Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus,, 26 tema

QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 04 30, 22:46)
Na taip slaituotos..

kaip stogo nuolydis taip ir lubos, ir dar susikerta du slaitiniai stogai.. vienu zodziu trikampiai trikampiai..

pa mane irgi šlaitai šlaitai, bet apšvietimą išsprendėm, nieko ten sudėtingo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 04 30, 23:12)
galiu si vakara susilaikyt nuo atsakymo ?

aciu
(tikiuosi supratatot del ko)

QUOTE(AnaDeizy @ 2012 04 30, 23:17)
tai daugiau susije ne su  drinks_cheers.gif , bet su nervais................

Patikekit cia tik pradzia 4u.gif Mes jau pradejom galvoti "kas nese mus i ta galera" doh.gif Einam miegoti ir keliames spresdami problemas doh.gif O dar net stogo nera doh.gif Kas laukia toliau,tai baisu pagalvoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2012 05 01, 08:54)
Patikekit cia tik pradzia  4u.gif  Mes jau pradejom galvoti "kas nese mus i ta galera"  doh.gif  Einam miegoti ir keliames spresdami problemas  doh.gif  O dar net stogo nera  doh.gif  Kas laukia toliau,tai baisu pagalvoti  doh.gif

užmiegi su namu mintyse ir pabundi su juo... taip bus per visą statybų laiką... doh.gif

v.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 04 30, 23:19)
pa mane irgi šlaitai šlaitai, bet apšvietimą išsprendėm, nieko ten sudėtingo smile.gif

tai pasidalintum sprendimo budais?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 05 01, 09:05)

su šlaitais tai jooo, viskas nieko kol nepanori pasistatyt spintą... pažiūrėsim, ką baldininkai pasiūlys, greičiausiai stumdomų durų nebus

v.
Papildyta:
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 04 30, 23:09)
Aš tai smulkiems darbams ekskavatoriaus negaliu niekaip prisiprašyti. Vis keli žada žada.... schmoll.gif

Pabandyk Vytį pakalbint 8608 98990 bet kai paziuriu į orus tai lb abejoju kad pavyks
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 04 30, 23:20)
suprasi, kai tau prades daryt, pasuk tada, alaus isgersim smile.gif

Jei tik alaus užtenka nervams - reiškia problemos ne globalios biggrin.gif kažka kreivai prisuko, betono pridrapste, armaturos pora strypų nupyzdino...na kaip visada - nefaina, bet netragiška lotuliukas.gif
Nieko:
1. Per kančias - į žvaigždes
2. Sunkumai grūdina. Pratinkis.
Papildyta:
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 04 30, 23:41)
Sakė polius (40vnt.)  greit sugręšim per dvi dienas, gal net per dieną. Nieko nesakiau. Sakau- gerai.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  

Pažiurėsim kaip bus..... lotuliukas.gif
4u.gif

Ar jau turi ekstrudinio? lotuliukas.gif nes jei neturėsi - stos darbai biggrin.gif
Prisimenu kaip šiandien, Andriaus išsireiškimą "antra pagal geruma Lietuvos pamatų įmonė" lotuliukas.gif
Bandau įsivaizduot, ką skytumėt, jei samdyta būtų "trečia pagal gerumą įmonė" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 01 gegužės 2012 - 08:30
QUOTE(Vilienė @ 2012 05 01, 08:29)
su šlaitais tai jooo, viskas nieko kol nepanori pasistatyt spintą... pažiūrėsim, ką baldininkai pasiūlys, greičiausiai stumdomų durų nebus

v.

va del baldu as kazkodel visai nepergyvenu, o va del apsvietimo tikrai nezinau ka daryt... sad.gif
Atsakyti
sveikinu visus ir visas su darbo diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 05 01, 11:11)
sveikinu visus ir visas su darbo diena smile.gif

ačiū 4u.gif pas mane ji kaip niekad darbinga thumbup.gif bandau išmest gerus nereikalingus daiktus lotuliukas.gif

v.
Atsakyti
[quote=kristinka_2010,2012 05 01, 09:05]
[/quote]

atvažiuok smile.gif

[quote=Vilienė,2012 05 01, 09:29]

v.

[quote=Vilienė,2012 05 01, 11:25]
ačiū 4u.gif pas mane ji kaip niekad darbinga thumbup.gif bandau išmest gerus nereikalingus daiktus lotuliukas.gif

v.
[/quote]

su spintom viskas normaliai, pastato su stumdomom durim, priglaudžia prie šlaito, pas tėvus prieš dienų pastatė į šlaitą įmontavo, labai gražiai atrodo smile.gif

man darbo dieną nesidirba niekas, nes iš galvos namas neišeina, tiksliau noras eiti ten greičiau gyventi baigia išvest iš proto, negaliu tiek laukti, o dar gerus du mėnesius doh.gif iki birželio turi būti viskas baigta viduje, nes baldai važiuot pradės, mb sakė tu išprotėjai, sakau protėk ir skubėk ir tu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 05 01, 11:49)

man darbo dieną nesidirba niekas, nes iš galvos namas neišeina, tiksliau noras eiti ten greičiau gyventi baigia išvest iš proto, negaliu tiek laukti, o dar gerus du mėnesius  doh.gif iki birželio turi būti viskas baigta viduje, nes baldai važiuot pradės, mb sakė tu išprotėjai, sakau protėk ir skubėk ir tu  lotuliukas.gif

pas mus atvirščiai, MB skuba o aš noriu lėtai, be skubos

v.
Atsakyti
O mano MB jau gyvena, o mes su Saulute turbut tik ant ziemos prisijungsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 05 01, 13:32)
O mano MB jau gyvena, o mes su Saulute turbut tik ant ziemos prisijungsim biggrin.gif

Pražiopsojom įkurtuves? biggrin.gif
Atsakyti