokiam mieste. ax.gif
svarbu viskas gerai, ar ne?

o jūs tą nėščiosios kortą visur tampotės su savimi? aš po to gresiančio, stengiuosi pasiimt su savimi, iki tol namie lentynoje mėtydavosi.

nepamenu kuri man apie kursus rašė, berods Madisa? tai taip ir nepadėkojau tada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 05 20, 13:46)
angeliuk, nu nestresuok TU taip  mirksiukas.gif
ta žuvis tikrai nieko leliukui blogo nepadarys. o kad miegant pasispaudžia, taigi normalu. aš kai paguliu ant kurio nors šono, man atrodo, kad vaikelis išsitiesia visu ūgiu vienam šone. nes atsikėlus kurį laiką būna vienas pilvo šonas pilnas, o kitas "tuščias". paskui vėl nureplioja kaip jis ar ji (ech kaip gerai toms, kurios žino ko laukias) nori.

mano šiandien pilvas karts nuo kart "paguzuoja", bet vis tiek pasiryžau iškišt nosį laukan. nu dustu aš toj troboj.... galva skauda nuo gryno oro trūkumo.

o jūs tą nėščiosios kortą visur tampotės su savimi? aš po to gresiančio, stengiuosi pasiimt su savimi, iki tol namie lentynoje mėtydavosi.

Dekui, pasislepusi, uz paguoda 4u.gif Bandau atgauti ramybe, dirbu su savim patikek, bet va uzeina kartais kazkokie stresiuko priepuoliai ir nors tu ka blush2.gif

Mano irgi lelyte miegant kartais vienam kartais kitam sone, bet zinok sikart buvo visai kitaip, tas sonas buvo mano delno ispaustas iki max doh.gif uztaio taip kraupiai man pasirode, nes paprastai nors ir leliukas kitam sone, vistiek pilvo tuscios dalies taip lengvai neispausi atrodo, o cia va nakti emiau ir ispaudziau schmoll.gif Ir uztai ima pyktis, kad nemoku saves kontroliuoti doh.gif

DEl tavo paguzavimo pilvuko, tai tu magni geri?Nes man nuo jo praeina, geriu istisai be pertrauku, nes dar ir meslungis traukia doh.gif

O nescios kortele tai as nesiojuosi visur, ale pas mane nera ten daug tu irasu, tai tik siaip, del viso pikto smile.gif
Atsakyti
Labukas mergytes 4u.gif
Man siandien desini sona paskaudena. Gal to priezasciu reik ieskot tame, kad ryt i darba, nenoriu, stresuoju, toks nerimas. Gal mazius tai jaucia. Nu toks sekmadienio vakare nerimas ir stengiaus valdyti ji, bet neiseina.
Pilvukas auga, laiko nedaug, o jau matosi. Atsilo, jau darbe paslept nepavyks. Sakysit ko slept. Tiesiog laiko dar mazoka, baimiu dar yra.
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 05 20, 20:49)
Labukas mergytes 4u.gif
Man siandien desini sona paskaudena. Gal to priezasciu reik ieskot tame, kad ryt i darba, nenoriu, stresuoju, toks nerimas. Gal mazius tai jaucia. Nu toks sekmadienio vakare nerimas ir stengiaus valdyti ji, bet neiseina.
Pilvukas auga, laiko nedaug, o jau matosi. Atsilo, jau darbe paslept nepavyks. Sakysit ko slept. Tiesiog laiko dar mazoka, baimiu dar yra.

Sveikute, patikek tu baimiu bus visa nestuma. Man va 30 savaiciu bevek, liniuote trupuciuka skuba, bet baimiu dar oj oj oj kiek unsure.gif
Atsakyti
Sangria, zinau, kad bus baimiu, tik kaip jas nugalet nezinau.
Atsakyti
Daug jūs čia priplepėjot, o kai toks oras geras, tai nėra kada paskaityti. Bandysiu kažkaip įsijungti į pokalbį smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Dingstu iš eterio kuriam laikui. Labai jau būtų smagu, kad kuo greičiau byrėčiau, nes ligoninėje gulinėti ne pats maloniausias užsiėmimas.
Lengvai, sėkmingai visoms smile.gif Jei bus proga parašysiu smile.gif
Atsakyti
angeliukkeee,net nusijuokiau paskaicius 4u.gif gerai,kad nesilankai pas u,ji tau pakomentuotu tokias baimes ir stresinimasi po ju smile.gif dar per pirma nestuma jos paklausiau,ka ji mano apie susi,vytinta mesa,pelesini suri,plauku dazyma,dar kazka ten is tu musu baimiu saraso tai reikejo matyt jos veideli biggrin.gif sako,po desimties metu rijimo harmonu arkliskom dozem,sesiu ivf tau dar skauda galva del susi?tai as dabar rami rami,tokios baimes nebekankina mirksiukas.gif o ir siaip.kuo toliau tuo labiau man nevilti varo butent lietuviska produkcija,joks svedas,suomis ar netgi lenkas neturi tiek fantazijos kiek mes.kartais ,kai kompanijoj buna uzsenieciu,juokaujam apie ligoniniu meniu.ryte ryziu kose,per piet ryziu garnyras,vakare pieniska ryziu sriuba,kita ryta varskes ir ryziu apkepas,per piet virti varskeciai.jiems kazkodel nebuna juokinga,naivuoliai nesupranta esmes,o mums aisku,jau trecioj klasej tokie bajeriukai.baika ta pengasiju file salia musu "ekologisku"salotu ir braskiu.kai giminaiciams neleidziama ne tik ragaut,bet i ta lysve vaiku ileisti verysad.gif tai nebesukit sau galvos drinks_cheers.gif dar norejau apie oralini seksa pablevyzgot,ta prasme,apie kenksminguma,bet susilaikysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etera @ 2012 05 21, 09:26)
angeliukkeee,net nusijuokiau paskaicius 4u.gif gerai,kad nesilankai pas u,ji tau pakomentuotu tokias baimes ir stresinimasi po ju smile.gif dar per pirma nestuma jos paklausiau,ka ji mano apie susi,vytinta mesa,pelesini suri,plauku dazyma,dar kazka ten is tu musu baimiu saraso tai reikejo matyt jos veideli biggrin.gif sako,po desimties metu rijimo harmonu arkliskom dozem,sesiu ivf tau dar skauda galva del susi?tai as dabar rami rami,tokios baimes nebekankina mirksiukas.gif o ir siaip.kuo toliau tuo labiau man nevilti varo butent lietuviska produkcija,joks svedas,suomis ar netgi lenkas neturi tiek fantazijos kiek mes.kartais ,kai kompanijoj buna uzsenieciu,juokaujam apie ligoniniu meniu.ryte ryziu kose,per piet ryziu garnyras,vakare pieniska ryziu sriuba,kita ryta varskes ir ryziu apkepas,per piet virti varskeciai.jiems kazkodel nebuna juokinga,naivuoliai nesupranta esmes,o mums aisku,jau trecioj klasej tokie bajeriukai.baika ta pengasiju file salia musu "ekologisku"salotu ir braskiu.kai giminaiciams neleidziama ne tik ragaut,bet i ta lysve vaiku ileisti verysad.gif tai nebesukit sau galvos  drinks_cheers.gif dar norejau apie oralini seksa pablevyzgot,ta prasme,apie kenksminguma,bet susilaikysiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Etera, kur tu buvai penktad, kai as narsiau iki vidurnakcio internete ir bandziau isvemti ta pangasiju file biggrin.gif thumbup.gif Gal dar turi raminamuju doze del "sukistos" i pilva rankos? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliukkkeee: 21 gegužės 2012 - 09:33
Labryt, nestuke.gif

angeliukkkeee, na ir teko tavo lelytei streso per savaitgali! Nesilaukiant gal tokiu baimiu net nesuprastum, bet kai hormonai siauteja.. Man kai buna l.baisu ar kokios baime apima, svarbiausia pajusti tuos bum bum, kad viskas gerai. Tai ir tu megaukis, nors ramesniais - pavargo ji turbut 4u.gif

Kalbat apie eiles parduotuvese... Beviltiskas reikalas, kiek teko susidurti. Nezinau, kaip mazyliu kasoj eitus (dar nebuvau isbandyti smile.gif), bet paprastose, mazesnese parduotuvese tai visi paziuri ir nusisuka "nepastebeje", nors stoviu su buteliu vandens ar ledais, o jie su pilnais krepsiais. Atrodo, negi sunku uzleisti?

Paziurejus i save man vis atrode, kad tas pilvukas mazai auga, ir i kitas nestukes dairaus - kada ir mano bus tooooks pilvas?? O vakar va susiorganizavom kelione i Burbiski, kur tulpiu, tiesa, beveik nebebuvo, bet ten ir siaip grazu, tai pasidarem tokia savos gamybos fotosesija. Ojej, foto sako, kad nestuke su tikru pilvu jose yra biggrin.gif Na taip smagu pasidare, taip islauktas laikas - su tuo pilvu tai as! Na, dar ne pats didziausias, bet jau toks geras smile.gif Siandien nesiu ji pas daktareli, issirasysim dekreta, l.tikiuosi, kad ir paziuresim, kaip zuikei sekasi, kiek sveria.

kerzaka, aciu uz kursu nuoroda, uzsirasiau i juos. Kazkaip siu nebuvau pastebejus, o apie gyd. Banga girdejau geru atsiliepimu. Gaila tik, kad kitu daliu Kaune nebus.
Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 05 21, 10:44)
Labryt,  nestuke.gif

angeliukkkeee, na ir teko tavo lelytei streso per savaitgali! Nesilaukiant gal tokiu baimiu net nesuprastum, bet kai hormonai siauteja.. Man kai buna l.baisu ar kokios baime apima, svarbiausia pajusti tuos bum bum, kad viskas gerai. Tai ir tu megaukis, nors ramesniais - pavargo ji turbut  4u.gif

kerzaka, aciu uz kursu nuoroda, uzsirasiau i juos. Kazkaip siu nebuvau pastebejus, o apie gyd. Banga girdejau geru atsiliepimu. Gaila tik, kad kitu daliu Kaune nebus.

Joo, d'ville, dabar bandau atgauti ramybe, jau lyg pavyko smile.gif , nors jauciu iki kito panasaus karto doh.gif

O cia Kaune einate i kazkokius kursus? Kazkaip praleidau... doh.gif As irgi noreciau kur nors nueiti pasiklausyti, nes visiskai zalia jauciuosi, bet nzn kur, o kmuk nera kazin nemokamu, reikes pasidometi..., nes drauge anksciau labai isgyrusi buvo g.gif
Atsakyti