Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir nevaisingumas

Vidinis - tai čia kaip? Man jau mintys apsipūkavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2012 09 30, 21:17)
Vidinis - tai čia kaip? Man jau mintys apsipūkavo  lotuliukas.gif

Gal nenusisnekesiu, bet esu girdejus apie toki vidini masaza, kai masazuojama is vidaus gimda, su pirsciukais, atpalaiduot, jei ten viskas labai isitempe...
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 09 30, 21:44)
Gal nenusisnekesiu, bet esu girdejus apie toki vidini masaza, kai masazuojama is vidaus gimda, su pirsciukais, atpalaiduot, jei ten viskas labai isitempe...

Nu ir aš ne ekspertė, bet manau, gimdos pirštais taip paprastai nepasieksi g.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2012 09 28, 17:18)
Bet pirmiausia noriu žinoti ar yra poreikis, kad nesėdėčiau toje paskaitoje viena  doh.gif

man irgi butu idomu paklausyti tokia paskaitele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2012 09 30, 21:17)
Vidinis - tai čia kaip? Man jau mintys apsipūkavo  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2012 09 26, 13:31)
Ateinu su pasiūlymu.
Taip pagalvojau... O jeigu šį pasiūlymą paskelbti ir kitose temose? Pvz., "Netradiciniai gydymo metodai" mastau.gif
Atsakyti
Gimdos masazas, kiek paciai teko patirti viena karta pas masazista, nera malonus dalykas, sakyciau netgi skausmingas. Masazistas zadejo parodyt kaip galeciau pasidaryti pati, bet visu pirma abejoju ar mano pirstai yra pakankamai stiprus, antra - taip ir neuzsiminiau jam apie tai sekancius kartus, nes paprasciausiai buvo geda, lankiausi pas ji del kitokiu bedu, neapsiverte liezuvis prasyt pakartot... P.S. daromas per pilva, tikrai ne vidu masazuoja.
Nors negaliu tvirtinti kad "tikrai", man masazavo taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAsme: 01 spalio 2012 - 19:28
Laba diena,
kaip gyvenate? Kaip jaučiatės?

Dėkoju visoms už nuomonę dėl masažo.
Pasitariau su protingais žmonėmis ir nusprendžiau, kad prieš siūlydama Jums pirmiausia pati turiu išsiaiškinti kas tai yra, susipažinti su pačiais masažistais, pasidomėti efektyvumu ir pan. Jei bus verta dėmesio, tada ir kviesim juos į svečius.

O kolkas norėjau priminti, kad trečiadienį susitinkame. Smagu, kad laukiate.
Jei dar kas norėtų prisijungti - prašom į mūsų būrį. Laukiame. Rašykit asmeniškai, paaiškinsiu kas ir kaip.

Papildyta:
Toms, kurios norėtumėte prisijungti GRUPĖS SUSITIKIMŲ GRAFIKAS:

spalio 10d. (trečiadienis), 18.45
spalio 24d. (trečiadienis), 18.45
lapkričio 7d. (trečiadienis), 18.45
lapkričio 21 (trečiadienis), 18.45
gruodžio 5d. (trečiadienis), 18.45
gruodžio 19d.(trečiadienis), 18.45
Atsakyti
Labas vakaras,

kaip laikotės?
Bangomis ši tema gyvena - arba labai skaitoma, arba visai prigesusi. Bandau prikelti smile.gif

Norėjau priminti, kad trečiadienį susitinkame.
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2012 10 22, 19:23)
Labas vakaras,

kaip laikotės?
Bangomis ši tema gyvena - arba labai skaitoma, arba visai prigesusi. Bandau prikelti  smile.gif

Norėjau priminti, kad trečiadienį susitinkame.

4u.gif tikriausiai psichologiniu problemu nebeliko biggrin.gif butu gerai, kad viena diena visos tos blogos mintys issilakstytu 4u.gif

o siaip tikiuosi kada pavyks atskristi nors i viena jusu susitikima 4u.gif
Atsakyti
Tai kad turbūt nėra nė vieno žmogaus, kuris neturėtų bėdų, esam žmonės, gyvenam tarp žmonių, nė vienas neturim imuniteto stresui. Bet dalis su tuo puikiai tvarkosi, kita dalis tyliai kenčia.
Atsakyti
pas mane tai dabar banguojncios nuotaikos.. ax.gif daug vilciu sudeta nauja gydyma, truputi nuvyle pradinis gydymas, dabar jau eina dienos po O ax.gif tai nedaug liko, tikiuos geriausio.. bet kazkaip sirdis sako, kad nieko nebus.. o jegu ir noro kazka daryti mazeja.. nezinau kodel..
Atsakyti