Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 82 tema

ACIU JUM wub.gif
Atsakyti
Luiziana, gražaus gimtadienio!!!
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 05 22, 20:38)
Mūsų susitikimas su nuotykiais, bet nuotaikos tai nepagadino.  biggrin.gif 
Drakonas buvo uždarytas, teko pėdint į kitą vietą.
Įmečiau kelias foto.  mirksiukas.gif

Liuks,smagu matyt vasariskai pasipuosusias,dailios sukneles i trasa!!! megztiniai su kaklais i spinta!!! biggrin.gif Tikiuosi jau greit greit ir mano feisiukas ten puikuosis biggrin.gif

QUOTE(Vasara @ 2012 05 24, 08:06)
Luiziana, gražaus gimtadienio!!!

Aciu,buvo tikrai grazus smile.gif
Atsakyti
Luiziana, nuoširdžiausi linkėjimai praėjusios šventės proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiemet aš šioje temoje turbūt rečiau pasirodau nei jaunas mėnulis blush2.gif (parašiau ir pagalvojau - betgi jaunas mėnulis šioje temoje išvis nesirodo rolleyes.gif )
Bet vis įlendu ir pasiskaitau, ką skaitot ir kuo gyvenat.

Jurzole, beviltiškai pavėluoti sveikinimai praėjusio gimtadienio proga 4u.gif blush2.gif pasidalink fotoreportažu iš Maroko mirksiukas.gif

zis, sveikinimai gimus sūneliui wub.gif
Maniškiui jau pusmetis, na ir greitai lekia laikas.

Luiziana, su gimtadieniu 4u.gif

O aš bandau grįžti prie grožinės literatūros, ėmiausi Dikenso (visgi jo jubiliejiniai metai) "Pasakojimo apie du miestus".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helianta: 24 gegužės 2012 - 23:08
Dekui merginos 4u.gif
Atsakyti
Luiziana, su praejusiu 4u.gif

Klopedija
, Aciu uz nuoroda i Moemo apsakymus. Ir igarsinta puikiai. Poilsiui klausausi Narnijos kroniku. Jokiu knyginiu atradimu kol kas nepadariau, nera kuo pasigirti ir ka jums pasiulyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2012 05 25, 10:12)
Luiziana, su praejusiu 4u.gif
[b

Dekui,dekui,patinka man,kai gimtadienis vis dar nesibaigia biggrin.gif
Atsakyti
Labukas visiems,

šiandien užmačiau vieną akciją "Mikės pūkuotuko" knygutės.
Mano mažylei l. patinka šis filmukas, tai mąstau, kad ir knyga turėtų būti įdomi. Ką manote?Gal kažkas turite, galite pasidalinti įspuždiais ar patinka šios knygos pasakos ?

https://kuponai.lt/v...o-pasaulis.html

Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2012 05 24, 23:08)
Jurzole, beviltiškai pavėluoti sveikinimai praėjusio gimtadienio proga 4u.gif  blush2.gif  pasidalink fotoreportažu iš Maroko mirksiukas.gif

Aciu uz sveikinimus! 4u.gif Fotoreportazas formaliai jau pradetas (Kelioniu skyrelyje), bet kada is tiesu ji pradesiu (ir ypac, kada pabaigsiu), dievai zino, nes labai laiko ner... rolleyes.gif Na bet kada nors bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minila @ 2012 05 25, 15:21)
Labukas visiems,

šiandien užmačiau vieną akciją "Mikės pūkuotuko" knygutės.
Mano mažylei l. patinka šis filmukas, tai mąstau, kad ir knyga turėtų būti įdomi. Ką manote?Gal kažkas turite, galite pasidalinti įspuždiais ar patinka šios knygos pasakos ?
https://kuponai.lt/v...o-pasaulis.html
Vaikų literatūros klasika, viskas gražu, pozityvu, vaikiškai išmintinga. Pirkit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
perskaičiau A. Kristi "Listerdeilo paslaptį", įsigijau interjero albumą "Nerija. Jaukios prabangios apsuptyje". Dabar skaitau T. Gerritsen detektyvą "Relikvija". Dar pati pradžia, tai sakyčiau truputį su mistiniais elementais. Bet tai knyga apie manijaką, kuirs savo aukas verčia mumijomis...

Atsakyti