Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokama teisinė pagalba

QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 03 05, 15:24)
Kaip manote, ar čia viskas normalu, kad dėl baudos, gautos prieš penkis metus, antstoliai tik dabar bando ją išieškoti? Apskritai neatėjo jokių pranešimų, tik va iškarta laiškas su suma, kurią reikės mokėti už antstolių darbą ir bauda. O bauda gauta prieš 5 metus! Labai nustebome  unsure.gif

Normalu.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Mano sitauacija tokia. As tureciau gristi i darba po vaiko prieziuros atostogu, kai jam bus 2 metukai. Kitas vaikas yra 3.5 metu. Buvau pas darbdavi, bet jis nebenori priimti, nes man nera vietos. Zinau, kad pagal istatyma manes negali atleisti, o pati savo noru tikrai neisiu. Jis man siulo iseitine 4 menesiu po 1000lt. Nors ar pradejau dirbti nuo 1500lt, paskui pakilo iki 2000lt. Imoneje pradirbau 1 metus, o poto beveik 4 metus auginau abu vaikus. Kiek is tikro priklauso iseitiniu? Ar imanoma reikalauti bent jau 1500lt? Ir dar klausimelis ar priklauso atostogos esant nestumo ir gimdymo atostogu metu?
Atsakyti
QUOTE(smartuke @ 2013 03 22, 20:22)
Labas vakaras smile.gif

Mano sitauacija tokia. As tureciau gristi i darba po vaiko prieziuros atostogu, kai jam bus 2 metukai. Kitas vaikas yra 3.5 metu. Buvau pas darbdavi, bet jis nebenori priimti, nes man nera vietos. Zinau, kad pagal istatyma manes negali atleisti, o pati savo noru tikrai neisiu. Jis man siulo iseitine 4 menesiu po 1000lt. Nors ar pradejau dirbti nuo 1500lt, paskui pakilo iki 2000lt. Imoneje pradirbau 1 metus, o poto beveik 4 metus auginau abu vaikus. Kiek is tikro priklauso iseitiniu? Ar imanoma reikalauti bent jau 1500lt? Ir dar klausimelis ar priklauso atostogos esant nestumo ir gimdymo atostogu metu?

Oho, kaip čia naglai .. Manau, reikėtų džiaugtis, kad ir tokią išeitinę siūlo.

Atsakyti
QUOTE(Vėjų Laumė @ 2013 04 15, 13:45)
Oho, kaip čia naglai .. Manau, reikėtų džiaugtis, kad ir tokią išeitinę siūlo.

Žinoma, reikia džiaugtis bent tuo..
Bet žmoguje naglumo nematau..
Sakyciau, sistema "nagla", kai taip lengvai dvieju vaiku mama paliekama be darbo.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merfise: 15 balandžio 2013 - 19:51
Bet vėl gi, galima gilintis ir gilintis čia. Reikia ir darbdavį suprast, moteris dirbo tik metus o keturis metus augino vaikus. Tai per tuos keturis metus jis gal rado gerą darbuotoją, kuris jam dirba. Labai abejoju, ar darbdavys buvo įspėtas ir žinojo, kad po vieno nėštumo bus kitas... Suprasčiau, jei įmonėje būtų dirbusi ilgiau, bent 3-5 metus. O dabar reikšti, kad savo noru neis iš darbo darbo, kažko reikalauti. Žinoma, nieko nesakyčiau, jei darbdavys būtų žinojęs , kad po vieno vaikučio bus kitas, tai manau būtų žinojęs tai būtų ir laukęs po keturių metų grįžtančios darbuotojos.
Atsakyti

Nemokama teisinė pagalba

Sveiki, jei kam teko naudotis valstybės garantuojama teisine pagalba Kaune, parašykite savo įspūdžius apie advokatų darbo kokybę. Domina advokatai civilinių bylų srityse (skyrybų).... smile.gif
Atsakyti
Dėl rekomenduojamų nemokamų advokatų Kaune aš turiu omeny dirbančių su civilinėmis bylomis (skyrybomis):
Brinevičienė
Urbonas
Martinėnaitė
Vaškelienė
Mikolaitis
Los

Gal kas žinote , kurie iš šių nemokamų (antrinė teisinė pagalba) labiau objektyvūs
Atsakyti
Gal žinote, kiek dar laiko po atleidimo iš darbo darbdavys gali reikšti pretenzijas ir grasinti teismais dėl to, kad įmonės automobilis buvo naudojamas asmeniniais tikslais. Atleista esu prieš 2 mėnesius pagal 127 str. 2 dalį, su įmone atleidimo dieną pilnai atsiskaičiau, atleidimo dieną buhalterijos paprašiau išduoti tai įrodančią pažymą. Ar čia tiesiog buvusio darbdavio gynyba ar tikrai gali jis ką nors išsireikalauti? gal kas susidūrėte su tokia situacija
Atsakyti
Sveiki, kur galima būtų gauti patarimų/konsultaciją autorinių teisių klausimais? Gal žinot kur nomokamai o gal yra kas nors iš čia išmanančių, parašykit man i pm. būsiu labai dėkinga blush2.gif
Atsakyti