Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų paieška / užklausa, patarimai


 i 
Ši tema skirta antrųjų patiekalų receptų paieškai.


Taisyklės

Čia galite skelbti ir atsakyti į užklausas:

* konkrečių receptų pagal pavadinimą

* pagal turimą (-us) produktą (-us)

* visos kitos diskusijos, nesusijusios su recepto (-ų) paieška yra draudžiamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 lapkričio 2012 - 17:07
QUOTE(Perrin @ 2012 04 26, 17:11)
As kazkada buvau idejusi paellos recepta  4u.gif
Pati gyvenau Ispanijoj, tai ismokau gaminti paella is paciu ispanu. Del autentiskumo galima gincytis, nes paellu visgi priskaiciuojama iki 800 rusiu, bet turbut niekas nepaneigs, kad i paella butinai dedamas safranas. Ir ryziai tikrai nemaisomi, jokiu budu. O darzoves, mesa, juros gerybes ir kiti geriai, niekada nebuna imami is keptuves lauk ir po to vel maisomi su isvirtais ryziais. Sorry, tai jau plovas.
Kaip ispanai sako, paella ne paella jei nebuna pridegusi  4u.gif

Gal galite duoti receptą vėl 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 04 26, 16:28)
Gal galite duoti receptą vėl  4u.gif  blush2.gif

Siaip ne taip radau 4u.gif
Gal pravers? Cia vienas is variantu, bet esme tokia pati.
http://www.supermama...?...4789&st=468
Atsakyti
Kas gali pasiūlyti kokį skanėstą galima būt pagaminti su plekšne? g.gif g.gif
Atsakyti
paprieskoniuota plekšnė

Kepta plekšnė

Plekšnė-kepsniukai
Atsakyti
Gal galit ka idomesnio pasiulyti su vistienos ketvirciais?smile.gif
Atsakyti
Gal kas zino kaip padaryt kazka panasaus i wolk to wok ? ar kazkaip panasei ten rasos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, esu pradedanti šeimininkė, draugas parnešė kokius 2 kg kiaulių (?) plaučių iškilo dilema ką su jais daryti g.gif labai lauksiu jūsų įdėjų ir patarimų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shaimon: 17 birželio 2012 - 21:01
QUOTE(shaimon @ 2012 06 17, 22:01)
sveikos, esu pradedanti šeimininkė, draugas parnešė kokius 2 kg kiaulių (?) plaučių iškilo dilema ką su jais


Shaimon,

Plaucius,galima isvirti paruosiant atskirai pomidoru- svogunu padaza.

Is plauciu galima paruosti idara pyrageliams.

Pries ruosiant plaucius juos reikia gerai ismirkyti saltame vandenyje,kad issiskirtu kraujas.

Plaucius virti reikia pasudytame,parugstintame vandenyje.

Plauciu idaras pyrageliams

plauciu reikes,druskos,pipiru,lauralapiu,svoguno,sviesto,1v.s miltu,3-4 vs grietineles,kiausinis,arba 2 v.s ryziu

Isverdame ,kaip minejau plaucius,sumalame mesmale
Svoguna pakepiname svieste,sumaisome su paruostais plauciais,iberiame miltu,ipilame grietinele,sudeti prieskonius ,susmulkinta virta kiausini,arba ryzius



Antras varijantas paruostus isvirtus plaucius,supjaustyti pailgais gabaleliais arba kubeliais,siek tiek pakepinti svieste ,prideti smulkintu svogunu ir patroskinti.
Tada pasudyti,iberti pipiru,pomidoru tyres,veliau iberti miltu,kaitinant pamazu supilti plauciu nuovira.ir viska kaitinti 10-15min,dar troskinti.
Baigiant ideti grietines ,zalumynu.

Patiekti su bulvemis is darzovemis.

p.s. plaucius virti ant nedideles kaitros apie valanda.

1KG plauciu -3ltr. vandens ,deti isalta vandeni.









Atsakyti
QUOTE(Minela* @ 2012 06 17, 19:22)
Gal kas zino kaip padaryt kazka panasaus i wolk to wok ? ar kazkaip panasei ten rasos  doh.gif  biggrin.gif


Gal turit omeny wok to walk smile.gif
Ziurint kas konkreciai jus domintu, cia apskritai tai kiek pamenu yra maisto ruosimo technika specialioje wok keptuveje, o ne konkretus receptas. Bent jau tai ka paraset. 4u.gif
Atsakyti
Gal pasiulytumėte kokį receptą, kaip skaniai iškepti vištą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2012 06 27, 12:29)
Gal pasiulytumėte kokį receptą, kaip skaniai iškepti vištą? 4u.gif

man patinka vista kepti rankoveje,tradiciskai pipiriukai druskyte cesnakas,galima ir obuoli ideti..visada buna minksta ir sultinga ax.gif jau kai iskepa isimu is maiso kad labiau apskrustu smile.gif
Atsakyti