Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 82 tema

Taip, gamta dabar labai graži. Aš ir mėgaujuosi ja su knyga balkone (specialiai nestiklinom).
Jau beveik pražydo mano mylimas kaštonas
user posted image
O iš kiemo pusės:
user posted image

Perskaičiau Simon Beckett - Mirties chemija. Labai patiko. Kažkur skaičiau, kad antroji knyga nėra tokia gera. g.gif Bet labai noriu gauti ir Įrašyta kauluose bigsmile.gif
Skaitydama Mirties chemija lyginau šį detektyvą su Tess Gerritsen nesenai skaitytu - Dvynės. Pastarsis mane šiurpino atvirais pasakojimais apie skrodimus ir pan. Mirties chemijoje taip pat yra šiurpokų detalių: detaliai aprašyta suiręs kūnas ir t.t. Tačiau skaitydama S. Beckett'ą nejaučiau jokių nemalonių pojūčių, nes viskas gražiai susilieja bendram kontekste. Jei reikėtų iš šių dviejų pasirinkti mėgstmiausią - žinoma tai S. Beckett'o detektyvas.

Tęsdama detektyvų skaitymą, perskaičiusi Anne Rice - Kastratai, iškart imsiuosi John Katzenbach - Analitikas.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 05 03, 23:22)
Tai pradėsiu nuo antrosios.  ax.gif

p://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3567946]Jose Saramago, Antrininkas[/url].
Vėl gi alegorija - filosofinė manipuliacija - socialinis eksperimentas...
Aukštasis pilotažas - ekstremalus sportas...
Žodžiu, kaifas.

Jei patiko "Aklumas", rekomenduoju.  mirksiukas.gif

o popieroje kazin ar yra sita knyga? g.gif

QUOTE(klopedija @ 2012 05 06, 13:13)
Ne į temą, bet radau filmų kategoriją: http://www.kinokopil...laylists/617529  ax.gif
Bet gal bus įdomu?  biggrin.gif

Klopedija - Tu lobis... thumbup.gif

Atsakyti
Pabaigiau Albert Camus "Krytis". Knyga parasyta monologo forma. Buves zymus Paryziaus advokatas pasakoja apie savo kryti, zmoniu santykiu pavirsutiniskuma ir veidmaniskuma. Nors knygele trumpa, bet sunkiai klausesi, nes vis susimastydavau, todel nelengva buvo pagauti pagrindine knygos minti. Turbut ir trecia karta klausant, atrodytu, kad kazka praleidau unsure.gif Labiausiai man patinka, kad sio rasytojo knygos tokios skirtingos thumbup.gif

Pasiilgau detektyvu, bet dauguma ju man per ziaurus. Gal yra kokiu lengvesniu silpnu nervu zmogui? blush2.gif Arba kazka panasaus i Kate Morton istorines noveles, kad butu paslaptis rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
Tik pradėjau skaityti A. Kristi " Didysis ketvertas". Kadangi perskaičiau gal I0 puslapių, kol kas jokios nuomonės apie knygą. Tiesiog atšalus orui ir besibaigiant pavasariui, norisi kažko lengvo smile.gif
Atsakyti
o as vakar pasidziaugiau pagaliau atejusiu lietum, nes jau visai nebegalima gyvent per tas dulkes buvo. tik gaila aisku, kad oras taip atveso...
tuo paciu prarijau puse Ph.Gregoy "Raudonoji karaliene". siaip lengvas skaitalas, bet man patinka tokios populiariosios istorijos knygos (karaliai, kova del valdzios, intrigos, siek tiek meiles) atsipalaidavimui. tik erzina pagrindine veikeja, kuri nuolat piktinasi tuo, kad kaip cia dabar yra, kad jos - tokios ypatingos, tokios nuostabios ir pamaldzios, tiesiog svytincios is vidaus - niekas nesiteikia pastebeti ir deramai ivertinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 05 07, 12:37)
Pasiilgau detektyvu, bet dauguma ju man per ziaurus. Gal yra kokiu lengvesniu silpnu nervu zmogui?  blush2.gif  Arba kazka panasaus i Kate Morton istorines noveles, kad butu paslaptis  rolleyes.gif

O tu skaityk Doncovą, Cmielevską. Jos su jumoru parašytos, nebus tokios žiaurios knygos.
Atsakyti
Sveikos.
Praeitą savaitę kultūrinausi: ketvirtadienį parodos (ir mano) atidarymas, penktadienį - Lietuvių literatūros istorijos dvitomio pristatymas Maironio muziejuje.
pasijutau elitu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2012 05 07, 11:01)
o popieroje kazin ar yra sita knyga?  g.gif
Klopedija -  Tu lobis... thumbup.gif
Manau, kad taip.

O! Taip! didis.gif
Papildyta:
Štai:
http://www.ozon.ru/c...ail/id/3865086/
http://lib.rus.ec/a/10813
Atsakyti
Kokie geri vaizdai pro langus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 05 07, 13:59)

O anglų k. nėra? Nes kiek ieškojau neradau schmoll.gif
Atsakyti
Yra:
http://en.wikipedia...._Double_(novel)
http://www.amazon.co...o/dp/0151010404
Atsakyti
QUOTE(Coco Chloee @ 2012 05 05, 19:54)
Na, o aš šiuo metu skaitau knygą "Mergina su drakono tatuiruote"
Knyga išties įdomi, nes jame žanras detektyvinis, o man tiek tereikia ir mane iš karto sudomina, nors dar knygos neįpusėjau, bet esu labai patenkinta.. Pasidarysiu kavytės ir bėgsiu skaityti. Gal kas nors yra skaitęs tą knygą? Ar filmą matęs? Įdomu būtų padiskutuoti smile.gif

skaičius visas dalis, superinės thumbup.gif nors man antra istorija labiau uždegė biggrin.gif rekomenduoju, perskaičius žiūrėjau filmus irgi thumbup.gif galiu padiskutuot biggrin.gif

dabar skaitau Picult "Trapumas" kažko labai labai sunkiai einasi blush2.gif į tarpą jau sugebėjau porą "popsiukų" praverst biggrin.gif kaimynas davė Kalėdos "Auksavirius" abi dalis biggrin.gif jau įveikti biggrin.gif šiaip ne šedevrai bet laisvalaikiui visai nieko thumbup.gif pabaiga aišku doh.gif toks jausmas kad norisi pratęsimo unsure.gif nors ką ir be tęst - teisybės nėra unsure.gif ir "Bado žaidynes" pirmąją knygą perskaičiau internete, jaučiu ieškosiu ir kitų dalių biggrin.gif dabar vėl imu Trapumą kaip nors baigt reikia jau įpusėjus blush2.gif bet daugiau nežinau ar Picult skaitysiu, pirma jos knygą pabandžiau, gal ne nuo tos pradėjau g.gif man ta istorija per daug žiauri, nesinori žinot kas bus toliau... unsure.gif o kaip supratau visos jos knygos liečia tas jautrias temas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 07 gegužės 2012 - 16:58