iš tikrųjų tai norėjau taip
QUOTE(marakeš @ 2012 05 16, 22:20)
Skaitau "Europietišką auklėjimą", ни рыба, ни мясо (nei šis, nei tas)...
perskaičiau Wassmo "Šimto metų istorija"
Labai labai LABAI patiko
Man asmeniškai - geriausia Wassmo knyga
QUOTE(saintlina @ 2012 05 18, 16:53)
perskaičiau Wassmo "Šimto metų istorija"
Labai labai LABAI patiko
Ar nenorėtų kaunietės susibėgti?
Siūlyčiau gegužės 22 d., antradienį, po 16 val. tam pačiam "Drakone", Ožeškienės g. 4.
Kuponų nebus
Siūlyčiau gegužės 22 d., antradienį, po 16 val. tam pačiam "Drakone", Ožeškienės g. 4.
Kuponų nebus
QUOTE(klopedija @ 2012 05 19, 19:05)
Ar nenorėtų kaunietės susibėgti?
Kuponų nebus
Kuponų nebus
antradieni nikaip
Labas vakaras,
aš šiuo metu skaitau J. Grisham "Bylininkai" Tradiciškai Grisham romanams, nagrinėjama rezonansinė byla, kurią pradeda nagrinėti vos finansiškai besiverčianti ir paprastas bylas nagrinėjanti advokatų kontora, kurią sudaro du advokatai ir audringą praeitį turinti sekretorė. Prie jų prisijungia iš didelės, galingos advokatų kontoros išėjęs jaunas ambicingas advokatas... Daug teisinių niuansų, bylos aprašymų. Tačiau jie nėra nuobodūs.
Lengvai skaitoma, į įvykių sukūrį įtraukianti Grisham'o knyga. Rekomenduoju Grisham knygų mylėtojoms.
aš šiuo metu skaitau J. Grisham "Bylininkai" Tradiciškai Grisham romanams, nagrinėjama rezonansinė byla, kurią pradeda nagrinėti vos finansiškai besiverčianti ir paprastas bylas nagrinėjanti advokatų kontora, kurią sudaro du advokatai ir audringą praeitį turinti sekretorė. Prie jų prisijungia iš didelės, galingos advokatų kontoros išėjęs jaunas ambicingas advokatas... Daug teisinių niuansų, bylos aprašymų. Tačiau jie nėra nuobodūs.
Lengvai skaitoma, į įvykių sukūrį įtraukianti Grisham'o knyga. Rekomenduoju Grisham knygų mylėtojoms.
QUOTE(klopedija @ 2012 05 19, 21:18)
neturiu supratimo...beveik tris savaites praleidau ligoninej su mazu, tai dabar kaip kosmose..visokiu reikalu ir darbu..i mane neziurekit..kada nors prisiderinsiu
QUOTE(prieplauka @ 2012 05 20, 14:50)
neturiu supratimo...beveik tris savaites praleidau ligoninej su mazu, tai dabar kaip kosmose..visokiu reikalu ir darbu..i mane neziurekit..kada nors prisiderinsiu
Jei aš dar ilgiau Brandos amžių palaikysiu, tikriausiai net perskaitysiu
Laikykis
QUOTE(groovy @ 2012 05 20, 16:18)
aciu, laikausi
sveiki:) perskaiciau sias 3 knygas. suzavejo, lb idomios. laukiu 4 dalies:) gal kas irgi domites?