Įkraunama...
Įkraunama...

Taksai

Nauji namai 'taksistams' smile.gif
Atsakyti
Ačiū už namučius. Ir kokia simpatiška mažylė su karoliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Upė @ 2012 04 22, 22:05)
Aš nieko geresnio už "Bars" neradau, tik jie nuo erkių saugo beveik 100 % .
user posted image

o kur galima gauti to "Bars"?
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2012 04 23, 09:29)
o kur galima gauti to "Bars"?

Gariunu turguj ir s.k.e.l.b.i.u.l.t. tikrai yra. Kad jis geriausiai saugo, tai drisciau abejot, nebent, kad jis gana pigus prie to neblogo saugojimo wink.gif Tas pats permetrinas, kur yra Virbaco Duowin contact'e ir dar keliuose legaliuose preparatuose.

Nu bet jau Upes "sardeliukes" grazumas wub.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Labai jau nedrąsiai braunuosi į Jūsų temą... Takso neturiu, bet taip jau nutiko, kad turiu pailgą, apytrumpėm kojom mišrūną smile.gif Taigi, pamaniau, kad būtų visai logiška patarimo kreiptis būtent į Jus ax.gif
Norėjau paklausti, ar "taksoobraznam" šuniui geriau antkaklis, ar petnešos? Niekad neturėjau tokio pailgo šuns, tai įdomu, kaip jiems sveikiau sąnariams, kaip svoris geriau pasiskirsto - vedant už kaklo, ar prisegus už petnešų? Būčiau labai dėkinga už komentarus ir atsakymus blush2.gif
Atsakyti
Literatūroje pabrėžiama, kad taksams griežtai negalima petnešų. Takso anatomija tokia, kad alkūnės remiasi į krūtinės ląstą (ilgakojų šunų jos yra žemiau). Vedžiojant su petnešomis, alkūnės atsikiša, taip yra traumuojami pažasčių raiščiai, be to, šuo "gula ant priekio", stuburas ir sąnariai gauna neproporcingas apkrovas.
Nežinau kokio charakterio jūsų mišrūnas, bet jei "taksiško", tai jis visada veršis į priekį ir temps jus kur jam reikia. Petnešos nepadės jo suvaldyti. Tik antkaklis.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2012 04 30, 13:16)
Literatūroje pabrėžiama, kad taksams griežtai negalima petnešų. Takso anatomija tokia, kad alkūnės remiasi į krūtinės ląstą (ilgakojų šunų jos yra žemiau). Vedžiojant su petnešomis, alkūnės atsikiša, taip yra traumuojami pažasčių raiščiai, be to, šuo "gula ant priekio", stuburas ir sąnariai gauna neproporcingas apkrovas.
Nežinau kokio charakterio jūsų mišrūnas, bet jei "taksiško", tai jis visada veršis į priekį ir temps jus kur jam reikia. Petnešos nepadės jo suvaldyti. Tik antkaklis.

Labai labai ačiū. Tiesą sakant, būtent Jūsų atsakymo labiausiai ir laukiau smile.gif Mano brisiuko charakteris dar neaiškus - vaikui tik 3.5 mėn. Kol kas atrodo namie ramus, beveik nepastebimas, o lauke mažas viesulas. Tiesa, jau kiek prasimuša užsispyrimas, bet bent jau kol kas pavyksta susitarti smile.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuosi ir aš į taksų klubą 4u.gif ir tikra teisybė, už vieną taksą geriau tik 2 taksai smile.gif planuoju netolimoje ateityje įsigyti dar mergytę smile.gif kad mano berniukui liūdna nebūtų biggrin.gif
Hugas user posted image smile.gif
Atsakyti
Sveiki, susidurem su tokia problema, musu taksyte apsisisioja is laimes. Saukiu, atbega, pradedu glostyt ir butinai padaro balute. Ar bus kokiu patarimu, kaip elgtis?
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justemur @ 2012 05 02, 15:36)
sveikos, jungiuosi ir aš į taksų klubą  4u.gif  ir tikra teisybė, už vieną taksą geriau tik 2 taksai  smile.gif  planuoju netolimoje ateityje įsigyti dar mergytę smile.gif kad mano berniukui liūdna nebūtų  biggrin.gif
Hugas user posted image  smile.gif

Labas, žinoma, du taksai dvigubai geriau smile.gif Bet kaip jūs gyvensite, kai kalytė rujos? Tai bus du kartus per metus po mėnesį pragaro ir žmonėms, ir šunims.

QUOTE(Katrix @ 2012 05 03, 10:59)
Sveiki, susidurem su tokia problema, musu taksyte apsisisioja is laimes. Saukiu, atbega, pradedu glostyt ir butinai padaro balute. Ar bus kokiu patarimu, kaip elgtis?
Is anksto dekoju 4u.gif

http://taksuforumas....topic.php?t=448
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva D.: 03 gegužės 2012 - 11:31
Boni šėlsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 04 22, 22:23)
Ačiū už namučius. Ir kokia simpatiška mažylė su karoliais  thumbup.gif

tie karoliai, tai neseniai (bent jau man) atrastas stebuklas thumbup.gif močiutė kasdien šuniukui savo po 3-5erkes ištraukdavo (nors visi vaistukai nuo erkių sutepti ir pan), bet kadangi nuolat lauke laksto ir gamtoj būna,tai prilenda zarazų doh.gif doh.gif tai nupirkom pabandymui gintarinius karolius...savaitė laiko jau ir nei vienos erkės thumbup.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2012 05 03, 11:59)
Is anksto dekoju 4u.gif

žinokit ir mūsiškis taip darydavo smile.gif tiesa po kastravimo to nebeliko smile.gif dabar kartais (bet tikrai retai) apsisiusioja iš laimės ,kai pas tėvus grįžtu ir mamą mano pamato biggrin.gif
Atsakyti