Įkraunama...
Įkraunama...

Taksai

QUOTE(Damute @ 2016 03 09, 13:15)
Mano prašymo esmė buvo tokia: jei kieno šunelis turėjo problemų su stuburu, kaip sekėsi gydymas, kiek truko ir pan...
Savo taksiukę vežiau į Utenoje naujai atsidariusią kliniką...
Siuntimų pas gydytojus man tikrai nereikia.

Kaip galite prašyti informacijos, jei Jūs net nežinote diagnozės? Kas konkrečiai su stuburu ir kokia konkreti bėda. Čia tas pats, kad aš pasakyčiau, kad man kažkas su kojomis, padėkit. Tam, kad kažkas galėtų dalintis patarimais ir savo patirtimi, reikia žinoti, kas konkrečiai tam šuns stuburui yra. Tada ir gydymo patirtimi galima dalintis, ir gydymo trukme, ir pasiektais rezultatais. Kitaip - būrimas iš kavos tirščių.
Atsakyti
Taip, stuburas taksų silpna vieta.Naujoji Utenos klinika neturi šios srities specų.Belieka tik Vaitkus.Agnytė jau davė kontaktus.Teko su juo bendrauti, ne dėl takso, tai įspūdį paliko puikų.
Mano taksiukui jau beveik 10metų, kol kas su juo jokių bėdų nėra. Pirmasis taksas gyveno 12,5 metų, problemų taip pat nebuvo.
Stuburo ligų gydymas ilgas, sunkus, reikalaujantis daug lėšų ir pastangų.Ir labai dažnai nesėkmingas.Deja verysad.gif, tokie jau tie ilgakūniai.
Ir kai tokia situacija, patarčiau nedelsti, nes galit tuoj sulaukti stiprių skausmų.
Papildyta:
user posted image Įrodymas, kad taksas gali gyventi su katinu.Jei teisybę kalbant, tai iš pradžių katino vos nepapjovė, o dabar katinas jam ant galvos lipa, va ir dabar bando nukrapštyti nuo pagalvėlės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 09 kovo 2016 - 19:58
QUOTE(Damute @ 2016 03 09, 13:15)
Mano prašymo esmė buvo tokia: jei kieno šunelis turėjo problemų su stuburu, kaip sekėsi gydymas, kiek truko ir pan...

Mano "grynaveisle be dokumentu" takse turejo rimtu bedu...
6,5 metu nustojo eit, is pradziu gal kiek vilko uzpkalines kojas, bande ja Kriauceliuno klinikoj injekcijom gydyt, bet niekas negerejo, sunei visai kojas ateme, net tustintis negalejo...
Teko ryztis operacijai, atrado didziule isvarza..V. Vaitkus sekmingai isoperavo, sune vel tapo bemaz sveika, liko tik lenvgas raisumas, visai netrukdes vaikyt svetimu kaciu ir sulaukt 16 metu.
---------------------
Kas del siuntimu, tai nuosirdziai siulyciau pamint isdiduma, atgailet tam tikra suma ir nukakus i Kaunas pas gerbiama Vaitku bent tyrimus pasidaryt..duok die, kad apseitumete be operacijos, bet bent zinosit kas yra smile.gif
Atsakyti
Norim prisijungti prie taksu komandos smile.gif auginame nykštukinę taksų kalyte vardu Braškė 4 metai. Visokių škadų iš jos esame matę ir visokių niekšybių iškentę smile.gif Taksas kaip taksas, su savo charakteriu: visur ir visada turi būti pirma, lepunėlė ir teroristė gerąją prasme smile.gif Bėda ta, kad visiškai nepripažįsta vaikų.. vaikas tolygus priešui ir jį būtinai reikia pulti. Visaip mėginam ir barti, bet baisiausia, kad kai atsiras vaikutis namuose kaip tada bus.. Pasidalinkite patarimais, kaip šią yda išvaryti. Niekada nebuvo skriausta ar kaip nors kitaip užgauta mažų vaikų.
Atsakyti

Taksų augintojų draugija maloniai kviečia visus, neabejingus taksų veislei, į visiškai nemokamą paskaitėlę, kurioje kalbėsime apie veislės standartą, taksų veislės ypatumus ir specifiką, taip pat apžvelgsime pagrindines problemas, su kuriomis susiduria taksų augintojai, papasakosime, kaip atsakingai rinktis šuniuką ir kaip su juo žengti pirmuosius žingsnius naujuose namuose. Daugiau apie paskaitą rasite čia:  https://www.facebook...68238006988277/

Daugiau apie Taksų augintojų draugiją ir renginius, bei daug naudingos informacijos taksų augintojams galite  rasti tinklapyje: www.taksudraugija.lt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapexs: 16 sausio 2017 - 11:42