QUOTE(Birmania @ 2012 04 24, 12:23)
O mane tie visi tyrimai tie lakstymai visur nuvargino ir tiesą pasakius ko dabar norėčiau tai atsidurti negyvenamoj saloj-viena,kad pailsėti galėčiau nuo visų ir nuo visko,namai,darbas ,gydytojai,problemos pavargau
kažkaip veju mintis dėl operacijos,gal tai naivumas,bet matyt labai noriu patikėti stebuklu,kad man išeis pačiai pastoti be jokių operacijų ir gydymų.
labai sveikinu jus ir linkiu didelės sėkmės jūsų šeimai.

labai sveikinu jus ir linkiu didelės sėkmės jūsų šeimai.
Atrodytu, kad skaitau mano pacios parasyta posta. Lygiai taip pat ir as jauciuosi, tik skirtumas tas, kad as nuleidau rankas ir atsisakiau dirbtinio apvaisinimo. Visa kita kelia iki jo praejau. Nebenoriu daugiau... Pavargau... Gal ne kiek pavargau, bet jauciuosi savanaude. Atrodo uzsimaniau vaiko ir "nusilipdysiu". O gal jis nenori pas mus ateiti, gal mums nelemta, gal Dievas parinko mums kelia be vaiku... Ir jeigu kas nors atsitiktu tam mano savanaudiskai "nulipdytam" vaikeliui (ar tai gimtu su kokia liga ar veliau gyvenime jam kas atsitiktu), tai as gyvenime sau neatleisciau ir gyvenciau su kalte sirdy. Todel pasirinkau kita kelia, laukti naturalaus stebuklo. Nustojau gydytis (nuo neaisku ko), bet nenustojau laukti...
Nepykit moterytes uz mano toki gal net ziauroka pasisakyma, bet pasakiau jums kaip as jauciuosi. O jauciuosi blogai. Kaip moteris su broku.