Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 04 19, 18:15)
ne garažas. bet tarkim turiu siuntimą išvaržos operacijai. kokiu pagrindu rašys man į dokumentus, kad ir sterblę nupjovė, ir lašiakus šen bei ten pasiurbė? už ačiū? mano prašymu?  g.gif

O kas nurode, kad isvarza turi buti operuojama vienu budu? Niekas. mano israse su spaudu ir parasu, buvo pazymeta viskas kas man buvo daroma 4u.gif
Atsakyti
Šitą, o konsultacijos mokamos yra ligoninėj? ir šiaip, kas pas B buvot, ar malonus kaip žmogus?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 04 20, 09:25)
Šitą, o konsultacijos mokamos yra ligoninėj? ir šiaip, kas pas B buvot, ar malonus kaip žmogus?

Nemokejau uz konsultacija. O kaip zmogus jis superinis thumbup.gif Labai rupestingas, malonus, simpatiskas ir t.t. Atrodo labai jaunai, bet kiek zinau jam 38 m., nors neduociau ne uz ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 04 20, 10:02)
Nemokejau uz konsultacija. O kaip zmogus jis superinis thumbup.gif Labai rupestingas, malonus, simpatiskas ir t.t. Atrodo labai jaunai, bet kiek zinau jam 38 m., nors neduociau ne uz ka smile.gif

aha, as jo fotke maciau ,tikrai jaunai atrodo. ten toj ligoninej ziuriu daug tokiu. man kruti kur operavo chirurgas irgi tokio vaikisko veidelio buvo, ale irgi apie 38.
o tu su paciu B buvai susitarus del konsultacijos ar per registratura uzsiregistravai? nepaprasys registraturoj kokio siuntimo, jei nemokamai noresiu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 04 20, 10:14)
aha, as jo fotke maciau ,tikrai jaunai atrodo. ten toj ligoninej ziuriu daug tokiu. man kruti kur operavo chirurgas irgi tokio vaikisko veidelio buvo, ale irgi apie 38.
o tu su paciu B buvai susitarus del konsultacijos ar per registratura uzsiregistravai? nepaprasys registraturoj kokio siuntimo, jei nemokamai noresiu  g.gif  ?

Su juo asmeniskai tariausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 04 20, 10:34)
Su juo asmeniskai tariausi 4u.gif

per e paštą?
Atsakyti
Stai dar kur radau, tik kainos blink.gif
http://www.medcentra...jos_operacijos/
Papildyta:
Dar toks klausimas iskilo man g.gif
Noriu dar pagurksni sumazinti su tokiom injekcijom, neatsimenu kaip vadinasi blush2.gif Man atrodo hilurono rugstis gal g.gif Daro daug injekciju su adata ir laikosi apie 2 metus, istirpo riebalus. Tai vat pagalvojau, ar galima tai darytis jei rudeni planuosiu op. Nes vis tiek narkoze, siurbimas ir begale vaistu tikriausiai. Tai ar nepakenks ar tai visai nesusije dalykai? g.gif
Gal kas nors daresi ir op. ir tas injekcijas ir gali ka pasakyti?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 04 20, 10:42)
per e paštą?

Pradzioj skambiunau, nes esu is vln, klausiau ar pakonsultuos el pastu. O tu Klp? Tai gali skambinti ir tartis iskart 4u.gif
Atsakyti
Delija,jei galite apseiti be rugsciu i veida- nedarykite.as tokiu nekokiu vaizdu esu macius sad.gif

del B sklinda kalbos,kad botoxa naudoja ar kazka kitka.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 04 20, 11:12)
Delija,jei galite apseiti be rugsciu i veida- nedarykite.as tokiu nekokiu vaizdu esu macius sad.gif

del B sklinda kalbos,kad botoxa naudoja ar kazka kitka.

blink.gif blink.gif Tikrai??? O kas su juo negerai? Nes labai jau giria ji g.gif
Atsakyti
Kuo daugiau galvoju apie op. tuo daugiau klausimu kila smile.gif
Sakykit, o kaip su tokiu dalyku:
jeigu negali vaikscioti tiesiai kokia savaite, tai kaip as grisiu po op. namo ir uzsikelsiu i 4 auksta be lifto? blink.gif Ir kada i perrisima reikes vaziuoti? Kiek dienu po op. praeina?
Ar kas nors dar gyvena kas daresi op. be lifto? Idomu kaip dare tokiu atveju g.gif

Dar skaiciau kad daug kas vaziuojat is Vilniaus i Kauna. Tai gaunasi kad kita diena po op. jau atgal reiks vaziuoti. Tai o kaip masinoje sedejot? g.gif

Zodziu, iskilo daug neaiskumu biggrin.gif
Atsakyti
Delija,hialurono rugstis netirpdo pagurklio riebalu.si rugstis uzpildo veido rauksles ir drekina veido oda.issilaikop nuo 6-18 menesiu.botoxo principas panasus.pasitikslinkite savo info,pries ryztantis,nes ne viskas teisinga 4u.gif kas po to? po daug kartiniu injekciju-voku kelimas,veido liftingas.nebent jus norite tik syki,pries koki dideli ivyki,tada galbut,bet pamacius grazesni veida vel noresite biggrin.gif sekmes nusprendziant.

merginos,mes ne vienos!

http://www.dailymail...baby-bulge.html
Atsakyti