Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 82 tema

Koks antplūdis hihihi.gif
Atsakyti
Štai kodėl niekad o niekad nepirksiu el. skaityklės. smile.gif

Kronikos
Atsakyti
QUOTE(Darbinga @ 2012 07 12, 10:44)

Kronikos

Štai todėl, ji guli gražiai padėta mano normalių knygų lentynoje laugh.gif Ir į darbą tašėje tampausi popierinį, bendradarbio paskolintą, "Vėjo šešėlį", nors turiu jį skaityklėje doh.gif sunku man su technika, sunku....
Atsakyti
Forget, kaip Vėjo šešėlis? Visai norėčiau paskaityti, parekomendavo man.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 07 11, 21:00)
Tiesiog drauge paskaityk, gera knyga 4u.gif

Ačiū, reikės pasižiūrėt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(BonyEx @ 2012 07 11, 20:20)
Sveikos  4u.gif

Pasidariau per daug isranki arba tiesiog per daug jau esu perskaiciusi, tad pasidare ziauriai sunku issirinkti gera knyga  doh.gif  gal skirtumet kelias minutes ir parasytumet 3 ar daugiau didziausia ispudi palikusiu knyguciu  wub.gif  butu didelis aciu  4u.gif
Popieze Joana
Maores prakeiksmas
Šantaramas
Atperkanti meile
Dvasiu namai
Sala po vandenynu
Tukstantis sauliu skaisciu
Begant paskui aitvara
Sapnu valgytoju stiklo knygos, Pereja (su trupuciu fantastikos)
Jei senesniu- Vejo nubloksti, raupsuotoji, Erskeciu pauksciai, Ciauskute

Galeciau testi, bet gal is tu ka tinkamo rasi  ax.gif

Nu manu, kad rasiu, ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Darbinga @ 2012 07 12, 09:44)

Kronikos

Kad pats M. Burokas ką tik nusipirko Kindle touch biggrin.gif Ir labai tuom džiaugėsi FB.

Beje, aš pati nusipirkau neseniai ir esu labai patenkinta. Jau trečią knygą baigiu skaityti. Kai esu kelionėj, knygų į lagaminą neprisidėsiu, o kasdien važinėju su autobusais, kartais net 10 persėdimų, tai skaityklė labai praverčia. Arba kai stotelėj reikia laukti 40min. ax.gif Nors kai grįšiu namo, žinau, imsiuos vėl popierinių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 12 liepos 2012 - 18:24
O tai iš tikrųjų galima taip imti ir sekti, kas ką kiek ir kaip skaito skaityklėse? g.gif Nu kokia aš laisva ir nesusekama, kai neturiu . lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane intriguoja techniniai dalykai. biggrin.gif Kokios ten technologijos leidžia fiksuoti tuos duomenis? Wi Fi? Bluetooth? Ar dar koks galas? g.gif O jei nieko neskaitai, kas pateikta skaityklėj, ištrini ir įsirašai "belenką" iš torrentų? Ką tada fiksuoja tie "kindle`i"?
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 07 12, 18:42)
Mane intriguoja techniniai dalykai.  biggrin.gif  Kokios ten technologijos leidžia fiksuoti tuos duomenis? Wi Fi? Bluetooth? Ar dar koks galas?  g.gif  O jei nieko neskaitai, kas pateikta skaityklėj, ištrini ir įsirašai "belenką" iš torrentų? Ką tada fiksuoja tie "kindle`i"?

galvociau, kad tai galetu buti kokia slapta (vartotojui nematoma) duomenu rinkimo programele, kuri fiksuoja visa veikla skaitykleje, o paskui kas kazkiek laiko persiuncia duomenis Amazonei. pvz., idealiai tam tiktu visi update'ai. manoji skaitykle kas kazkiek laiko vis praso ja updatint, kai prisijungiu prie tinklo, tad visai nenustebciau jei "atnaujinimai" keliautu abiem kryptim...

o apskritai siuo atveju manes tokie sekimai nenervina, matyt, paranoja dar negresia lotuliukas.gif nieko slapto ar draudziamo neskaitau, jokiu slaptu duomenu skaitykleje nelaikau. kiek laiko skaitau knyga, ar ja uzbaigiu, ar ne, kurioj vietoj pastringu - ar gi cia toks jau baisus dalykas, kad reiktu slepti? jei tik del to sumazetu pasaulyje makulaturos... o ideja, kad kada nors i knygas bus iterptos internetines nuorodos su idomybem, susijusiom su konkrecia skaitoma knyga, mano akim ziurint yra labai sveikintinas dalykas. kiek kartu skaitydama knyga esu gaisus laika: googlindama informacijos apie tam tikra pamineta vietove, meno kurini, domejusis aprasomom asmenybem, klausius paminetu muzikos kuriniu ir t.t. ir pan. taip kad toks dalykas man tik palengvintu gyvenima ir sutaupytu marias laiko. esu net linkusi ziureti pro pirstus i tai, kad ta informacija butu kryptinga, t.y. atrinkta amazones.
taip pat patiko ideja apie tuos trumpus skaitinius 5 minutems, 10-ciai ar 20-ciai. mielai perskaityciau istraukas is kuriniu, kuriuos galbut po to susigundyciau isigyti, arba bent zinociau, kad nieko neprarandu neperskaicius rolleyes.gif
Atsakyti
Pasidarė aiškiau. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 07 12, 18:42)
Mane intriguoja techniniai dalykai.  biggrin.gif  Kokios ten technologijos leidžia fiksuoti tuos duomenis? Wi Fi? Bluetooth? Ar dar koks galas?  g.gif  O jei nieko neskaitai, kas pateikta skaityklėj, ištrini ir įsirašai "belenką" iš torrentų? Ką tada fiksuoja tie "kindle`i"?

Pati skaitykles programa protokoluoja, o siuncia kai internetas aktyvus. Taip daro ne tik skaitykles, bet pvz. windows programa ir net gi spausdintuvai mirksiukas.gif
As kai piratines rusiskas knygas skaitau, tai nemanau, kad tai juos domina.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2012 07 11, 18:12)
" prarisnoja kumelaitė galantiškais sėdmenimis..."?  lotuliukas.gif

iš tavęs nesitikėjau tokios citatos lotuliukas.gif

bet šiaip - labai viskas tikslu ir aišku cool.gif

o kaip jums "snarglių žalumo jūra"? g.gif
Atsakyti