Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir nevaisingumas

QUOTE(vaisius25 @ 2012 11 06, 16:30)
O kokie simptomai kamuoja be NT II? Beje sveikinimai dideliausi, baltas baltas pavydas ...

retkarciais pamaudena pilva, bet cia daugiau praeita savaite, sia isvis mazai.. jautri krutine ir maistas beskonis, daugiau nieko ax.gif siandien paziurejo, pamate kad gimdoj, ilgai nenorejo ziurineti, kad nepakenkti.. man baimes yra todel, kad iki siol nezinomos 3 persileidimu priezastys.. unsure.gif
Atsakyti
Aisku, laikom kumstukus suspaude. O kas per gydymas buvao taikytas? apskritai kokios problemos buvo?
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2012 11 06, 16:22)
tik reikejo pababambeti ir ivyko stebuklas wub.gif  nurasiau si cikla, o per ji eme ir uzkibo mazylis wub.gif  siandien jau 5 sav., bet dar viskas taip trapu.. baimiu pilna, kaskart i wc eidama bijau pamatyti kokiu tepliojimu ir pan.. nu bet tuo paciu raminu save, kad gal jau sis kartas bus TAS wub.gif  po paskutinio persileidimo jau buvo praeje 1,5 metu.. ax.gif

Tyliai tyliai džiaugiuosi smile.gif
Neturiu laiko sekti visas temas, bet kartais pastebiu mergytes, kurios čia, mano asmeniniame pašte, ar grupėje "bambėjo" o dabar štai laukiasi arba leliukus jau sūpuoja. Žodžiu, bambėkit visos kad tik rezultatas būtų štai toks smile.gif Džiaugiuosi už Jus visas.
Suprantu, kad neramina buvę trys persileidimai, bet praėjo kažkiek laiko, Jūs kitokia ir rezultatas turi būti kitoks.
O dabar gausite užduotį smile.gif Atsijunkite nuo šios temos ir pirmyn į besilaukiančiųjų forumą, iki kokios 12tos savaitės. Žinau, kad visos susidraugavote, bet mergaitėms tikrai nieko neatsitiks be Jūsų tas kelias savaitėles.
Nežinau kiek realu šią užduotį įgyvendinti, bet mano palinkėjimą turbūt supratote. Jūs laukiatės, mėgaukitės šia akimirka.
Papildyta:
QUOTE(Miledi @ 2012 11 06, 15:40)
...jungiuos ir aš prie Jūsų - pradžiai paskaitinėti.. ax.gif

Visada prašom.

Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2012 11 06, 18:22)
Tyliai tyliai džiaugiuosi smile.gif
Neturiu laiko sekti visas temas, bet kartais pastebiu mergytes, kurios čia, mano asmeniniame pašte, ar grupėje "bambėjo" o dabar štai laukiasi arba leliukus jau sūpuoja. 

Papildyta:

Visada prašom.

Aš jau irgi pradedu bumbėti biggrin.gif Kol kas aktyviau artimiesiems... "Čia" (SM) vėl labiau prisimenu savo nesėkmes, bet kiekvieną kartą sulaukus mmm bandau susikaupti ir stiprinti viltį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaisius25 @ 2012 11 06, 15:56)
Neaiskumai kokie, o ju ne taip ir mazai...

Sakykit, o prieš tai lengvai pastojote, ar sunkumai atsirado tik dabar?
Na persileidimo priežastys pagrinde turbūt dvejopos - arba vaisiaus ligos, vystymosi sutrikimai, arba išoriniai dalykai, tokie kaip infekcijos moters organizme, gimdos kaklelio ar gimdos ypatumai, neatsargus elgesys, traumos ir pan.
Jei teisingai supratau, Jūsų atveju priežastį lyg ir nustatė, bet Jums ta priežastis atrodo abejotina. Tada iš tiesų turbūt neramu, nes nežinia ko laukti. Svarbiausia turbūt pasidaryti visus reikalingus tyrimus, patikrinti visas "priežastis", kurios galėtų būti iš Jūsų pusės.
Atsakyti
pirma kart pastojau is kart po KT nutraukimo, pirma cikla.Nestumas buvo labai lengvas.Sunkumai iskilo pradejus planuoti antra vaikeli. Tyrimai padryti, kuriuos rekomendavo-chlamidija, ureaplazma, mikoplazma. Vyras ir pasidare spermos paseli, nieko nerasta. Bet kaip minejau, ta zaraza kur mum rado, tai ji plinta tik lytiniu keliu, nors nuo tos dienos, kai suzinojau, kad laukiuos, santykiu nebuvo ir visi daryti tyrimai buvo geri. Juo labiau, kad infekcijos pozymiu nebuvo, Tai del to man kyla itarimas. O ta kudikeli organizmas atmetinejo nuo pat pradziu, tik ilgai issilaike jis dar. Zodziu dbr jau yra kaip yra, kitaip nebus. Turim kol kas viena dziaugsma, labai aktyvu, gabu ir labai labai nuostabu antrokeli. Tik noretusi dar jam ,,sukurpt" broliuka ar sesute, bet jau cia kaip D duos, bus lemta-tai bus, nebus mum skirta-nebus.
Atsakyti
Paskutiniu metu, lankydamasi "Nesulaukiancios gandro" skyrelyje pradejau galvoti, gal cia budama uzprogramuoju save sad.gif galvoju vis atsiriboti nuo SM, bet neiseina...cia galima issikalbeti, pasiguosti, bendraminiciu rasti (p.s. per daug neviesinam savo problemos, zino tik artimiausi)
Kaip kitom planuojanciom? Nekyla tokiu minciu?
Atsakyti
Gerai, kad yra SM, kur galima pasišnekėti, pasiguosti, pajuokauti, susirasti informacijos. Kitaip atrodytų, kad esi viena su tokia problema, nes aplinkiniai dažniausiai nesupranta, geriau nei neprasižioti.
Va, kokia apie mus nuomonė:
"... Moterų nevaisingumo priežastys: uždegimai, kuriuos sukelia nevalyvumas, paleistuvystės, abortai,..."
http://www.skyrybubi...mus-faktai.html
Tikrai netikiu, kad VM galėjo taip genialiai išvardinti nevaisingumo priežastis. Čia tinklapyje "populiariai" paaiškino gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 11 12, 20:57)
Gerai, kad yra SM, kur galima pasišnekėti, pasiguosti, pajuokauti, susirasti informacijos. Kitaip atrodytų, kad esi viena su tokia problema, nes aplinkiniai dažniausiai nesupranta, geriau nei neprasižioti.
"... Moterų nevaisingumo priežastys: uždegimai, kuriuos sukelia nevalyvumas, paleistuvystės, abortai,..."
Tikrai netikiu, kad VM galėjo taip genialiai išvardinti nevaisingumo priežastis. Čia tinklapyje "populiariai" paaiškino  gun_bandana.gif

Virsune! ir kodel tokie straipsniai isvysta dienos sviesa? Ar kada nors mus kas nors gins, ar visada tik taip juodins verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 11 12, 21:57)
Tikrai netikiu, kad VM galėjo taip genialiai išvardinti nevaisingumo priežastis. Čia tinklapyje "populiariai" paaiškino  gun_bandana.gif

Na doh.gif Bet ir aš suabejojasu, kad V.M. tokia nuomonė. Nes šiaip ji, kiek man teko susidurtis, visai "normali"gyd. atrodė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2012 11 06, 16:40)
retkarciais pamaudena pilva, bet cia daugiau praeita savaite, sia isvis mazai.. jautri krutine ir maistas beskonis, daugiau nieko ax.gif  siandien paziurejo, pamate kad gimdoj, ilgai nenorejo ziurineti, kad nepakenkti.. man baimes yra todel, kad iki siol nezinomos 3 persileidimu priezastys..  unsure.gif

visada taip - pabambi, o jis paima ir uzkimba. kaip sako mano gydytoja - "reikia ant gydytojos supykti".

Na, as vat sedziu dabar su ketvirtu nesivystanciu. Laukiu kol pramus. tai teplioja, tai neteplioja. Ir priimu tai jau kaip norma. Viskas kaip visada. Net jokiu emociju. Siandien 5 savaites ir 3 dienos.

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 14, 12:25)
visada taip - pabambi, o jis paima ir uzkimba. kaip sako mano gydytoja - "reikia ant gydytojos supykti".

Na, as vat sedziu dabar su ketvirtu nesivystanciu. Laukiu kol pramus. tai teplioja, tai neteplioja. Ir priimu tai jau kaip norma. Viskas kaip visada. Net jokiu emociju. Siandien 5 savaites ir 3 dienos.

stiprybes tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kiek pamenu anksciau tau net nekibo, ar ne? o ka padarei kad kibt pradejo? ar yra aiskios nesivystymo priezastys? unsure.gif
Atsakyti