Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(...Dream... @ 2012 06 21, 16:26)
gyvent legaliai negalima ar tvarkytis nelegaliai gyvenant negalima

Legaliai galima gyventi jei turi pvz studento viza ar darbo ir panasiai. Bet nera tokio leidimo gyventi vien del to, kad lauki ZK kai sesuo jai peticija padavus.

O ar is nelegalaus statuso persidaryt galima tai nezinau tiksliai. Siaip man atrodo, kad tik sutuoktiniui ir vaikams savo galima perdaryti is nelegalo statuso, o kitiems ne.
Atsakyti
na, man reikejo suzinot, ar galima laukiant i jav ivaziuot ir tiek. neketinu nelegaliai pasilikt smile.gif tiesiog zinau, kad uztrunka ilgai tie visi tvarkymai zk, tad norejau tiksliai zinot, ar galesiu ten vel vaziuot, daug dar pamatyt noris biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam nors bus aktuali informacija. Mūsų pažįstamas neseniai laimėjo GC ir įvažiuodamas nurodė mūsų adresą. Į JAV jis atvyko berods birželio 2 dieną, jo SSC gavom maždaug po savaitės, o šiandien (birželio 28 d.), gavom ir jo žalią kortą.
Mano nuomone, gana greit atsiuntė dokumentus.
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 06 29, 03:49)
Gal kam nors bus aktuali informacija. Mūsų pažįstamas neseniai laimėjo GC ir įvažiuodamas nurodė mūsų adresą. Į JAV jis atvyko berods birželio 2 dieną, jo SSC gavom maždaug po savaitės, o šiandien (birželio 28 d.), gavom ir jo žalią kortą.
Mano nuomone, gana greit atsiuntė dokumentus.

Super!
Mes ivaziavom 7d, del SSN ejom i ofisa po 10 dienu ir isnaujo pildem blankus, tada man ir vyrui atejo po savaites, vaikams sake ateis siek tiek veliau. Del zalios kortos atejo sveikinimo laiskai ir laiskai su musu bylos numeriukais, kai patikrinom www.uscis.gov/ psl, tai birzelio 25 d, korteles jau nusiunte i gamyba.
Visems sekmes smile.gif!
Atsakyti
QUOTE(semu213 @ 2012 06 29, 14:37)
Super!
Mes ivaziavom 7d, del SSN ejom i ofisa po 10 dienu ir isnaujo pildem blankus, tada man ir vyrui atejo po savaites, vaikams sake ateis siek tiek veliau. Del zalios kortos atejo sveikinimo laiskai ir laiskai su musu bylos numeriukais, kai patikrinom www.uscis.gov/ psl, tai birzelio 25 d, korteles jau nusiunte i gamyba.
Visems sekmes smile.gif!

Na o mes su vyru vykom i jav atskirai su 2 men skirtumu. Tai vyrui pirma SSN (po menesio mazdaug), o dar po keliu savaiciu ir gk atejo. O vat kai atvaziavau as, tai zalia korta atejo mazdaug po 5 savaiciu, o SSN taip ir nesulaukiau. Mes zinojom, kad reikia laukt ne trumpiau nei 1,5 men kol gal ateis pastu ir tik po to galima eit i ofisa(jei atein anksciau, sako dar palaukit smile.gif). tai i ofisa mes ir ejom po 1,5 men, ten uzpildem vel prasyma ir atejo pastu per 4 dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte88 @ 2012 06 30, 18:08)
Na o mes su vyru vykom i jav atskirai su 2 men skirtumu. Tai vyrui pirma SSN (po menesio mazdaug), o dar po keliu savaiciu ir gk atejo. O vat kai atvaziavau as, tai zalia korta atejo mazdaug po 5 savaiciu, o SSN taip ir nesulaukiau. Mes zinojom, kad reikia laukt ne trumpiau nei 1,5 men kol gal ateis pastu ir tik po to galima eit i ofisa(jei atein anksciau, sako dar palaukit smile.gif). tai i ofisa mes ir ejom po 1,5 men, ten uzpildem vel prasyma ir atejo pastu per 4 dienas smile.gif

mums irgi pirma atejo GC, po to tik SSN 4u.gif
Atsakyti
gal yra žmogeliukų besidominčių interships in usa programomis?
Atsakyti
S!O!S!

Laikas spaudzia, o pasimetus esu konkreciai. Laimejau GC, kol susituokem, kol ka, ziurim, reik jau popierius siust, bet DS 230 Part I formoj reik nurodyt adresa, kur atsius GC. Kazkas buvo sakes, kad nebutina ta adresa tureti, bet kai pasiskambinau i ambasada, sako butiniausiai. O jokio adreso as neturiu sad.gif ir visai nebezinau, ka daryt ;(
Gal kas tikrai zinot, reik toj formoj ta adresa nurodyt ar ne?
Atsakyti
QUOTE(mazhas @ 2012 07 18, 09:40)
S!O!S!

Laikas spaudzia, o pasimetus esu konkreciai. Laimejau GC, kol susituokem, kol ka, ziurim, reik jau popierius siust, bet DS 230 Part I formoj reik nurodyt adresa, kur atsius GC. Kazkas buvo sakes, kad nebutina ta adresa tureti, bet kai pasiskambinau i ambasada, sako butiniausiai. O jokio adreso as neturiu sad.gif ir visai nebezinau, ka daryt ;(
Gal kas tikrai zinot, reik toj formoj ta adresa nurodyt ar ne?

Mes nenurodem - toj vietoj parasem, kad patikslinsim, kai busim pakviesti i pokalbi ambasadoj. Ir tik tada pasakem draugu adresa.

sveikinimai laimejus 4u.gif

Beje, kaip minejau, tas draugas, kuris nurode musu adresa gauti GC, pakeite ji pries pat kelione, berods 2 dienos pries skrydi i JAV.
Atsakyti
Au 4u.gif
Kada siemet prasideda registracija del GC?
Atsakyti
spalio pradzioj prasideda.
Atsakyti
o kada pakartotinė loterija vyksta? į atsisakiusiųjų vietas? g.gif
Atsakyti