Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(Gitagita @ 2012 08 31, 17:55)

Man kocelas su padeklu irgi nera jau labai daznai reikalingas, nes mazai kepu, bet ir del tiek verta ji tureti. Labai patogus, lengvai valomas, nesiveisia jokios bakterijos kaip mediniuose (man tas labai svarbu), lengvai nusiplauna, i vidu pilasi vanduo arba kruopos, kad pasunketu (jei to reikia). I stalciu imetu ir laikau, neuzima man jis vietos, nemaiso jo didumas, o padekliukas tai isvis pasaka! Niekas prie jo neprilimpa, stalas lieka svarus, ji naudoju netik tada kai kocioju, bet ir siaip visokius kepinius darydama. Labai praktiskas daiktas 4u.gif
Atsakyti
As kol neturejau siu irankiu,isvis labai mazai uzsiimdavau su teslos minkymu.Tas teslos aplipimas aplink pirstus,minkymas is peties... brrr. O dabar bandeles,picos,koldunai,virtinukai... Taip greitai ir smagiai darosi bigsmile.gif
Atsakyti

Ar verta įsigyti?

tikrai verta.nesvarbu, kad nedaug naudosit. pabandysit ir pajusit malonumą gaminimo. Po to užsinorėsit picas, krokodilus, koldūnus ir t.t. kepti.
Atsakyti
Ių kur gauti formą traškučiams...? g.gif

Štai tokią
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGFA: 01 rugsėjo 2012 - 07:14
Labas,

gal galite kas pasidalinti patirtimi apie kočėlą bei padėklą tešlos ruošimui
Būsiu be galo dėkinga už nuomones
ačiū  4u.gif

Aciu uz pasidalinimus patirtimi...na, dabar uzsiplieskiau, NORIU jau tikrai smile.gif
Juo labiau, kad ruosiuos kepti skruzdelyna smile.gif. Tik reik dabar susirasti kur isigyti, nes esame Vokietijoje sad.gif
Atsakyti
O kaip tas silikoninis padekliukas? Ar tinka ant jo tesla kocioti ar jis daugiau kepimui orkaiteje, kad kepiniai nepriliptu? (tesiu tema apie kocela ir padekliuka biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(della3 @ 2012 09 01, 22:28)
O kaip tas silikoninis padekliukas? Ar tinka ant jo tesla kocioti ar jis daugiau kepimui orkaiteje, kad kepiniai nepriliptu?

taip, tinka kočioti. Aš ant jo iš karto picos padą iškočioju, dar torto biskvitus.
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2012 09 01, 08:14)
Ių kur gauti formą traškučiams...?  g.gif

Geriau nenorėk - užsi... , kol savo šeimynai priruoši.
Atsakyti
Turiu as ta forma, bet net bijau parodyti sunui. Galvoju, kad tikrai uzsi....., net vis nores ir nores, o elektros neisimokesim doh.gif Taip ir guli net nebandyta. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 09 02, 00:13)
taip, tinka kočioti. Aš ant jo iš karto picos padą iškočioju, dar torto biskvitus.

Tai tada geriau pirkti kocela ir ruda silikonini padekliuka, nes ant jo galima kocioti ir kepti orkaiteje. O tas sviesus kociojimo padekliukas , tik kociojimui skirtas? 4u.gif
Atsakyti
Taip, pradziai tikrai geriau, bet veliau jo tikrai nebeuztenka, per mazas pasidaro, jei kokius koldunus darai. Aisku, priklauso, ka gaminsit. Silikoninio padekliuko vieno irgi per mazai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(della3 @ 2012 09 02, 11:28)
Tai tada geriau pirkti kocela ir ruda silikonini padekliuka, nes ant jo galima kocioti ir kepti orkaiteje. O tas sviesus kociojimo padekliukas , tik kociojimui skirtas?  4u.gif

nepasakyciau,kad geras pasirinkimas pirkti kocela ir ruda sil.padekliuka g.gif
ant silikoninio padekliuko negalima pjaustyti, nes tada kaput! bus jusu padekliukui, o ant ano "vazineju" su ratuku ir nebijau,kad ipjausiu. Beto ant silikonio sudedat pvz.sausainukus ir kepat o kol vieni kepa ant padekliuko ne silikoninio ruosiat kitus.
Na cia tiesiog is praktines puses pastebejimas, kad reikia abieju...o silikonini vietoj ne silikoninio rinktis nesakyciau,kad geras sprendimas, kartu juos tureti reikia biggrin.gif
Atsakyti