Vilkdalgių augintojos, noriu pasiteirauti ar aš šiandien padariau nesąmonę. Vilkdalgius paėmiau, iškasiau, atskyriau po vieną ir vėl susdinau. Pagalvojau, kad jiems pagerinau gyvenimo sąlygas. Bet dabar pradėjau galvoti, kad jau įiemet viskas, nebežydės

QUOTE(Amiala @ 2017 04 21, 22:15)
Vilkdalgių augintojos, noriu pasiteirauti ar aš šiandien padariau nesąmonę. Vilkdalgius paėmiau, iškasiau, atskyriau po vieną ir vėl susdinau. Pagalvojau, kad jiems pagerinau gyvenimo sąlygas. Bet dabar pradėjau galvoti, kad jau įiemet viskas, nebežydės 

Jei apie barzdotus kalbam, tai jie 'tvarkomi' kažkur nuo liepos vidurio iki rugpjūčio vidurio. O žydėjimas priklauso nuo to, kiek atskirta dalis rizomų turi. 3 ir daugiau - turėtų žydėt.
Jei sibiriniai, pirmais po skirstymo metais berods nežydi.
QUOTE(jediara @ 2017 06 11, 21:29)
Žiedai žiedai 

Labai gražūs žiedai, tik gaila, kad ie greitai peržydi
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 12, 07:10)
[url=http
ir pabaigai paprastas balinis irisas
[url=
trumpas, bet ispūdingas žydejimas
ir pabaigai paprastas balinis irisas

[url=
trumpas, bet ispūdingas žydejimas

Oho, čia vos ne botanikos sodas

QUOTE(pempė12 @ 2017 06 12, 10:54)
pernai daug išskirsčiau iš to botanikos sodo

Kokių gražių auginate ....

Labas
Ateinu su bėdelėm vieto gražių žiedų. Ar čia dėl šaltos vasaros, bet šiemet mano gražieji sibiriniai "Tumble Bug" štai taip susirgo:

Vilkdalgių amžius -3 metai. Pernai ir užpernai puikiai laikėsi ir gražiai žydėjo. Laukčiau patarimo, ką su jais daryti, skaidyti, purkšti, kaip stiprinti kitam sezonui...
Dėkinga

Ateinu su bėdelėm vieto gražių žiedų. Ar čia dėl šaltos vasaros, bet šiemet mano gražieji sibiriniai "Tumble Bug" štai taip susirgo:

Vilkdalgių amžius -3 metai. Pernai ir užpernai puikiai laikėsi ir gražiai žydėjo. Laukčiau patarimo, ką su jais daryti, skaidyti, purkšti, kaip stiprinti kitam sezonui...
Dėkinga