Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir nevaisingumas

QUOTE(tokia profesija @ 2012 09 13, 10:39)
aš norėčiau kreiptis į vilnietes. Gal susibėgam? Galime tiesiog susirinkti prie vyno taurės ar puodelio arbatos, išsirinktume kokią tai temą, kad ir apie santykius su vyrais, ir lengvai paplepėtume. Jei bus poreikis, galėsime nerti giliau, pasidarysime kokių tai psichoterapinių užduočių, na matysim pagal situaciją.
Man svarbiausia žinoti, ar būtų ir kiek būtų norinčių susitikti, o tada paderinsim temą, laiką ir visa kita. Susitikimas kaip visada vyktų Vaisingumo Asociacijos patalpose, Žirmūnuose.

Žinoma, jei turit galimybę atvažiuoti, kviečiam atvykti moteris ir iš kitų miestų. Labai lauktume.

Vajej kaip noreciau verysad.gif kokia sauni ideja - prie vyno taures ar puodelio arbatos rolleyes.gif kaip fainiai butu jeigu buciau LT verysad.gif taip truksta tokiu diskusiju unsure.gif
mergytes vertinkit tokias galimybes 4u.gif mes tos kurios toli, tos kurios ne is LT - tokiu galimybiu neturim verysad.gif
sakau gal pavyktu susiorganizuoti kazkaip atvykti is UK tam susitikimui g.gif

Papildyta:
QUOTE(maika @ 2012 09 13, 11:08)
Ir norisi, ir nedrąsu kažkaip blush2.gif

ir kodel nedrasu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2012 09 12, 21:39)
Labas rytas,

KittyKitty, žinoma rašykit, tik ką išsivaliau dėžutę.
Arba į elektroninį paštą, kurį matote paraše.
O aš norėčiau kreiptis į vilnietes. Gal susibėgam? Galime tiesiog susirinkti prie vyno taurės ar puodelio arbatos, išsirinktume kokią tai temą, kad ir apie santykius su vyrais, ir lengvai paplepėtume. Jei bus poreikis, galėsime nerti giliau, pasidarysime kokių tai psichoterapinių užduočių, na matysim pagal situaciją.
Man svarbiausia žinoti, ar būtų ir kiek būtų norinčių susitikti, o tada paderinsim temą, laiką ir visa kita. Susitikimas kaip visada vyktų Vaisingumo Asociacijos patalpose, Žirmūnuose.

Žinoma, jei turit galimybę atvažiuoti, kviečiam atvykti moteris ir iš kitų miestų. Labai lauktume.

Jei nuspresit kokia diena, praneskit garsiai..Jei koki savaitgali, gal iseitu ir man suskraidyti:) wub.gif Noras yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2012 09 13, 10:12)
Vajej kaip noreciau verysad.gif kokia sauni ideja - prie vyno taures ar puodelio arbatos rolleyes.gif kaip fainiai butu jeigu buciau LT verysad.gif taip truksta tokiu diskusiju unsure.gif
mergytes vertinkit tokias galimybes 4u.gif mes tos kurios toli, tos kurios ne is LT - tokiu galimybiu neturim verysad.gif
sakau gal pavyktu susiorganizuoti kazkaip atvykti is UK tam susitikimui g.gif

Papildyta:

ax.gif Tikrai sunkoka ne Lt su lietuviskais pokalbiais.... Pritariu, vertinkit sia galimybe thumbup.gif
Atsakyti
As is Kauno, bet gal pavyktu ir man prisijungti 4u.gif

Aciu labai, parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi jungiuos. Norėčiau gaut informaciją apie susibūrimus nors nesu iš V, bet jei tai būtų savaitaliai gal ir pavyktų prisijungti . Juk tai tik Lietuva.
Atsakyti
Na va, turim pirmąsias dalyves. Šaunu smile.gif

Kad bijote, tai visai suprantama. Nėra labai įprasta atvirauti girdint mažai pažįstamiems žmonėms. Kad būtų jaukiau į gilumas galėsim nelįsti, niekas Jūsų nespaus atvirauti, pačios galėsite rinktis apie ką ir kiek kalbėti. Aš prisiderinsiu. Ir "ant drąsos" galite kažko atsinešti - saldainuką kokį ar pyragėlį - bus smagiau šnekučiuotis.

Užsirašau pageidavimus, pagal daugumą ir pasiderinsim laiką.
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2012 09 13, 11:49)
Na va, turim pirmąsias dalyves. Šaunu  smile.gif

Kad bijote, tai visai suprantama. Nėra labai įprasta atvirauti girdint mažai pažįstamiems žmonėms. Kad būtų jaukiau į gilumas galėsim nelįsti, niekas Jūsų nespaus atvirauti, pačios galėsite rinktis apie ką ir kiek kalbėti. Aš prisiderinsiu. Ir "ant drąsos" galite kažko atsinešti - saldainuką kokį ar pyragėlį - bus smagiau šnekučiuotis.

Užsirašau pageidavimus, pagal daugumą ir pasiderinsim laiką.

Nedrasiai, bet ir as noreciau blush2.gif
Man tiktu vakarai po darbo arba savaitgalis blush2.gif
Atsakyti
Ir as kaip kokyte, nedrasiai, bet tikriausiai irgi noreciau prisijungti i bureli... is vilniaus as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2012 09 13, 11:12)
Nežinau, nedrąsi aš apskritai blush2.gif

Bet priskaičiuokite ir mane į susibėgimą smile.gif
Atsakyti
Prisidėsiu ir aš 4u.gif Tinka bet kada ir iš darbo išeičiau reikalui esant mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Jūs šaunuolės smile.gif Susirinkote į grupę per vieną dieną.

Beliko susitarti dėl laiko. Man pačiai žinoma būtų geriau darbo dieną, vakare. Kadangi yra norinčių atvykti iš kitų miestų, gal padarykime pirmą susitikimą savaitgalį, tarkim rugsėjo 22 dieną, šeštadienį, 12val. Ar Jums tiktų?
O dėl kitų susitikimų tarsimės vietoje, matysim, kiek bus noro, susidomėjimo. Žinoma, daugiausia naudos yra susitinkant reguliariai, bent kartą per mėnesį, kartą per savaitę galbūt ir per dažnai. Taigi, optimaliausia dukart per mėnesį, vieną kartą darant darbo dieną, o antrą kartą darant savaitgalį. Na bet kaip sakiau grafiką aptarsime susitikusios.

Visos, kurios dar dvejojate, kviečiu įsidrąsinti ir prisijungti. Negalėsiu vienu kartu priimti daugiau negu 12 žmonių, tada jau mano dėmesio ir grupės laiko nebeužtektų Jums visoms. Bet kolkas dar laukiu ir priimu.

Taip pat reiktų aptarti, ką veiksime. Aš žinoma galėčiau pasiūlyti daugybę temų, bet norėčiau, kad Jūs pačios dalyvautumėte grupės kūrime. Būkite aktyvios, naudokitės proga, sakykite viską, klauskite to, ko kitur nedrįstumėt paklausti. Čia niekas nesišaipys, čia gausit daug palaikymo, supratimo, todėl galėsim daryti visokiausias "nesąmones" smile.gif Dar turit laiko ramiai pagalvoti ir suformuluoti man bent tris temas ar klausimus, kurie Jums dabar yra degantys ir kuriuos pirmiausia norėtumėt aptarti. Aš tada galėsiu pasiruošti medžiagos, žinosiu kurlink geriau vesti grupę. Tik sąžiningai surašykite klausimus, kurie šaus į galvą, neatmetinėkit tų, kurie Jums pasirodys "be ryšio", arba " o ką kiti pagalvos" nes šitie neva blogi klausimai ir yra patys įdomiausi, naudingiausi.

Kai viskas galutinai susidėlios dėl laiko, temos, išsiuntinėsiu Jums asmeninius laiškučius.
Tam kartui atrodo viskas.
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2012 09 14, 09:23)
Labas rytas,

Jūs šaunuolės smile.gif Susirinkote į grupę per vieną dieną.

as labai labai uz! 4u.gif bet is viso menesio rugs. 22d. pati netinkamiausia, nes isvykstame i vestuves. jeigu pasikeistu data, tai priskaiciuokite ir mane thumbup.gif
Atsakyti