Kaip vilkdalgiai sutaria su pavesiu?
Čia mano Cee Jay
O šiuos pasižymėjus kaip Bold Print, tik pas p. Gintarą Klimaitį jie labiau mėlyni nei violetiniai
Mano sodo senbūviai:
QUOTE(Kulke @ 2013 05 31, 10:26)
Su daliniu pavesiu vilkdalgiai....ypac aukstesni "GYVENIMO MEILES koeficienta" turincios veisles... sutaria neblogai,taciau stipriame pavesy vilkdalgiai nors ir augti gali,bet...augina daugiau lapus:kokybisko zydejimo,apgyvendinus vilkdalgius tokiose ekstremaliose salygose, tiketis butu naivu.Auginant vilkdalgius,reiketu atsiminti tokia TIESA:SAULES VILKDALGIAMS PER DAUG NEBUNA
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2013 06 01, 11:59)
Su daliniu pavesiu vilkdalgiai....ypac aukstesni "GYVENIMO MEILES koeficienta" turincios veisles... sutaria neblogai,taciau stipriame pavesy vilkdalgiai nors ir augti gali,bet...augina daugiau lapus:kokybisko zydejimo,apgyvendinus vilkdalgius tokiose ekstremaliose salygose, tiketis butu naivu.Auginant vilkdalgius,reiketu atsiminti tokia TIESA:SAULES VILKDALGIAMS PER DAUG NEBUNA 
Supratau,dekui
QUOTE(saintlina @ 2013 06 02, 21:07)
Gražuoliai
O maniškius šiandien kruša numušė
Dar keli sviezi ziedai is mano gelyno

Unikalios ziedo formos(visi ziedlapiai"ziuri zemyn") rudeni prazystantis LABAI GYVYBINGAS stambiaziedis irisas

Unikalios ziedo formos(visi ziedlapiai"ziuri zemyn") rudeni prazystantis LABAI GYVYBINGAS stambiaziedis irisas

Eikit sau - kiek groooooooožių
Negaliu atsižiūrėt...
Uždarau puslapį, kad... neišsikraustyt iš proto....
Uždarau puslapį, kad... neišsikraustyt iš proto....