Koks antplūdis

QUOTE(Darbinga @ 2012 07 12, 10:44)
Štai todėl, ji guli gražiai padėta mano normalių knygų lentynoje

Forget, kaip Vėjo šešėlis? Visai norėčiau paskaityti, parekomendavo man.
QUOTE(groovy @ 2012 07 11, 21:00)
Ačiū, reikės pasižiūrėt

Papildyta:
QUOTE(BonyEx @ 2012 07 11, 20:20)
Sveikos
Pasidariau per daug isranki arba tiesiog per daug jau esu perskaiciusi, tad pasidare ziauriai sunku issirinkti gera knyga
gal skirtumet kelias minutes ir parasytumet 3 ar daugiau didziausia ispudi palikusiu knyguciu
butu didelis aciu
Popieze Joana
Maores prakeiksmas
Šantaramas
Atperkanti meile
Dvasiu namai
Sala po vandenynu
Tukstantis sauliu skaisciu
Begant paskui aitvara
Sapnu valgytoju stiklo knygos, Pereja (su trupuciu fantastikos)
Jei senesniu- Vejo nubloksti, raupsuotoji, Erskeciu pauksciai, Ciauskute
Galeciau testi, bet gal is tu ka tinkamo rasi

Pasidariau per daug isranki arba tiesiog per daug jau esu perskaiciusi, tad pasidare ziauriai sunku issirinkti gera knyga

Popieze Joana
Maores prakeiksmas
Šantaramas
Atperkanti meile
Dvasiu namai
Sala po vandenynu
Tukstantis sauliu skaisciu
Begant paskui aitvara
Sapnu valgytoju stiklo knygos, Pereja (su trupuciu fantastikos)
Jei senesniu- Vejo nubloksti, raupsuotoji, Erskeciu pauksciai, Ciauskute
Galeciau testi, bet gal is tu ka tinkamo rasi

Nu manu, kad rasiu, ačiū

QUOTE(Darbinga @ 2012 07 12, 09:44)
Kad pats M. Burokas ką tik nusipirko Kindle touch

Beje, aš pati nusipirkau neseniai ir esu labai patenkinta. Jau trečią knygą baigiu skaityti. Kai esu kelionėj, knygų į lagaminą neprisidėsiu, o kasdien važinėju su autobusais, kartais net 10 persėdimų, tai skaityklė labai praverčia. Arba kai stotelėj reikia laukti 40min.

O tai iš tikrųjų galima taip imti ir sekti, kas ką kiek ir kaip skaito skaityklėse?
Nu kokia aš laisva ir nesusekama, kai neturiu .

Mane intriguoja techniniai dalykai.
Kokios ten technologijos leidžia fiksuoti tuos duomenis? Wi Fi? Bluetooth? Ar dar koks galas?
O jei nieko neskaitai, kas pateikta skaityklėj, ištrini ir įsirašai "belenką" iš torrentų? Ką tada fiksuoja tie "kindle`i"?

QUOTE(klopedija @ 2012 07 12, 18:42)
Kokios ten technologijos leidžia fiksuoti tuos duomenis? Wi Fi? Bluetooth? Ar dar koks galas?
O jei nieko neskaitai, kas pateikta skaityklėj, ištrini ir įsirašai "belenką" iš torrentų? Ką tada fiksuoja tie "kindle`i"?

galvociau, kad tai galetu buti kokia slapta (vartotojui nematoma) duomenu rinkimo programele, kuri fiksuoja visa veikla skaitykleje, o paskui kas kazkiek laiko persiuncia duomenis Amazonei. pvz., idealiai tam tiktu visi update'ai. manoji skaitykle kas kazkiek laiko vis praso ja updatint, kai prisijungiu prie tinklo, tad visai nenustebciau jei "atnaujinimai" keliautu abiem kryptim...
o apskritai siuo atveju manes tokie sekimai nenervina, matyt, paranoja dar negresia

taip pat patiko ideja apie tuos trumpus skaitinius 5 minutems, 10-ciai ar 20-ciai. mielai perskaityciau istraukas is kuriniu, kuriuos galbut po to susigundyciau isigyti, arba bent zinociau, kad nieko neprarandu neperskaicius

Pasidarė aiškiau.

QUOTE(klopedija @ 2012 07 12, 18:42)

Pati skaitykles programa protokoluoja, o siuncia kai internetas aktyvus. Taip daro ne tik skaitykles, bet pvz. windows programa ir net gi spausdintuvai

As kai piratines rusiskas knygas skaitau, tai nemanau, kad tai juos domina.
QUOTE(giluze @ 2012 07 11, 18:12)
iš tavęs nesitikėjau tokios citatos

bet šiaip - labai viskas tikslu ir aišku

o kaip jums "snarglių žalumo jūra"?