Man regis jis gerokai pervertinamas, man pvz nepatiko, kad as atejusi 15min ankksciau, sulaukiau nemalonios administratores reakcijos ir tokios numestos frazes " o jus ar zinot! Kad dar jums reikes laukti?", dar tokiu tonu pasakyta... Na palaukiau, nenuiriau

. Siaip jau salia manes daze ir kirpo viena moteri, tai ji paklojo virs 200lt. Taip ir nesupratau uz ka, o as tai ten dariausi chemini, tai man (a ale meistre nudegino plaukus, galiausiai pradejo teisintis tuom , kad viskas cia gavosi, bet man paciai reiks kas karta garbanas suktis, sakau " as garbanas susisukt moku, bet norejau cheminio, kad kas karta nereiketu trauktis jokiu znypliu ir sukiot" , tai ji tik mykt pradejo, o dar ir plauku spalva sugadino, zodziu negavau nei jokio atsiprasymo, nei nuolaidos kokiam kitam kartui (nors ten kojos nebekelciau daugiau), o tik pasisakyma " man gaila mano priemoniu ir jusu laiko" , atsakas jai " man gaila mano plauku, tiksliau to kas is ju liko" , visa laime, kad nesugalvojo pinigu imti, nes tada man regis buciau ten veja pakelus.