QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2008 05 12, 16:30)
nu va... pasiemiau savo mazyli is serviso.... uz padangu montavima balansavima, kazkokios kuro detales keitima(prie variklio bego benzinas), priekinio zibinto remontas(sake buvo kazkas ten nutruke ir pakeite lempike) sumokejau 250..... nu manau nera labai baisus pinigai? ka manot?

kad tik kuro sanados sumazetu... nes paskutiniuoju laiku man labai nepatiko kiekis litru 100 kilometru....

ir siaip mano masiniukas gan daug valgo...
ne, pinigai tikrai nėra baisūs. Aš kai Mitsubishi turėjau, tai tūkstančiais mokėjau.
O dėl kuro sąnaudų.. koks pas Jus variklis? Jei benzininis, tai jie ir šiaip daugiau kuro ima. Gal dar kamščiuose daugiau pastovit, tada irgi kuras akyse mažėja

Maniškis (1,7 dyzelis) šiaip anksčiau, kai pasitaikydavo sniego ar leduko ir tik po miesta maliausi, irgi mane buvo nugasdinęs. Kažkaip paskaičiavau, jog net 8-9 litrai/100 km išeina. O dabar daugiau važinėju ne mieste, tai ~ 5 l/100 km gaunasi. Vienu momentu netgi 4,7 l buvo. Sudėjus ir miesto, ir užmiesčio važiavimus vistiek ~ 5,6-5,7 l. Sakyčiau, nėra daug.
Dėl dydžio - na, mažokas jis vistik. Važinėt į darbą ar šiaip kur su vaiku - pats tas. Bet jau savaitgaliais kai reik į kaimą važiuot, tai man į jį nieks netelpa. Bet tam atvejui juk vyro 'autobusas' dar yra
Galutinė išvada - pamačius nuolat augančias dyzelio kainas kaskart džiaugiuosi, kad iškeičiau savo erdvųjį Space wagon į šitą pagranduką (žinoma, ir remontuot tą Space pabodo jau..)