Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(veveryčka @ 2012 04 23, 16:35)
Nulėkiau. Pas mane potvynis iš viršaus. Kondensas laša pilnu tempu ant pomidorų blink.gif Gėlės irgi pašventintos,bet toms tai niekis. O pomidorai lb supyks. Nu ką dėl tožudytis neisiu angel_sadangel.gif  Ar vertėtų....?

Pas tave Tany kiek atsimenu jau susodinti į šiltnamį fear.gif  Ar maišau ką nors?
Papildyta:
Ups ...............nesusodinti thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

siandien turejo vyras pabaigt lisves formuoti, rytoj planavau sodinti... ka dabar toj baloj daryt doh.gif ech... nu nenori jie kazkuo list i zeme...vis kazkas sutrukdo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(veveryčka @ 2012 04 23, 16:31)
  Štai ką turiu:
40x40 Betalux, Beta, Maneymaker, Golden Cheery, Vilma,
40x50 Cerise
40x60 Duo
40x90 Golden Koning , Marmande
50x50 Lemon Tree, Pink Brandywine, Siberian Superior, Coer de Boeuf-Oxheart, Bloody Butcher, Radana,
50x80 Green Zebra 1
60x80 Corazon H1

čia tie skaičiukai ką reiškia?aukštis ir plotis gal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 23, 17:39)
čia tie skaičiukai ką reiškia?aukštis ir plotis gal  ax.gif

Nea. Sodinimo atstumų rekomendacijos. Vat ir nžn laikotės jų ar ne? Jeigu laikytis tai stipriai daigų mažiau telpa. Nžn kaip pasielgti. Iš kitos pusės kai per tankiai susodinsiu irgi negerai, drėgmė ilgiau laikysis, ligos puls ir t.t. Pirmi metai iš vis kas kokią nors daržovę pasisėjau(pasisodinau), o čia iš kart dar ir pomidorus. Tai lakstau aplink kaip apie vaikus. Ačiū dievui dukra jau didelė lotuliukas.gif Su pomidorais patirties neturiu,tai ir klausimai pirmokiški blush2.gif

Šiltnamio statybos vos skyrybomis nesibaigė. Tai nesinori patirti fiasko. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 23, 16:33)

oho blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(veveryčka @ 2012 04 23, 17:51)
Nea. Sodinimo atstumų rekomendacijos.

aš matai irgi naujokė tai užtai ir gaudau info kas kur kaip

QUOTE(saintlina @ 2012 04 23, 17:55)

o kaip reik apsaugot,kad neplauktų į jį vanduo?
aš dabar galvoju kaip bus pas mus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 23, 18:01)
aš matai irgi naujokė tai užtai ir gaudau info kas kur kaip
o kaip reik apsaugot,kad neplauktų į jį vanduo?
aš dabar galvoju kaip bus pas mus? doh.gif

Man tai pasisekė tuo klausimu. Toje vietoje truputį eina nuolydis. Vyrui nelabai, nes gręžtinius pamatus teko daryti, kad šiltnamis stovėtų lygiai. rolleyes.gif
Vanduo nubėga.
Atsakyti
4u.gif Aš turiu klausimą- o tie Kmicic ar labai lepūs...ar juos galima juos vienus pirmų tupdyt šiltnamyje ax.gif
Atsakyti
auginu vysninius pomidorus,dabar daigai jau apie 10cm gal daugiau,ir pradejo vysti apatiniai lapeliai ar taip turi buti?
Atsakyti
QUOTE(Ievukinas @ 2012 04 23, 18:15)
auginu vysninius pomidorus,dabar daigai jau apie 10cm gal daugiau,ir pradejo vysti apatiniai lapeliai ar taip turi buti?

Dėk foto, pasakys merginos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 23, 17:39)
čia tie skaičiukai ką reiškia?aukštis ir plotis gal  ax.gif

4u.gif pirmas skaičius-atstumas tarp pomidorų eilėje , o antras atstumas tarp eilių...tai visai ten kai kurie tikrai tankiai išeina...
O dar žinau , kad pomidoras-kraštinis augalas...todėl nerekomenduojama sodinti daugiau kaip dvi eiles...lauke tai gerai išeina , dar ratu galima sodinti...o šultnamiuose jau sudėtingiau to prisilaikyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 23 balandžio 2012 - 17:25
QUOTE(diuni @ 2012 04 23, 18:12)
4u.gif Aš turiu klausimą- o tie Kmicic ar labai lepūs...ar juos galima juos vienus pirmų tupdyt šiltnamyje ax.gif

Butent siuos pomidorus jau vakar isnesiau i siltnami, ziuresim kaip bus g.gif , atlaisvejo visos namo palanges thumbup.gif
Atsakyti
as vyrui aiskinu kad cia del to kad iskase per zemai taka, zemiausia veita todel ir bega, o jis man aiskina kad pro duris pribego... nu niekaip neirodau, kad cia is zemes sunkiasi... ir reikia taka kelti, o aplink darza siltnami daryti apkasus ir nuvesti kazkur kur padaryti duobe gilesne... vnz darbo daug dar laukia, tik kada ir kas tai padaris doh.gif
Atsakyti