Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus,, 26 tema

QUOTE(AnaDeizy @ 2012 05 04, 19:03)
naudoja naudoja, gera firma  lotuliukas.gif  thumbup.gif.

Polius padare? Sterodur atsiveze ? :-) :-) :-)

QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 05 04, 19:22)
Nieko neturi, nieko dar neatsivežė. biggrin.gif

Judu čia varot apie "antrą pagal gerumą" o šefas žaksi lotuliukas.gif ot *** jam penktadienio vakaras doh.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 05 04, 20:37)
Judu čia varot apie "antrą pagal gerumą" o šefas žaksi lotuliukas.gif  ot *** jam penktadienio vakaras doh.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Laukiu kada "antrą pagal gerumą" Andrui baigs, nes jau pas mane žemė įšilo. lotuliukas.gif Šefas skambino matyt jaučia jaučia kad varom..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nezinau kam cia aciu pasakyr kad uzrode epoksidines grindis, jau turim garaze,katilinei, labai grazu ir manau bus labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 05 04, 21:28)
Nezinau kam cia aciu pasakyr kad uzrode epoksidines grindis, jau turim garaze,katilinei, labai grazu ir manau bus labai gerai smile.gif

Labai reik kontaktų - dvi dienas kapstau netą, rezultatai apverktini. Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti

Kaip geriau - daryt vidinius pamatus,tik veliau kanalizacija, ar kanalizacija ir tik veliau pamatus g.gif
Atsakyti
Chebra geriu alu prie Warszuwos 8 kely ir liudziu be Jusu smile.gif

Ot penktadienis!

Galvoju apie Sterodur. Gal tikrai geras dalyks? Ypac pamatu galvenoms formuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 05 04, 21:34)
Labai reik kontaktų - dvi dienas kapstau netą, rezultatai apverktini. Iš anksto ačiū 4u.gif

Prašom 4u.gif Sergejus 8618 14239 - kreipkitės skubiai, nes žada išvažiuot kitos savaitės pabaigoje mėnesiui į Baltarusiją smile.gif
Papildyta:
Garažiukas dabar toks

Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 05 04, 20:05)
Laukiu kada "antrą pagal gerumą" Andrui  baigs, nes jau pas mane žemė įšilo. lotuliukas.gif  Šefas skambino  matyt jaučia jaučia kad varom.....  lotuliukas.gif

Robertinai, su mano charakteriu...nebaigs jie dar menesi smile.gif

Ne koks tas lenkiskas alus, Kad Ji Kur Galas, grunto tavo reikia!

Mergina labai grazios grindys!

PS. Robertinai, jei noresi paziureti apie karkasu suramstyma, WELCOME savaitgali, pasuk, privaziuosi, apziuresim. Turiu likusio dar sterodur, galesi isidet, tai kazkiek maziau reiks pirkti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 04 gegužės 2012 - 20:51
QUOTE(mergina05 @ 2012 05 04, 20:28)

pasigirsiu - pagaliau pajudėjo ir pas mus darbai smile.gif
klijuoja klinkerį thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 04 gegužės 2012 - 21:00
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 04, 20:49)
pasigirsiu - pagaliau pajudėjo ir pas mus darbai  smile.gif
kljuoja klinkerį  thumbup.gif

kai suklijuos bus smalsu paziureti g.gif vienas klijuotojas man siandien skambino ir tikslinosi, kada mano nama reiks visa klinkeriu "apvaryt"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 04 gegužės 2012 - 20:53
Grindys labai gražios gavosi, kaimynai nematę tokių grindų garažuose sulėkė pažiūrėt, patiko visiems žodžiu meistrai darbo turės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 05 04, 21:43)
Chebra geriu alu prie Warszuwos 8 kely ir liudziu be Jusu smile.gif

Ne pati tinkamiausia vieta alui gerti biggrin.gif ar ten kur kelio remontas, ar arčiau Warszawos, dar neremontuotoj atkarpoj?
Atsakyti