QUOTE(Rykliuke @ 2012 05 01, 17:11)
O tai jusu yra PP Pliko Switch Compact?Jai taip,kaip tie ratukai,kai yra po du?
As pirmajai savo,turejau Chicco Ct 0,1.Rankena buvo-ragai.Pamenu tik viena minusiuka,kad kalbant telefonu,tikrai ant bordiuriuko budavo sunkoka uzkelti.Ir ne tik kalbant telefonu,bet tiesiog su ragais budavo sunkeliau uzkelti vezimeli su vaikiuku ant bordiuru.Bet jai primini su koja,dar igauni patirties,tai viskas sekasi gerai.Siaip as tuo vezimu buvau nerealiai patenkinta.Ratukai taip pat buvo po du,kaip ir PP P.S.C. Aisku,ziema budavo sunkeliau pro sniega pravaziuoti,bet taip,kaip siemet maciau mama,kad nese visa vezima su vaiku,niekad man nebuvo,pravaziuodavome.Taciau paskaicius nuomones ir paklausius vyro patarimo ir savo ziniu,susidaro ispudis,kad ratukai esantys po viena,visuomet duoda mazesni pasipriesinima.Tai realiai turetu buti zenklus pliusas musu nelabai gerai valomiems saligatviams ziemos metu.
O dabar del tos istisines rankenos:tos mamytes,kurios turite PP Pliko Switch
Easy Drive,ar dar kokiu minuseliu neislindo be to,kad kazkuri minejote,jog "ji nera stabili ir,kad neuzsifiksuoja,bei yra jausmas,kad gali luzti"?
Taip, musu PP Pliko Switch Compact naujas modeliukas. Na, juk realiai pamascius, o kiek jau daznai buna tokia situacija, kad kalbi telefonu ir tuo tarpu butinai reikia ant bordiuro uzvaziuoti?

Man asmeniskai tikrai nesunku jo uzkelti, netgi koja neprilaikau keldama ant bordiuru (nors tiesa pasakius net nebandziau ir net nezinau kam to reikia

) Sia ziema vaziavom prie kalno misko takeliu ir visai sauniai pravaziavom, tempti ir nesti nereikejo, galbut tarpais sunkiau pastumti ir tiek. Traukiant, stumiant ir pan., vezimelio ratai neganau pasipriesinimo, rieda labai smagiai ir tiesiai. Na, nezinau, as po kol kas su jokiais trukumais nesusiduriau, esu patenkinta. O ir kiekvienam skirtingai atrodo.

Dar del ko nepirkau Easy Drive apart tos rankenos, tai tie vieni ratukai, kurie yra be guoliu. Man jie nepatikimai atrodo, o svori gana nemaza reikia stumti, taigi jie gauna...kaip cia pasakius, "issizergima", todel si varianta atmeciau. Bet vel gi, cia skonio reikalas...
Sekmes pasirenkant patogiausia ir patikimiausia varianta.