Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 82 tema

Dolitle, su tortadieniu happybday.gif nuosirdziausi linkejimai! nuostabaus sparnuoto knygingo gimtadienio!

user posted image
Atsakyti
Dolitle, su Gimtadieniu!

user posted image
Atsakyti
Dolitle, sveikinimai gimtadienio proga 4u.gif

Prisipirkau "vaikisku" knygu, bet nezinau kada galesiu i jas isikniaubti, nes orai subjuro ir hamake neiseina su vaikiu suptis doh.gif O taip noretusi isikniaubti i knygas...
Atsakyti
Dolitle, sveikinu knygadienio proga!!!
Atsakyti
Dolitle, su gimtuku smile.gif

user posted image
Atsakyti
Dolitle, su Tavo diena 4u.gif Linkiu neišdildomų minučių su knygomis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 01 birželio 2012 - 23:13
Dolitle, su Gimtadieniu!
Knyginių metų, knyginiųųųųųųųųų!!!

user posted image
Atsakyti
Ačiū, ačiū, ačiū, mielosios, už visus šiltus sveikinimus. wub.gif 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
Dar noriu ir aš pasveikint dar kartą, kad ir truputį pavėlavusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dolitle,
user posted image
Atsakyti
Aš irgi truputi pavėlavusi, bet prisidedu prie kuo šilčiausių sveikinimų Dolitlei 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dolitle, sveikinu ir aš tave su gimtadieniu. 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 02 birželio 2012 - 18:13
Dolitle, nors nesam gerai pažįstamos, tačiau visada skaitau Jūsų atsiliepimus 4u.gif su gimtadieniu birthday.gif
QUOTE(giluze @ 2012 06 01, 12:28)
Visą savaitę jau kankinu A. Phillips Egiptologą ir dar nesupratau, ar man patinka, nes labai mažom porcijom skaitau.  biggrin.gif 

QUOTE(saintlina @ 2012 06 01, 16:25)
keista tokia knyga  g.gif  Ir aš skaitydama negalėjau apsispręsti, bet perskaičius nutariau - nepatiko.

aš taip pat nesupratau jos wink.gif tema traukė, bet pats rašymas nepatiko ir atrodė toks painus- teįveikiau trečdalį ir padėjau ax.gif
Atsakyti