Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(Salmon_<"))))>< @ 2012 05 01, 23:29)
SSL connection error
Unable to make a secure connection to the server. This may be a problem with the server, or it may be requiring a client authentication certificate that you don't have.
Error 107 (net::ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR): SSL protocol error.

Ir taip jau valanda... doh.gif  eina jie kaku ax.gif o as eisiu miegoti..

Man tas pats. Uzkniso juodai. Noriu miego, jau net rezultatas nesvarbu, svarbu, kad zinociau koks apskritai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2012 05 01, 23:24)
tikrinau per chroma  cool.gif

Dbr net ta siunciuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Panos, juokas pro asaras, vyrs sako, naivuole tu eik miegot, dabar juk ciurkos keliasi, rytas jiems, tai o zinai kiek ju.. be sansu gi isiterpt bus lotuliukas.gif
Man irgi jau bile zinot, as jau kartu su tom, kurios nusivyle ir laukia October viska isgyvenau ir apsiraminau, tik leiskit isvis ZINOT pries nakti, kad nesapnuot klaustuku ir sauktuku laugh.gif
Atsakyti
Idomu butu paziureti siandienos to psl apsilankymo statistika lotuliukas.gif turbut sumustu visus rekordus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Salmon_<"))))>< @ 2012 05 01, 23:38)
Panos, juokas pro asaras, vyrs sako, naivuole tu eik miegot, dabar juk ciurkos keliasi, rytas jiems, tai o zinai kiek ju.. be sansu gi isiterpt bus  lotuliukas.gif
Man irgi jau bile zinot, as jau kartu su tom, kurios nusivyle ir laukia October viska isgyvenau ir apsiraminau, tik leiskit isvis ZINOT pries nakti, kad nesapnuot klaustuku ir sauktuku laugh.gif

Nu cia suskele juodai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bet afrika eina miegoti smile.gif O ten oj kiek milijonu, paziurekit statistika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitė_Ritė* @ 2012 05 01, 23:40)
Idomu butu paziureti siandienos to psl apsilankymo statistika lotuliukas.gif turbut sumustu visus rekordus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu cia suskele juodai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

del ciurku? biggrin.gif

nu jo, as ka isivaizdavau ta ju visa kuitelyna..be sansu, dabar beliks laukt kada jie vel eis miegot lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Salmon_<"))))>< @ 2012 05 01, 16:38)
Panos, juokas pro asaras, vyrs sako, naivuole tu eik miegot, dabar juk ciurkos keliasi, rytas jiems, tai o zinai kiek ju.. be sansu gi isiterpt bus  lotuliukas.gif

tegul taip nepergyvena, dauguma didziuju rytu saliu net negali loterijoj dalyvaut...
Atsakyti
Bet puslapis mires visiskai . sad.gif
Atsakyti
QUOTE(plateau @ 2012 05 01, 23:42)
Bet afrika eina miegoti smile.gif O ten oj kiek milijonu, paziurekit statistika biggrin.gif

Afrika dar po 20 kartu pasitikrins ar tikrai tikrai tikrai!?

tiesa, o kiek vietu siemet duoda lietuvai?
Atsakyti
[quote=Salmon_<"))))><,2012 05 01, 23:44]
del ciurku? biggrin.gif

aha drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai kame tada saknys? r kaip jums isejo pasitikrint as neisivaizsuoju.. puslapis visas dabar mires jau kuri laika, net nepakrauna..
matyt, siandien ni sudba zinot..

Atsakyti
QUOTE(Salmon_<"))))>< @ 2012 05 01, 23:50)
Tai kame tada saknys? r kaip jums isejo pasitikrint as neisivaizsuoju.. puslapis visas dabar mires jau kuri laika, net nepakrauna..
matyt, siandien ni sudba zinot..

pas mane ir tas pats.. doh.gif turbut ne musu laimes/nelaimes valanda g.gif
Atsakyti