Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai III tema

QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2012 07 23, 08:59)
tamsiu irisu gera nuotrauka retai pavyksta padaryti...o ir apskritai,geles buna fotogeniskos ir nefotogeniskos-visai kaip zmones biggrin.gif
...vienos veisles geriau atrodo nuotraukose,o kitos,nors ir REALYBEJE YRA FANTASTISKOS,nuotraukose visai neispudingai atrodo..

Tai tinka ne tik gėlėms ax.gif
Atsakyti
Aš tik šiemet ji isigijau, todėl negaliu pasakyt kaip gyvai atrodo. o foto tai skirias
kai palygini pas skirtingus pardavėjus. Kai kur vos ne raudonas gaunasi
Papildyta:
Pvz. http://www.dariausgeles.lt/
Atsakyti
Liepos menesis mano irisyne smile.gif

ziedai

user posted image
user posted image

darbai

user posted image

perspektyvos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2012 07 26, 21:03)
Liepos menesis mano  irisyne  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ypač darbai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aispra: 26 liepos 2012 - 21:46
Gal yra norinciu pasisodinti rugpjucio-rugsejo menesiais zydinciu irisu? mirksiukas.gif
...mano irisu kolekcijoje yra keliasdesimt REMONTANTINEMIS savybemis pasizyminciu veisliu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2012 08 07, 06:22)
Gal yra norinciu pasisodinti rugpjucio-rugsejo menesiais zydinciu irisu? mirksiukas.gif
...mano irisu kolekcijoje yra keliasdesimt REMONTANTINEMIS savybemis pasizyminciu  veisliu smile.gif

Pasirodykite su savo rugpjucio-rugsejo thumbup.gif menesiais zydinciais irisais mirksiukas.gif
Temute siek tiek aprimus, matyt, ne daug kas gali pasigirti remontantais savo gelyne smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2012 08 09, 14:56)
Pasirodykite su savo rugpjucio-rugsejo  thumbup.gif  menesiais zydinciais irisais mirksiukas.gif
Temute siek tiek aprimus, matyt, ne daug kas gali pasigirti remontantais savo gelyne smile.gif .

Remontantiniu irisu bei viendieniu ziedu zadu atvezti i Lietuvos geliu selekcininku draugijos organizuojama paroda,kuri vyks rugpjucio 14-15 d. Kaune,"Girstucio" kulturos centre(Kovo 11-tosios g.).
...uzsisakius is anksto,galeciau i paroda atvezti ir irisu bei viendieniu sodmenu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar viena diena-RUGPJUCIO 15 -paroda vyks nuo 9 ik 17 val.
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2012 08 14, 18:41)
Dar viena diena-RUGPJUCIO 15 -paroda vyks nuo 9 ik 17 val.

pareklamuokit kokiu irisu turit ir ka siulot? Turiu viena kruma irisu, veisles nezinau, bet nelabai jie man patiko.. nes zydi tikrai trmpai, melyni smulkus ziedai.
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 08 14, 21:00)
pareklamuokit kokiu irisu turit ir ka siulot? Turiu viena kruma irisu, veisles nezinau, bet nelabai jie man patiko.. nes zydi tikrai trmpai, melyni smulkus ziedai.

Mano irisyne irisai zydi praktiskai visa vegetacijos perioda-nuo kovo pabaigos(I.reticulata gr. svoguniniai irisiukai) iki rudeniniu salnu(ivairios remontantines barzdotuju irisu veisles)...tik skirtingu laiku labai skirtingi zieidu kiekiai buna lotuliukas.gif
Nors mano kolekciniame gelyne irisu ziedu galima aptikti bet kuriuo siltu metu laiku(nes ju mano kolekcijoje yra paciu ivairiausiu-svoguniniu,rusiniu,barzdotuju,sibiriniu,spuria,japoniniu...-per tukstanti skirtingu),irisus(kai kas siuos augalus vadina lietuviskiau-vilkdalgiais) iprasta laikyti vasaros pranasais:klasikinis irisu zydejimo laikas yra geguze/birzelis.
..o dabar,rugpjucio men.,zydi remontantines barzdotuju irisu veisles smile.gif ...ir vis nauji remontantu ziedai skleisis iki to laiko,kada rudenines salnos nutrauks ju benefisa... smile.gif
Atsakyti
o gal kas is augintoju tures ir nores pasidalinti perteklium siu graziu gelyciu? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2012 08 21, 05:26)
Mano irisyne irisai zydi praktiskai visa vegetacijos perioda-nuo kovo pabaigos

o kurioj vietoj (mieste) yra jusu irisynas?
Atsakyti
QUOTE(Trikse @ 2012 08 21, 17:31)
o gal kas is augintoju tures ir nores pasidalinti perteklium siu graziu gelyciu?  4u.gif
Papildyta:

o kurioj vietoj (mieste) yra jusu irisynas?

mano geles auga ne mieste,o laukuose-kaimuose...ir pertekliniu augalu mano gelynuose tikrai labai daug...kai kuriu veisliu...
Atsakyti