Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų paieška / užklausa

toks JAUNYSTĖS receptas
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos. gal kas iš Alytiškių žinosit...
Vaikystėj, dar sovietiniais laikais gyvenau Alytuje, vidzgiryje. Tuo metu ten buvo parduotuvė ir valgykla tam pačiam pastate, berods Vidzgiriu ir vadinosi (maža dar buvau, tai labai migloti prisiminimai smile.gif )
toj valgykloj firminis tortukas buvo, kuris man atrodė dieviškai skanus... jei teisingai atsimenu, vadinosi "vidugiris" - bet gal ir klystu. toks labai sluoksniuotas tortukas iš kapotos ar sluoksniuotos tešlos, su baltais pertepimais ir su uogiene (agrastu gal?..) dabartiniu supratimu man jis panašus į napaleoną ar seklyčią...
žodžiu, baisiai norėčiau išsiaiškinti bent jau pavadinimą, o jei kas receptą turėtų, būtų idealu...
Atsakyti
Laba diena, ieškau recepto, senais laikais tortas "Vakaras" buvo, berods "Klaipėdos duona" kepdavo, toks kietokas padas su žemės riešutais buvo, lengvai šokoladinis pertepimas, tiek atsimenu, artėja mamos jubiliejus, norisi iškepti. Gal ką panašaus galite pasiūlyti, tik ne snikerį. Mačiau firminėse parduotuvėlėse tos pačios "KD" yra vyniotinis labai panašaus skonio pirkti, gal su juo kaip nors išeitų sukonstruoti? Ar galite padėti?
Atsakyti

Sveiki,

ir aš norėčiau "Vakaro" recepto. Gal yra, kas turi?

Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 02 14, 17:31)
Gal kas žino, kaip daroma tokia dekoracija iš cukraus, bet kad ne ruda būtų, o skaidri. Kaip čia, pvz.: https://www.pinteres...00505510250731/
Kiek radau, tai arba ingredientai tokie, kad čia nebūna, arba iš vis nesuprantu, kaip ten gaminti (anglų k. žinios minimalios  :geda2: )
Dėkui iš anksto  4u.gif


Yra toks IZOMALTAS
Jei rusi6kai suprantat https://vtk-moscow.r..._takoe_isomalt/

Sakyčiau, ko gero nuodas smile.gif http://www.konservan.../e953-izomaltas
Atsakyti
https://smalizesvirtuve.blogspot.lt/ neseniai susikūręs tinklalapis su skaniais receptais.
Atsakyti
Labai reikia dziovintu vaisiu riesutu torto recepto, buvau is cia nusirasius ir pameciau, nk neberandu nuorodos cia tikrai buvo, gal galit kas imesti, lb reikia.
Atsakyti
Labai reikia Karališko medučio recepto ☺
Atsakyti