Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

pas mus alyvuotos grindys beveik visame name.. tokių nebedėčiau... labai nepraktiška.. bet kokie laiku neišvalyti skysčiai susigeria. p ir alyvuot reik bent kartą į metus.. nepatogu.

plaukia laivas jūsų sklypo bylutėje turi būti pažymėtas sklypo užstatymo plotas.. va jame ir turi tilpti namas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 12 gegužės 2012 - 20:54
QUOTE(asaraa @ 2012 05 12, 21:44)
Sveika prisijungusi. Tai cia apsistosit jau ilgam  ax.gif
Kas tai?  rolleyes.gif

Su klozeto remu pridirbo, nenoriu net plestis blink.gif
Bet ir pacios kalte, reikejo anksciau labiau po savo troba pavaiksciot, o radau ir deze siandien su paciu klozetu. Pasirodo jie komplekta paeme, zodziu... Net nezinau, gal plest lauk. S-toj tai parasyta remas su klavisu ir dangciu. Tai nekreipiau demesio, o sian ziuriu deze garaze, ziuriu i vidu ir...

O grindis desiu medines tik 2 aukste, kur miegamieji. Tai ten gal ne taip jos devesis. Vaikams siaip neleidziu su maistais vaiksciot po kambarius. Tam stalas yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 05 12, 20:56)
Su klozeto remu pridirbo, nenoriu net plestis blink.gif
Bet ir pacios kalte, reikejo anksciau labiau po savo troba pavaiksciot, o radau ir deze siandien su paciu klozetu. Pasirodo jie komplekta paeme, zodziu...  Net nezinau, gal plest lauk. S-toj tai parasyta remas su klavisu ir dangciu. Tai nekreipiau demesio, o sian ziuriu deze garaze, ziuriu i vidu ir...

nieko nesupratau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2012 05 12, 22:04)
nieko nesupratau  schmoll.gif

Zodziu jie turejo paimti tik rema is parduotuves, o paeme visa komplekta su puodu. Tas puodas man nepatinka, nedesiu jo as. O ir nekokybiskas manau. Jei su visas komplektas 500. Cersanit
Ta pati puoda tai gal galima kita pritaikyt, bet kaip su remu, ar laikys jis?
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 05 12, 23:09)
Zodziu jie turejo paimti tik rema is parduotuves, o paeme visa komplekta su puodu. Tas puodas man nepatinka, nedesiu jo as. O ir nekokybiskas manau. Jei su visas komplektas 500. Cersanit
Ta pati puoda tai gal galima kita pritaikyt, bet kaip su remu, ar laikys jis?

Nu remui manau neverta taupyti..Reiketu kazka pasirinkti ir Grohe, Viega, Geberit, Tece.., nors jei 60 kg sedintysis nevirsys, tiks ir lenkiski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 05 12, 22:53)
Nu remui manau neverta taupyti..Reiketu kazka pasirinkti ir Grohe, Viega, Geberit, Tece.., nors jei 60 kg sedintysis nevirsys, tiks ir lenkiski smile.gif

Tai, kad MB apie 100 sveria. Nezinau ar plest viska, viskas jau apdirbta, nuspakliuota. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 05 13, 00:06)
Tai, kad MB apie 100 sveria. Nezinau ar plest viska, viskas jau apdirbta, nuspakliuota. doh.gif

Na kam plest, jei jau neatlaikys, tada galesit plest..smile.gif O dabar lai tarnauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 05 12, 23:08)
Na kam plest, jei jau neatlaikys, tada galesit plest..smile.gif O dabar lai tarnauja smile.gif

Tai plyteliu dar ner, tai jei jau nukris ten po to su viskuom.
Jau nebezinau, visai galva susisukus ka cia daryt. Kur as anksciau buvau.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 05 13, 00:16)

Manau statybose yra kur ir taip nervines lasteles naikint.. smile.gif As vietoj jusu uzmirsciau ir eiciau toliau..Jei tik tokios problemos butu namus statant, tai..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 05 12, 23:16)
Jau nebezinau, visai galva susisukus ka cia daryt.

Nepanikuot nono.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 05 12, 23:27)
Manau statybose yra kur ir taip nervines lasteles naikint.. smile.gif As vietoj jusu uzmirsciau ir eiciau toliau..Jei tik tokios problemos butu namus statant, tai..smile.gif

Tai jau man buvo paskutinis lasas siandien. Tiek matyt betruko. Jau posma ir nublioviau siandien.
Ir viskas ant mano peciu, MB kaip jaunas menulis pasirodo.
Ir dabar sakau keiciam-raso keiciam.O gal nekeiciam-tai tada nekeiciam. O jei kas, sakys kur ziurejai. verysad.gif
Va, pasiskundziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 05 12, 22:16)

Mano "moterisku" protu butu truputi per daug plesti ardyti jau pradejus gyventi, jei neatlaikytu tas remas blink.gif
As tai susizinociau ar tikrai toks silpnas tas remas, jeigu taip-be gailescio lauzyciau dabar, kol dar plyteliu nera, juk ta gipsa ne taip jau sudetinga ten islupti kol kas...

O tai darbininkai tipo " ne prie ko" ? Nupirko ne ta rema, sumontavo ir nusimuilino? blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 05 12, 22:35)
Tai jau man buvo paskutinis lasas siandien. Tiek matyt betruko. Jau posma ir nublioviau siandien.
Ir viskas ant mano peciu, MB kaip jaunas menulis pasirodo.
Ir dabar sakau keiciam-raso keiciam.O gal nekeiciam-tai tada nekeiciam. O jei kas, sakys kur ziurejai. verysad.gif 
Va, pasiskundziau blush2.gif

Kaip suprantu 4u.gif 4u.gif 4u.gif pas mus ta pati istorija doh.gif
Atsakyti