reikia pagalbos, gal kas zino patikimus meistrus firmele nebrangininkiu kur daro tvoras is segmentu, bei reikalingi zmones terasai pagaminti
Sveiki,
reikia pagalbos, gal kas zino patikimus meistrus firmele nebrangininkiu kur daro tvoras is segmentu, bei reikalingi zmones terasai pagaminti
labai aciu uz pagalba
QUOTE(pingvikas @ 2012 05 02, 12:03)
mūsų PK, bet nieko, tinkuotojai nesiskundė
...Heli, ačiū tau už kontaktus...visai šauniai pasidarbavo...
Kirke, o jum 160 L užteks boilerio?
kur kas pirkot vamzdukus šildymui? (šildomom grindims) ir visus kitus pribunbasus...
Kirke, o jum 160 L užteks boilerio?
kur kas pirkot vamzdukus šildymui? (šildomom grindims) ir visus kitus pribunbasus...
Vyras daug ka pirko is Vandens linijos.
QUOTE(Giedruolė @ 2012 05 02, 15:09)
Ai dar kas mane MDP ir plastiko palangėse žiauriai nervuoja, o tiksliau šlykštu, tai tie plastikiniai galiukai kraštuose (sorry jei pas ką jie yra). tai bandysiu su glaistymu ir dažymu šitą vietą sužaisti.
Man irgi tie galiukai negrazu, bet pas mus jie yra
QUOTE(Heli @ 2012 05 02, 15:02)
Man irgi tie galiukai negrazu, bet pas mus jie yra
Palanges pas mus plastikines, ir viskas cia ivyko per skubejima, taip jau gavosi, kad neskyrem visai laiko ju paieskom...kai pamaciau jau sudetas ziauriai susinervinau...bet paskui nusispjoviau, ir pagalvojau, ai cia tik palanges...
labai teisingai - tai tik palangės
labai labai norint, galima esamą palangę "apvilkti" iš išorės ar medžiu ar kuo kitu, aišku tai nepigu, bet remonto antrą kartą nereikia daryti.
Aš tai nusprendžiau, kad man pirmo namo sindromas
Turimas idėjas reikia trūks plyš įgyvendinti, nesvarbu kad jos gali nepasiteisinti, bet pabandyti reikia
tikriai yra dalykų kurių kitame name nedaryčiau, nes finansų ir knisliavos prie jų tiek kad dar kart neprasidėčiau
Aš čia apie savo balkius ir židinį
QUOTE(Giedruolė @ 2012 05 02, 14:09)
Ačiū chebryte, už paguodžiančius žodžius
Gal ir niekuo neblogos, tik kai mano vizija kertasi su realybe tai parinuosi
Užtat tą pačią dieną leidau mozaikai išleist kainų skirtumą
Nes mačiau kad su kitokia mozaika nuotaika bus kaip ir su palangėm...
Taip tas sutaupymas tai ir yra antras guodžiantis dalykas po jūsų visų palaikymo
O čia dėl to suspėjumo tai dėl to ir neradau gero varianto, kad patingėjau anksčiau ieškot pradėt. Tarp kitko Redaja žinai kiek užgiedojo? 3700
be priekio pastorinimo... LUPIKAI Va kam reikės ateičiai tai Korida gerą kontaktą užsirašė medžio palangėm, bet man jau per vėlu. Bet maža ką gal kas vėliau pasiteiraus, tai galėsiu irgi tel. duoti.
Papildyta:
Ai dar kas mane MDP ir plastiko palangėse žiauriai nervuoja, o tiksliau šlykštu, tai tie plastikiniai galiukai kraštuose (sorry jei pas ką jie yra). tai bandysiu su glaistymu ir dažymu šitą vietą sužaisti.
Gal ir niekuo neblogos, tik kai mano vizija kertasi su realybe tai parinuosi
Taip tas sutaupymas tai ir yra antras guodžiantis dalykas po jūsų visų palaikymo
O čia dėl to suspėjumo tai dėl to ir neradau gero varianto, kad patingėjau anksčiau ieškot pradėt. Tarp kitko Redaja žinai kiek užgiedojo? 3700
Papildyta:
Na pigiausiai Jūsų palanges pasiūlė už 1600 su PVM. ne iš baldinio skydo padarytas palanges, bet normalias palanges.
tokiu atveju Redaja yra lupikai. Atsiprašau, kol nieko neperki labai normalūs vyrai atrodo. Rekomendavau nes patiko jų kokybė, atsiprašau.
ir dar - be tu plastmasinių galiukų galit neapsieiti, nes dažniausiai palanges pjaustant pagal ilgį, pažeidžiamas melaminas (nutrupa pats kraštelis) ir norint tai uždengti dedami tie plastmasiniai grožiai. O gražiai nuglaistyt ir nudažyt - nebus lengva, o laiko užtruksit - pagalvokit ar verta. Matysit tas palanges pirmą mėnesį - vėliau vis mažiau ir mažiau. O jei mus į "atvirų durų" dieną pakviesit - pažadu palangių temos neliesti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 02, 16:47)
Na pigiausiai Jūsų palanges pasiūlė už 1600 su PVM. ne iš baldinio skydo padarytas palanges, bet normalias palanges.
tokiu atveju Redaja yra lupikai. Atsiprašau, kol nieko neperki labai normalūs vyrai atrodo. Rekomendavau nes patiko jų kokybė, atsiprašau.
Baik bajerius nėra ko atsiprašinėti, kiekvienas atsakom už save ir savo darbus. Ai dar už vaikų darbus atsakom
Papildyta:
Galiukus galėsim kad ir kitą dieną nuvažiuoti ir nusipirkti, jei matysim kad su glaistymu prastai.
QUOTE(Giedruolė @ 2012 05 02, 15:57)
Galiukus galėsim kad ir kitą dieną nuvažiuoti ir nusipirkti, jei matysim kad su glaistymu prastai.
Papildyta:
užduosiu ir aš klaudsimą: pagaliau labiausiai pasaulyje užimti meistrai žada ir pas mus užeiti
Iš klinkerinių plytų atsipjaus šonus 2-2.5cm storio ir klijuos ant tinko su armavimo tinkleliu, kuris uždėtas ant kietos vatos.
Klausimas: gal kas turite patirties šiuo klausimu ir gal čia reikia ką nors žinoti?
neesu tokių darbų nei daręs, nei matęs kaip daro. Vien meistrų nuomone pasitikėti nenoriu. Viskas ką žinau - planuoja daryti 8mm tarpelius ir viską impregnuos (po suklijavimo)
ar čia nėra vietos kažkokiems specialiems niuansams? Klausimas kilo, kai vakar mačiau ant namo dvi sienas su nukritusiom klijuotom klinkerinėm plytelėm. Nenoriu tokio likimo
QUOTE(Giedruolė @ 2012 05 02, 16:57)
Palikau virš stalviršio palangę be nieko sakiau dėsiu tą patį ką ir ant stalviršio. Ech
Papildyta:
Papildyta:
As irgi
QUOTE(Heli @ 2012 05 02, 17:18)
pas mane tas pats.
jums gerai, jūs parintis dėl ko turit... o pas mane štilis....ramu kaip Belgijoj, vat sakiau savo saulei - lekiam pailsėt, kaip žinodama, kad peckeliai dar porą savaičių mums nieko nedažys
sako lyg rozetes rytoj elektrikai dės, bet kad tos rozetės manęs visia nedžiugina...kas iš tų rozečių, kai šviestuvų nėra
vanduo naujam name +90, nuleidinėja, liepsiu skalbyklę statyt, skalbt eisiu į naują namą
ir reikia tą sienelę iš akmedžio pirkt, užsakinėt bo apsisprendžiau
o šiaip jokio judesio...ramu kaip Belgijoj..
nurimusi vilienė
sako lyg rozetes rytoj elektrikai dės, bet kad tos rozetės manęs visia nedžiugina...kas iš tų rozečių, kai šviestuvų nėra
vanduo naujam name +90, nuleidinėja, liepsiu skalbyklę statyt, skalbt eisiu į naują namą
nurimusi vilienė
QUOTE(Vilienė @ 2012 05 02, 17:56)
jums gerai, jūs parintis dėl ko turit... o pas mane štilis....ramu kaip Belgijoj, vat sakiau savo saulei - lekiam pailsėt, kaip žinodama, kad peckeliai dar porą savaičių mums nieko nedažys
nurimusi vilienė
nurimusi vilienė
Tai ką jau prikaitina iki tiek....
Man visgi neaisku, dėl tų skalbyklų pajungimo ant karsto vandens , tai jeigu reikia 30 laipsniu skalbiniams skalbti, o dažnai būna- tai ką daryti?