Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(semu213 @ 2012 05 09, 22:15)
Mes visi birželio pradžioje skrendam. Norejom, kad vaikai ramiai pabaigtu mokslus smile.gif, pas mus jau savotiškas "lagaminu režimas". Skrendam į Chicaga. O kaip ten toliau bus ... Vienas Dievas ir žino smile.gif

i Cikaga kur?
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2012 05 10, 06:39)
i Cikaga kur?

Orland park.
Atsakyti
QUOTE(semu213 @ 2012 05 09, 23:27)
Orland park.

tai shalia 4u.gif jei ko reikes, kreipkites 4u.gif kiek galesim, tiek padesim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2012 05 10, 07:29)
tai shalia  4u.gif  jei ko reikes, kreipkites  4u.gif  kiek galesim, tiek padesim  4u.gif

Ačiū!!!!!!!!! 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 05 09, 23:02)
Sekmes starke, ateik pas JAV mamas i plepesius, jei ko reiks padesim su patarimais pradzioj, be to yra keleta mergaiciu ir is NY bei aplink wink.gif

Kurioj vietoj man tos temos ieskoti? nes kazkaip nerandu arba mazai laiko dar tam idejau biggrin.gif

Va, jau matau kad yra vienas skyrius, tai einu ten ieskoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starke: 10 gegužės 2012 - 10:20
QUOTE(starke @ 2012 05 10, 04:19)
Kurioj vietoj man tos temos ieskoti? nes kazkaip nerandu arba mazai laiko dar tam idejau  biggrin.gif

Cia musu nestukes

Cia musu leliukai

Cia musu kavinuke - pasiplepejimai apie viska

Semu, ir jums sekmes dideliausios 4u.gif
Atsakyti
Vajezau ojezau.. Skaitau, kad kai kurios jau isvaziuoja.. Pas mus tai tik laimejimu nuotaikos dar.. O ir vestuviu ant nosies (kad abu gautume,nes nesam susituoke) .. Sie metai buvo pirmi, kada nelabai norejau laimeti.. Nes baigiam statytis nama, viskas daugiau maziau ar gerai.. Bet. gaunasi gyvenime kaip gaunasi.. O baisu ima darytis kai pagalvoji.. doh.gif
O toki sansa pramest tai tik dundukas gali.. Bet kai pagalvoji is kitos puses, susikabini uz rankuciu, ir eini tolyn..Tik kad dar neturim zalio supratimo i kuria valstija keliaut.. Lipt kazkam ant kupros nelipsim, o ir zinom ,kaip visi atvykeliu laukia, va ir sukimas galvos dar vienas. bet kaip nors..
Va klausimas, gal kas gabenosi suniuka i USA? Kokiu popieriuku reikia, kiek mazdaug $ kainuoja, nes mes saviskio tikrai nepaliksim,isitaisem tai ir turesim ligi galo..
Is tikro noretusi paklausti tu, kurios jau ant lagaminu, kokios nuotaikos tuos metus lydejo, ar nebaisu vykti i nezinia, o gal kai kam ir ne i nezinia ir pan.
Vienu zodziu, reikia man draugo rankos ant peties blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif (o gal gero spyrio i mikstaja sedimaja dali...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhas: 11 gegužės 2012 - 21:27
QUOTE(mazhas @ 2012 05 11, 22:24)
Va klausimas, gal kas gabenosi suniuka i USA? Kokiu popieriuku reikia, kiek mazdaug $ kainuoja, nes mes saviskio tikrai nepaliksim,isitaisem tai ir turesim ligi galo..

Konkretesnius reikalavimus ziurekit avialiniju puslapyje - ten jau bus ir konkrecios kainos, ir narveliu dydziai ir tt. Ne visos leidzia skraidintis gyvunus ir ypac salone. Jei suniukas su narveliu/kieta tasyte sveria iki 8kg, tai galima i salona imtis (cia aisku avialiniju puslapyje bus parasyta). Jei ne salone, tai tuomet skriadins atskiroj patalpoj - iki lektuvo prieisit kartu, o jau paskui paims ir pades suniuka spec. patalpoj ir pamatysit tik JAV - persedimo vietoj neduos prieit, todel geriau rinktis kiek imanoma trumpesni skrydi, be ilgu tarpu tarp persedimu. O kaina iseina mazdaug kaip zmogui skraidinant atskirai, o prie saves slaone siek tiek pigiau (gal puse bilieto kainos kazkur).

I JAV reikalavimus velgi ziurekites internete - man buvo aktualu parsivezimas i LT, tai reikejo cipo, skiepu dokumento, spec. pazymos apie sveikata ir rodos viskas. Bet isvezant is LT gali but kiti reikalavimai.

Na ir dar toks patarimas, kad kai ieskosites busto, butinai atkreipkit demesi galima su gyvunais ar ne - ne visur leidzia, kai kur leidzia, bet uzstato nori ir pan. Na priklauso nuo namo, bendrijos ir pan.
Atsakyti
uz 10 kg suni mes mokejom 800$ ar Lt. skridomsu LOT. Ieskant nuomotis buto usa, turit ieskoti kur leidzia su sunimis gyventi. ir uz ji sumoketi reikejo 100$ vienkartini mokesti. veiksmas vyko chicagoj, tai problemu nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(mazhas @ 2012 05 11, 22:24)
Is tikro noretusi paklausti tu, kurios jau ant lagaminu, kokios nuotaikos tuos metus lydejo, ar nebaisu vykti i nezinia, o gal kai kam ir ne i nezinia ir pan.
Vienu zodziu, reikia man draugo rankos ant peties blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif (o gal gero spyrio i mikstaja sedimaja dali...)

Laimejus - begalinis dziaugsmas su "viduriu sukimu" smile.gif, veliau kruva klausimu, dokumentu tvarkimas, medapziura, interviu, informacijos ieskojimas ir t.t .... Nuotaikos ..... g.gif, butume tik dviese su vyru, nebutu taip baisu, bet kai su 3 vaikais.... Dabar jau galvoje siokia tokia tvarka, jau zinau ka ir kaip darysiu atskridus.
Negaliu pasakyti, kad mums bus kelione i nezinia. Amerikoje esame buve ir ne karta, vyras darbo reikalais Amerika yra apvazinejes irgi nemazai, bet kai buni kaip tutristas - poziuris ir nuotaikos vienokios, bet kai vaziuoji gyventi.... smile.gif Klausimo ar vaziuoti ar ne net nekylo.

Aciu, mamytes, uz palaikyma, uz informacija!!! 4u.gif
Sekmes!!!
Atsakyti
QUOTE(mazhas @ 2012 05 11, 21:24)
Vienu zodziu, reikia man draugo rankos ant peties blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif (o gal gero spyrio i mikstaja sedimaja dali...)

Mes irgi su 3 vaikais, bet ilgai svarstem ar vaziuoti ar ne, bet butu buve tiesiog kvaila nepasinaudot tokia proga, gi jei nepatiks ar dar kas bus blogai, bet kada galima gryzti atgal blush2.gif

Norejome vykti i CA, bet taip isejo, kad labai vieni darbdaviai siule vyrui NYC, tai nuvaziavo ten i pokalbi ir gavo is karto darba ax.gif Po kokiu metu vistiek bandysim isvaziuoti i Kalifornija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(semu213 @ 2012 05 12, 02:49)
Laimejus - begalinis dziaugsmas su "viduriu sukimu" smile.gif, veliau kruva klausimu, dokumentu tvarkimas, medapziura, interviu, informacijos ieskojimas ir t.t .... Nuotaikos .....  g.gif, butume tik dviese su vyru, nebutu taip baisu, bet kai su 3 vaikais.... Dabar jau galvoje siokia tokia tvarka, jau zinau ka ir kaip darysiu atskridus.

o, va man, tai nesitikejo... schmoll.gif tik susituoke buvom, isikurdinejom buta, daremes apdailos remontus, kaip tik ir darbus gerus susiradom biggrin.gif dzin tas vaziavimas i JAV buvo biggrin.gif ir tik paskutine diena, kai reikejo daiktus detis ir atsisveikinimo vakaras buvo, pradejom suprasti, kad kazkas keiciasi doh.gif po to, zemes per asharas nemaciau, nes nenorejau as niekur vaziuoti schmoll.gif man gerai ir LT buvo thumbup.gif bet, va, MB uzsiskiedes buvo, kad viskas ka turejom, buvo ant lekshtutes paduota tevu 4u.gif sake: "reikia pabandyt patiems nuo 0" doh.gif pasirashiau, tai avantiurai.... ir, ka rolleyes.gif dabar sunkiai i LT pargintu mane blush2.gif sekmes visiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rashkyte: 12 gegužės 2012 - 16:50