Labryt,
angeliukkkeee, na ir teko tavo lelytei streso per savaitgali! Nesilaukiant gal tokiu baimiu net nesuprastum, bet kai hormonai siauteja.. Man kai buna l.baisu ar kokios baime apima, svarbiausia pajusti tuos bum bum, kad viskas gerai. Tai ir tu megaukis, nors ramesniais - pavargo ji turbut
Kalbat apie eiles parduotuvese... Beviltiskas reikalas, kiek teko susidurti. Nezinau, kaip mazyliu kasoj eitus (dar nebuvau isbandyti

), bet paprastose, mazesnese parduotuvese tai visi paziuri ir nusisuka "nepastebeje", nors stoviu su buteliu vandens ar ledais, o jie su pilnais krepsiais. Atrodo, negi sunku uzleisti?
Paziurejus i save man vis atrode, kad tas pilvukas mazai auga, ir i kitas nestukes dairaus - kada ir mano bus tooooks pilvas?? O vakar va susiorganizavom kelione i Burbiski, kur tulpiu, tiesa, beveik nebebuvo, bet ten ir siaip grazu, tai pasidarem tokia savos gamybos fotosesija. Ojej, foto sako, kad nestuke su tikru pilvu jose yra

Na taip smagu pasidare, taip islauktas laikas - su tuo pilvu tai as! Na, dar ne pats didziausias, bet jau toks geras

Siandien nesiu ji pas daktareli, issirasysim dekreta, l.tikiuosi, kad ir paziuresim, kaip zuikei sekasi, kiek sveria.
kerzaka, aciu uz kursu nuoroda, uzsirasiau i juos. Kazkaip siu nebuvau pastebejus, o apie gyd. Banga girdejau geru atsiliepimu. Gaila tik, kad kitu daliu Kaune nebus.