Norėčiau sužinoti kokia būna didžiausios talpos litrais silikoninė forma. Princesė, "bobos" forma ar dar kokia iš aukštesnių. Karališkoji radau tik kad 1,5 litro. Dėkinga būsiu už atsakymą, ieškosiu tada pirkti didesnės.
as noreciau paklausti apie prizmes asoti su stiklinem, ar jis vertas uz tokia kaina, ar \asotis su dangciu
,o tikrai zeri, kokio dydzio stiklines
, ar jo ir anksciau tokia didele kaina buvo

QUOTE(.sniege. @ 2012 07 25, 12:20)
Jo niekada anksciau pas mus nebuvo

QUOTE(Pomona33 @ 2012 07 25, 18:01)

Merginos, kas pas jus šiuo metu daugiausia dirba iš TW?

pas mane Nr.1-obuolių sėklyčių išėmėjęs:

Jau užkonservavau 85 stiklainius po 3 litrus ir 6 stiklainius po 2 litrus

Papildyta:
........ ir NR. 2- FridgeSmart:

Vaikai geriau valgo, kai nulupu ir sudedu į FridgeSmartą, tai iš šaldytuvo jie būna gaivūs ir šalti.
Papildyta:
................ NR. 3 tortinės/pyraginės:

vasarą visas gyvenimas pas mus vyksta terasoje: ar karšta, ar lietus, tai tortinės/pyraginės labai praverčia

QUOTE(diasaja @ 2012 07 31, 13:32)
vasarą visas gyvenimas pas mus vyksta terasoje: ar karšta, ar lietus,

Pas mane nuostabi didele gertuve kurios nebera pardavimuose, (tiksliau gertuves net 2)
(stai si):

kurioje atsaldau vandenuka su citrina ir limetem, todel dabar laukiu "Prizmos" asocio, kad gerimas atrodytu dar ispudingiau, kaip is asocio reklamos

QUOTE(Pomona33 @ 2012 07 31, 19:17)
*Pas mane nuostabi didele gertuve kurios nebera pardavimuose
**kurioje atsaldau vandenuka su citrina ir limetem,
*nemačiusi aš tokios

**ką reiškia šitas žodis?

QUOTE(diasaja @ 2012 07 31, 22:22)
* turejau viena atlikusia dar nauja, pardavinejau dar neperseniausiai isparduotuveje

** limetė žalias citrusinis vaisius kaip citrina

kiti laimo vaisium vadina, dar esu girdejusi limetos...limete su e raide... kiek internete receptų tiek pavadinimų

Istikruju as vadinu limete is vokisko zodzio limette, nes visus receptus daznai tenka verstis is vokisku, todel taip ir pripratau, (angl. key lime, lime), o Lietuvoj matyt visi zino kaip laimo vaisiu

QUOTE(bluepoint @ 2012 07 20, 16:31)
per daug sukelta kaina manau

Papildyta:
QUOTE(.sniege. @ 2012 07 25, 13:20)
as noreciau paklausti apie prizmes asoti su stiklinem, ar jis vertas uz tokia kaina, ar \asotis su dangciu
,o tikrai zeri, kokio dydzio stiklines
, ar jo ir anksciau tokia didele kaina buvo 

prisimenu ji pigesni lygtai, si rinkini

zeri tikrai ne kaip, svarovskis

QUOTE(gvilmina @ 2012 08 01, 23:02)
stiklines lb. dideles, daug kam pasirode per dideles
. geri, kiap is vazos

O man kaip tik patinka, kad jos dideles, sambos stiklinytes man mazokos, tinkamos tik siaip atsigerti, bet jeigu darau naturaliu vaisiu kokteili tai "Prizmos" man nepakeiciamos, arba jei reikia ledu prideti i koki gerima, metu ...super! Man i kiema vasara issinesti su kokteiliu nepakeiciamos!
QUOTE(Pomona33 @ 2012 08 01, 23:45)
Man i kiema vasara issinesti su kokteiliu nepakeiciamos!