Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

Artėja bikini sezonas ir mes norim atrodyti taip smile.gif
user posted image

Galima. Reikia ryžto, nusiteikimo, pinigu smile.gif BET Nepamirštam, kad tai rimta operacija, kad galimos komplikacijos ir lieka didžiulis randas.
Jei būsimas randas jus baugina mažiau nei kabantis pilvas(sterblė, gelbėjimosi ratai ir galite dar pasakyti savo "draugui" aibe "komplimentų") pirmyn smile.gif

Yra aibė klinikų, kuriose yra pagrindinė info apie operaciją, nuotraukos, kainos. Šitų dalykų šios temos narių klausti jau nebūtina wink.gif

Klinikos

Grožio chirurgija(Kaunas)
Tautrimas Aštrauskas(Kaunas)
Estetinės chirurgijos centras(Kaunas)
bmp klinika(Kaunas)
Plastinės chirurgijos centras(Kaunas)
Vitkus Clinic(Vilnius)
Northway(Vilnius)
GK klinika(Vilnius)

(Kolkas radau tiek, rastas naujas rašykite į až įtrauksim kitoje temoje wink.gif )

Temoje populiariausi gyd. R. Bagdonas (Klaipėda), K. Maslauskas (Kaunas), V. Kaikaris (Kaunas).
Laukiame atsiliepimų-rekomendacijų apie kitus gydytojus, kitus miestus.

Šios temos narės turi savo foto albumą. Kad pasirodyti, pamatyti konkrečių gyd. rezultatus reikia gauti prisijungimą. Ji užsitarnauja aktyviai bendraujančios, įgyjančios keletos mūsų narių pasitikėjimą naujokės, kurios savo nuotrauką įkelia į albumą. Savo nuotrauką reikia siųsti narei Pinavija nuostabioji.
Atsakyti
bigsmile.gif
Atsakyti
Anila, šaunuolė thumbup.gif Bet ir netingi smile.gif

QUOTE(**Leila** @ 2012 04 18, 21:59)
Koks pleistras ir kodel nepatogu?

Nežinau pavadinimo, nes jis man užklijavo. Bet manau, kad jie visi beveik vienodi, pagrindas - silikonas.
O nepatogu, nes atsiklijuoja šonai ten, kur ant kauliukų. Ir šiaip po rūbais plonais matosi iškilimas toks nemažas. Ypač dabar, kai atšilo orai, mažiau rūbų, tai nelabai gražiai atrodo. Bet efektas thumbup.gif Tai ir sunku apsispręsti...

Pasidariau tyrimus, antradienį bambos korekcija.
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 04 19, 13:38)

Nedaro 4u.gif Tik didinima daro.

QUOTE(Juna08 @ 2012 04 19, 14:44)

Pasidariau tyrimus, antradienį bambos korekcija.

lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 04 19, 14:49)
Nedaro 4u.gif Tik didinima daro.

kazkas lygtai daresi is SM, bet man rodos ne kiekvienas gydytojas ir darytu kartu viska
Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 04 19, 13:38)
eik drąsiai į konsultaciją, blogiausiu atveju turėsi motyvacijos numest svorį.

nu del motyvacijos tai tikriausiai padidetu ji, bet kad iki vasaros jau ne ka bespeciau numesti, vis tiek tektu daryti op su lasiakais. o taip norisi iki vasaros kazka pasidaryti, tik sakau, pati nebezinau kurios op pirmiau noriu
Atsakyti
Anila, thumbup.gif Labai gerai, kai pirmame psl. yra susisteminta info smile.gif
Atsakyti
Leila, man išvis neaišku, kaip B. dirba. Ar jis įformina viską sutarty kažkokioj, ar, atsiprašau už išsireiškimą, daro kaip chaltūrą atskirai nuo darbo ir pinigai eina tik jam į kišenę? Nes tada man suprantama ta lanksti kaina. O Kaune viskas oficialiai, todėl ir kaina skiriasi siurbiant ar nesiurbiant.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 04 19, 16:48)
Leila, man išvis neaišku, kaip B. dirba. Ar jis įformina viską sutarty kažkokioj, ar, atsiprašau už išsireiškimą, daro kaip chaltūrą atskirai nuo darbo ir pinigai eina tik jam į kišenę? Nes tada man suprantama ta lanksti kaina. O Kaune viskas oficialiai, todėl ir kaina skiriasi siurbiant ar nesiurbiant.

Ka tu turi omenyje sakydama Oficialiai?
As gavau israsa, kas man buvo daryta su lig spaudu ir jo parasu. pasirasiau dokumentus,kuriuose nurodyta kokios gresmes gali buti op metu. Ir dabar tu man atsakyk, ar tai oficialu? Ar esi kada nors gyveni pasirasinejusi sutartis VSI ligoninese? Ju tieiog nera ir negali buti. Nekalbu apie isaiskinimus ir sutikimus.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 04 19, 15:52)
Ka tu turi omenyje sakydama Oficialiai?
As gavau israsa, kas man buvo daryta su lig spaudu ir jo parasu. pasirasiau dokumentus,kuriuose nurodyta kokios gresmes gali buti op metu. Ir dabar tu man atsakyk, ar tai oficialu? Ar esi kada nors gyveni pasirasinejusi sutartis VSI ligoninese? Ju tieiog nera ir negali buti. Nekalbu apie isaiskinimus ir sutikimus.

Na čia turbūt aktualiau, ar gavai kasos čekį, pinigų priėmimo kvitą ar sąskaitą-faktūrą už apmokėtas paslaugas.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2012 04 19, 17:55)
Na čia turbūt aktualiau, ar gavai kasos čekį, pinigų priėmimo kvitą ar sąskaitą-faktūrą už apmokėtas paslaugas.

Taip taip. Ir pačią sutartį turiu galvoj, ką ir kaip jie įsipareigoja atlikti. Kokios mano teisės ir panašiai.
nes gerai, kai viskas gerai. Bet o kas jeigu? Žmona užvers kojas, o kaltų nėra? Man tas baisiausia.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 04 19, 17:01)
Taip taip. Ir pačią sutartį turiu galvoj, ką ir kaip jie įsipareigoja atlikti. Kokios mano teisės ir panašiai.
nes gerai, kai viskas gerai. Bet o kas jeigu? Žmona užvers kojas, o kaltų nėra? Man tas baisiausia.

Viskas ten oficialu, op detaliai aprasyta ir t.t. Juk VSI ne garazas koks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 04 19, 16:08)
Viskas ten oficialu, op detaliai aprasyta ir t.t. Juk VSI ne garazas koks biggrin.gif

ne garažas. bet tarkim turiu siuntimą išvaržos operacijai. kokiu pagrindu rašys man į dokumentus, kad ir sterblę nupjovė, ir lašiakus šen bei ten pasiurbė? už ačiū? mano prašymu? g.gif
Atsakyti