Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Ir aš liepiau MB parnešti pomidorus, 8 pasodinau... Kiti namie miegos smile.gif
Atsakyti
nu visoo- itikinot. einu namo suvilksiu. nesinori, kad del elementaraus mano tingulio netekciau kaip niekad graziu daigu. taigi paskui nagus iki alkunu nusigriausiu....
be to pas mane ir taip siaures asigalis- visad bent pora laipsniu salciau. pernai per Jonines moliugai iki nulio nusalo, nors net nezdejo jokiu salnu- ryte radau tik juoda kosyte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 05 01, 19:28)
Ane?.. g.gif tai gal tada supainiojau mergiotę su savo komentaru.. unsure.gif
Kokioj pardėj matei? Progai pasitaikius nužygiuosiu pažiūrėt.

gal ir nesupainiojai, nes yra ir ne-ekologiškų. Pernai pirkau tokioj 'Viskas sodininkams', maišiukas ~ 30 lt kainavo. Bet šiemet niekur neužmačiau jų, visur tik tos, cheminės..

Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2012 05 01, 19:28)

p.s. nemanau, kad bus šalnos, tik naktis vėsoka žada būt. Nestresuoju, jokių žvakelių nedeginsiu, bambalių nešildysiu, tik pridengsiu agroplėvele.

man irgi neatrodo, kad pas mus šalnos bus. Šiaurinėj daly tai taip, ten jau reik griebtis atsargos priemonių.
Atsakyti
As rp5.lt ziuriu orus, tai jokiu salciu nezada , nieko nedarysiu, tegu grudinasi
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 01, 20:37)

man irgi neatrodo, kad pas mus šalnos bus. Šiaurinėj daly tai taip, ten jau reik griebtis atsargos priemonių.

labai krenta temperatura- buvau lauke sustipau. kontrastas zenklus po tokios kaitrios dienos... visus jau susinesiau ax.gif liko dar svogunai, porai, salierai ir kitokios smulkios baikos...sitos tegu grudinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 05 01, 19:47)
labai krenta temperatura- buvau lauke sustipau.

pas mus vis dar 15 smile.gif
Atsakyti
pridengiau ir as su agro. pagal prognozes tai su agro dengsiu naktimis iki sestadienio tai tikrai, nebent dar kas keisis. nes man tie plius 4,5 ar 6 tai ne kaip atrodo g.gif o gaila daiguciu butu. vienas jau net graziai visas prazydo, o ant kitu pumpuru kekes graziausios wub.gif
Atsakyti
klausykit, kur jūs šalnas matot? nes gismeteo žada +6 Vilniuj. aš susinešiau iš lauko viską, bet galvoju ar ne be reikalo
Atsakyti
meteo.lt rodo šalnas. Bet Vilniuj jų nežada. Tik šiaurinėje LT dalyje.
Atsakyti
Pomidoriukai ir paprikos miega siltnamy po agro. Vyras ties durim sieno prikrove po glebi kad saltis neitu per apacia. Tikiuosi bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 01, 21:52)
meteo.lt rodo šalnas. Bet Vilniuj jų nežada. Tik šiaurinėje LT dalyje.

ponial. nes kaip tik, prognozės pagerėjo per šiadien rytdienai ir porytdienai. labai jau daug to svorio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 01, 19:30)
MATUKE, ar dar reik taukės?
Vienos forumietės paprašyta šiandien nepamiršau prikast  smile.gif  Jei reik, reiktų ilgai nelaukus paimt, nes namo į penktą aukštą tempt tingiu, o mašinoj joms klimatas dienos metu nebebus tinkamas.

ot aciu nepamirsai 4u.gif
na tikrai prasiau, o kuriam gale ta forumiete gyvena, mazu ir mano dali uzgriebtu, jei kur arciau link Ukmerges gatves rolleyes.gif as kaip tycia i sodyba keliom dienom isrovus g.gif
Atsakyti