Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

[quote=neinzy,2012 05 14, 13:31]
zaidziau as su jusu fasadu biski blush2.gif tai prie tu plytu man is vis nelabai kas gavos... o jei plytos bus dazomos tai nera jokios bedos- pravaziuojat pro visus Klaipedos kaimukus, issirenkat patinkanti derinuka ir su sia programa pas save susideliojat 4u.gif :
https://www.sherwin-...com/visualizer/
arba su parasciausiu paintu 4u.gif
Papildyta:
Dekui, reiks pasiziureti ir prasilekti pe nuosavu namu kvartalus thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 05 14, 13:31)
Kriaka, zvilgtelejau i terasos spalva- kaip suprantu, tai impregnuota spygliuociu mediena  g.gif  pas mus tvorai atveze rudai impregnuotas lentas- kai susidejo- atrode ideali spalva- nieko nereikejo  thumbup.gif bet po poros metu is tos spalvos nelabai kas beliko- labai papilkejo tvora- ypac sauletoje puseje  4u.gif -dazem  4u.gif siaip irgi esam girdeje, kad impregnuotai medienai nieko nebereikia daryti, tipo ji nebijo- bet jau ta spalva po keliu metu doh.gif  doh.gif na bet kitiems grazu- naturalu...

drinks_cheers.gif kad cia skonio reikalas, tikrai 4u.gif Man kol kas aptinka, o kaip bus toliau nezinau dar. gal jusu vis gi nubluko nes impregnuota rudai buvo, vis gi visvien dazas detas...
As taip galvoju, kad jei ateityje neptinks man ta spalva tai liks dazyti, dar taip toli neziuriu. 4u.gif
Atsakyti
SveiKos, jungiuosi ir aš prie jūsų! Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu gyventi savo nameliuose! O kolkas mąstom apie valymo įrenginį, tiksliau jį jau turim, bet arba neužmačiau, arba nebuvo jokių rekomendacijų žmonių, kurie galėtų įrengti tą įrengimą, pabetonuoti jam pagrindą. Gal kas neseniai dėjote valymo įrenginį ir galėtų kąnors rekomeduoti išbandytą ir patikimą? Nesinori paskui gailėtis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kosminute @ 2012 05 14, 15:31)
SveiKos, jungiuosi ir aš prie jūsų! Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu gyventi savo nameliuose!

Sveika drinks_cheers.gif . Kur namelis, kokia stadija darbu ax.gif ?
Atsakyti
Namelis dėžutė su langiukais yra, santechnika yra, ir dar sienos ištinkuotas yra. Tad trūksta visos vidinės apdailos. Tad baiginėjam elektrą, ir ruošiamės įsirengti valymo įrenginį smile.gif Darbeliai juda po biški, bet tikiuosi kitais metais rudeniop jau galėsim įsikelti !
Atsakyti
QUOTE(kosminute @ 2012 05 14, 16:00)
Namelis dėžutė su langiukais yra, santechnika yra, ir dar sienos ištinkuotas yra. Tad trūksta visos vidinės apdailos. Tad baiginėjam elektrą, ir ruošiamės įsirengti valymo įrenginį  smile.gif  Darbeliai juda po biški, bet tikiuosi kitais metais rudeniop jau galėsim įsikelti !

Sveika 4u.gif kieno kaimyne busi??? ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neinzy @ 2012 05 13, 19:56)
Papildyta:
Lana, vat tokios dekoratyvines sienos as norejau  4u.gif

Aciu, paziuresiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(braske24 @ 2012 05 14, 14:07)
oho, o nuotraukoj, kaip balta atrodo ax.gif

man irgi ir nuotraukoj ir kai pro sali vaziavau pasirode baltas namukas, galvojau cia tik taip laikinai...... blush2.gif 4u.gif svarbiausia, kad seimininkei patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana***: 14 gegužės 2012 - 15:29
Laba, kazkas rase, kad dabar firma veja užsodina , kokia kaina už 1 kv. m. ir gal kam tai jau praetas etapas , gal kontaktais pasidalinsite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kosminute @ 2012 05 14, 15:31)
SveiKos, jungiuosi ir aš prie jūsų! Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu gyventi savo nameliuose! O kolkas mąstom apie valymo įrenginį, tiksliau jį jau turim, bet arba neužmačiau, arba nebuvo jokių rekomendacijų žmonių, kurie galėtų įrengti tą įrengimą, pabetonuoti jam pagrindą. Gal kas neseniai dėjote valymo įrenginį ir galėtų kąnors rekomeduoti išbandytą ir patikimą? Nesinori paskui gailėtis... smile.gif

O kokios firmos pirkote ir kodėl ne iškart su statymu? g.gif
Reikia ir mums valymo įrenginio 4u.gif
Papildyta:
neinzy, rutulyte - ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2012 05 14, 15:28)
man irgi ir nuotraukoj ir kai pro sali vaziavau pasirode baltas namukas, galvojau cia tik taip laikinai...... blush2.gif  4u.gif svarbiausia, kad seimininkei patinka 4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu, svarbu patiems seimininkams patinka drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi_zija @ 2012 05 14, 15:37)
Laba, kazkas rase, kad dabar firma veja užsodina , kokia kaina už 1 kv. m. ir gal kam tai jau praetas etapas , gal kontaktais pasidalinsite? smile.gif

kazkada anksti pavasari (turiu galvoj si pavasari - vasari ar kova) skambinau i frezija ir dar i keleta firmu - tai minimum 6 lt kv gali buti ir dar brangiau.
beja gal kas turit kontaktu bopcat - kuris galetu arti, lyginti zeme...?nes reikia pradet ieskot technikos, kai nama sutvarkys is isores - vyras eis i visu dirbti, o as lauke zolytei vieta tvarkysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2012 05 14, 17:37)

Vi_zija,
Kaip suptarntu avatare jusu namas. Liuksiskas stogas, ir as apie toki svajoju. blush2.gif Keliu ausktu jusu namas?
Atsakyti
Aš tai planuoju vejai vietą tvarkyti taip: pirma nupurkšti su herbicidais visas piktžoles, po to išrinkti šaknis, perkasti, išpurenti su technika ir sėti sėklas. Patikslinkit kas galit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2012 05 14, 18:36)
Aš tai planuoju vejai vietą tvarkyti taip: pirma nupurkšti su herbicidais visas piktžoles, po to išrinkti šaknis, perkasti, išpurenti su technika ir sėti sėklas. Patikslinkit kas galit ax.gif

Mes dabar panasiai viska darom, tik nepurskem zoles, nes buvom sodine praitais metais taciau zeme sukrito ir reikia isnaujo veztis ir vel per naujo sodinti doh.gif na, bet purenam su tokiu aparatu (berods zemes freza vadinasi), vyras lygina veza zemes, poto rinksiu kas liko grumstus, saknis, pergrebliosim ir sodinsim...uzlyginsim...laistysim ir auginsim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Mergelikes, gal kuri galit rekomenduoti viena masina geru juodu zemiu smile.gif gal kuri vezetes neseniai? Mes dabar pora masinu uzsivezem tokio kaip ir meslo-durpiu, bet dabar reike geros zemes, bet ne molingos wink.gif
Atsakyti