Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai TIK su nuotraukomis

QUOTE(Gisana @ 2012 04 26, 12:18)
Kokį radau receptą, tokį...  hihihi.gif kitąkart ieškosiu kokio kitokio  smile.gif


As kazkada buvau idejusi paellos recepta 4u.gif
Pati gyvenau Ispanijoj, tai ismokau gaminti paella is paciu ispanu. Del autentiskumo galima gincytis, nes paellu visgi priskaiciuojama iki 800 rusiu, bet turbut niekas nepaneigs, kad i paella butinai dedamas safranas. Ir ryziai tikrai nemaisomi, jokiu budu. O darzoves, mesa, juros gerybes ir kiti geriai, niekada nebuna imami is keptuves lauk ir po to vel maisomi su isvirtais ryziais. Sorry, tai jau plovas.
Kaip ispanai sako, paella ne paella jei nebuna pridegusi 4u.gif
Atsakyti
Mielosios, nono.gif
tema receptų užklausai/paieškai mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerbiamoji Jolka999, kokia pjaustyklę naudojot agurkam pjaustyti? smile.gif
http://public.fotki....alai/foto3.html
Žuvytę pasūdom ir apipilam trupučiu vorčesterio padažo, gerai įtrinam. Į keptuvę įpilam trupučio aliejaus, sudedam griežinėliais pjaustytą svogūną, morkas. Truputį viską pakepinam, bet tik truputį. Tada ant viršaus sudėti žuvį ir viską užpylus majonezo-vandens mišiniu (200ml majonezo su kažkur 150ml vandens), ant mažos ugnies troškinam 30 min. Tada pasūdom, biški pipiriukų, lauro lapų ir dar 15 min. troškinam smile.gif Nu labai skanu man buvo smile.gif Ritinau vieną, net be garnyro smile.gif tik ašakų galėtų nebūti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringucius: 28 balandžio 2012 - 21:29
ZRAZAI KITAIP

user posted image

800 g Kiaulienos nugarinės
1 vnt. Morka
2 vnt. Marinuoti agurkėliai
1 vnt. Paprika raudona
0,5 vnt. Svogūno
pagal skonį džiūvėsėlių apvoliojimui
pagal skonį Druskos, pipirų, prieskonių mėsai

Mėsą supjaustyti į 6 dalis ir išmušti kuo ploniau, pabarstyt prieskoniais ir atidėti.
Daržoves supjaustyti ilgais šiaudeliais, kad galai (ypač paprikų) būtų išlindę. Imti po kelis šiaudelius visų daržovių ir suvynioti į mėsą, sutvirtinti smeigtuku, apvolioti džiūvėsėliuose ir greitai apkepti iš visų pusių. Tada pilti vandens, kad tik semtų keptuvės dugną ir nedegtų, ir troškinti 15-20 min.
Patiekti su salotomis, marinuotomis daržovėmis ir bulvėmis.
user posted image
Skanaus!
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif nepykite,kad aš taip įsibrovaiu pas jus.Seku temą,gaminu daug ką pagal jus.kalbėjote apie paeliją.Teko dalyvauti įvairiuose procesuose biggrin.gif nuo produktų pirkimo iki valgymo.Įkeliu foto su peleija,kurioje yra triušiena ir paukštiena.

gavosi milžiniškos foto.Neišėjo įkelti normalių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noir1: 02 gegužės 2012 - 19:45
[quote=brashke77,2012 04 29, 13:09]
ZRAZAI KITAIP

labai apetitnai atodo thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Lašiša su brokoliais

Produktai:

lašišos filė apie 0,5 kg.
brokoliai 1 vnt.
svogūnas 1 vnt.
grietinėlė 1 ind. (mažas)
sūris Camambert President su žolelėmis
druska,pipirai pagal skonį

Lašiša supjaustome juostelėmis, apibarstome su druska, pipirais ir išspaudžiame biški citrinos sulčių.
Brokolius išskirstome žiedynais ir dedame į verdantį pasūdytą vandenį. Verdame 15 minučių.

Imame kepimo indą, ant dugno sudedame plonai pjaustytą svogūną.
lašišos gabaliukus susukame o į vidų dedame brokolio gabaliuką.
Užpilame viską su grietinėlė, dedame gabaliukus sūriu ir statome į 180 C temp. orkaitę.Kepame maždaug 20 minučių.

Skanaus!

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vegetariškai įdaryta paprika
4 paprikoms įdaryti reikės:
maišelio ryžių
mažos cukinijos
vidutinės morkos
svogūno
saujelės moliūgų sėklų ir saulėgrąžų
druskos
pipirų

Ryžius išvirti. Tuo tarpu supjaustyti cukiniją, svogūną, sutarkuoti morką ir apkepinti keptuvėje, prieš baigiant kepti suberti saulėgrąžas ir moliūgų sėklas. Tuomet sudėti išvirusius ryžius, pagardinti prieskoniais ir gerai išmaišyti. Šia mase įdaryti paprikas. Paprikas troškinti sultinyje arba vandenyje su prieskoniais apie pusvalandį. Prieš baigiant troškintis, galima nupilti skystį ir įpilti grietinėlės.

user posted image

http://studentiskire...ta-paprika.html
Atsakyti
Užkepti šparagai su bekonu ir sūriu

Jums reiks:

šparagų
karšto rūkymo bekono plonai supjaustyto
sūrio (sutarkuoti)
grietinėlės
sviesto


Nupjauname kietesnius šparagų galus, ir šiek tiek apskutame galiukus.
Užverdame puodą su vandeniu, pasūdome ir sudedame šparagus.
Verdame apie 6-7 min.
Sudedame į kiaurasamtį ir apipilame lediniu vandeniu.
Paruošiame kepimo formą.
Imame po 2 ar 3 šparagus, apsukame su bekonu ir dedame į kepimo formą.
Dedame gabaliuką sviesto.
Grietinėlę sumaišome su tarkuotų sūriu ir užpilame ant šparagų.
Kepame orkaitėje 180 C laipsnių maždaug 10 min.


user posted image

user posted image




Atsakyti
Mėsos ir daržovių pyragas

user posted image


Reikės

400 gr maltos mėsos ( šį kartą susimaliau kiaulienos kumpį)
1 cukinijos
1 baklažano
1 morkos
1 svogūno
geros saujos pievagrybių

druskos, pipirų

Tešlai

260 gr miltų
1 kiaušinis
130 gr sviesto
druskos
2 v.š. šalto vandens


Užpilui

250 gr grietinės
1 kiaušinis

Pirmiausia pasigaminti tešlą. Persijoti miltus, įmušti kiaušinį, berti druskos, dėti gabaliukais supjaustytą sviestą. Suminkyti tešlą. Galiausiai pilti vandenį. Pasiruoštą tešlą dėti į šaldytuvą 1 val.

Įdaras. Supjaustyti smulkiais kubeliais svogūną. Įkaitinti keptuvę, pilti aliejaus, pakepinti svogūnus. Ant svogūnų sudėti maltą mėsą, viską gerai apkepti. Berti druskos, pipirų. Apkeptą mėsą atidėti į šalį.
Visas daržoves supjaustyti juostelėmis, sudėti į įkaitintą keptuvę ir šiek tiek apkepti. Dėti prieskonių. Apkeptas daržoves sumaišyti su malta mėsa.

Tešlai atšalus, ją iškočioti. Geriausiai kočioti ant kepimo popieriaus, kad lengviau būtų galima perdėti į formą. Tešlos dugną subadyti šakute ir pašauti į 190 temp įkaitintą orkaitę 10 min. Iškepus padą, jį šiek tiek atvėsinti ir sudėti pasiruoštą įdarą. Įdarą gerai paspausti.
Grietinę sumaišyti su kiaušiniu ir užpilti ant pasiruošto pyrago. Kepti 190 temp 40 min. Galima, kas mėgsta, ant viršaus pabarstyti tarkuoto sūrio. Skanaus !!!

user posted image
Atsakyti
aistuzele,
Receptai jusu labai skoningai atrodo, idomesni ir butinai isbandysiu. O jusu maisto bloga isidejau i favorites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2012 05 04, 10:04)
aistuzele,
Receptai jusu labai skoningai atrodo, idomesni ir butinai isbandysiu. O jusu maisto bloga isidejau i favorites smile.gif

Dėkui, labai malonu girdėt, kad kam nors tai patinka wub.gif 4u.gif
Atsakyti