Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

RK, su praejusiu gimtadieniu, lai gyvenimo dienos buna tokios kaip Palangoje smile.gif

Ilonux, gal galima tikslesnes koordinates Kalotės medelyno. Kaip ir mano kaime, bet deja nežinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infinity_: 25 balandžio 2012 - 16:35
šIAIP INFO: maximose visoms sėkloms -50 proc. nuolaida, tame tarpe ir vejos sėklai, kurios yra ir dideliais maišais, ne vienos rūšies. Gal kam bus naudinga naujiena.

Dėl šulinių - kažkada pats šulinistas yra sakęs man, kad kiekvienas sekantis žiedas įleisti kainuoja vis brangiau, nes rizika didėja. Pabandykite tokių darbininkų paieškoti sodų skelbimų lentose, ten tai tikrai populiaresnė paslauga nei gyv. namuose.
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2012 04 25, 16:11)
braske24 ačiū už paaiškinimą ir dar klausimukas kokia kaina suderejot?

frezuoto neoporo kubo kaina mums kainavo 189lt 4u.gif
Papildyta:
http://www.*infected...i-13683860.html
siaip ziurejau ir uzmaciau tikrai pigus sklypai....gal kam pravers...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 04 25, 16:04)
gal galit kontaktus parašyti?  4u.gif

http://www.zemgreda.lt/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2012 04 25, 16:34)
Ilonux, gal galima tikslesnes koordinates Kalotės medelyno. Kaip ir mano kaime, bet deja nežinau ax.gif

Reikia sukti į kitą Liepojos plento pusę negu jūs kad važiuojat prie savo namuko. Prie tokių senų namų (parduotuvė lyg ten yra ar buvo...) suki į kitą juostą prie perėjos. Žmonės turi medelyną ir rožes augina. Rožės neblogos kokybės, prieš 2 metus sodintos pas mus ir nenušąla, žydi nuo birželio iki kol rimtai atšąla. Vakar dar pas juos nusipirkau rožę "Samba", kuri iš pradžių žydi geltonai ir po to pamažu virsta į raudoną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 25 balandžio 2012 - 20:32
QUOTE(Infinity_ @ 2012 04 25, 17:34)
RK, su praejusiu gimtadieniu, lai gyvenimo dienos buna tokios kaip Palangoje smile.gif

Aciux. Gerai tos gyvenimo dienos eina, norai po biski pildosi wub.gif , o kai issipildo, vis vel ko nors uzsinoriu biggrin.gif , bet noreti sveika bigsmile.gif

QUOTE(syri @ 2012 04 25, 17:41)
šIAIP INFO: maximose visoms sėkloms -50 proc. nuolaida, tame tarpe ir vejos sėklai, kurios yra ir dideliais maišais, ne vienos rūšies. Gal kam bus naudinga naujiena.

TAi kokias tas vejos seklas pirkt geriau unsure.gif ? Siandien kaimyne sake yra kazkokios ekologiskos, kuriu nereik veliau trest ax.gif g.gif .
Atsakyti
Sveikos statybininkes smile.gif

Senokai bebuvau, nera kaip prie interneto nusigauti, tai keleta temu ziurau praleidau...

Na ka, RK su gimtadieniu!!!!!!! Visko tau pacio geriausio wink.gif

Dier, labai grazios foto, grazi seimyna smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2012 04 25, 20:34)

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 04 25, 21:47)
TAi kokias tas vejos seklas pirkt geriau unsure.gif ? Siandien kaimyne sake yra kazkokios ekologiskos, kuriu nereik veliau trest  ax.gif  g.gif .

http://www.vejuireng...i...6&Itemid=56
Papildyta:
QUOTE(Agulyte @ 2012 04 26, 08:38)
Sveikos statybininkes smile.gif
Senokai bebuvau, nera kaip prie interneto nusigauti, tai keleta temu ziurau praleidau...

Sveika, kaimyne 4u.gif tai gal jau galiu pasveikinti su ikurtuvemis? ax.gif
Atsakyti
[quote=Lana***,2012 04 26, 09:30]
http://www.vejuireng...i...6&Itemid=56

[quote=Lana***,2012 04 26, 09:30]

Gal ir geras sprendimas, dobiliukai mielai atrodo, net ir sausrai esant nelabai džiūsta kaip siauralapiai. Tačiau reikėtų atkreipti dėmesį, kad dobilų žiedai labai traukia bites ir tada didelė tikimybė būti įgeltam. Mano tėvų veja iš dobiliukų, tai net jei nupjauni ją trumpai, vis viena sugeba žydėt ir bites traukt. Mano merginoms jau buvo įkandusios bitės pas tėvus bebūnant sad.gif Nebent šita siūloma rūšis turi savybę nežydėt, bet abejoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 26 balandžio 2012 - 10:01
QUOTE(ilonux @ 2012 04 26, 10:59)
Gal ir geras sprendimas, dobiliukai mielai atrodo, net ir sausrai esant nelabai džiūsta kaip siauralapiai. Tačiau reikėtų atkreipti dėmesį, kad dobilų žiedai labai traukia bites ir tada didelė tikimybė būti įgeltam. Mano tėvų veja iš dobiliukų, tai net jei nupjauni ją trumpai, vis viena sugeba žydėt ir bites traukt. Mano merginoms jau buvo įkandusios bitės pas tėvus bebūnant sad.gif Nebent šita siūloma rūšis turi savybę nežydėt, bet abejoju...

na va, tada RK geriau universalu vejos seklu misini geriau rinkis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 04 25, 21:47)
TAi kokias tas vejos seklas pirkt geriau unsure.gif ? Siandien kaimyne sake yra kazkokios ekologiskos, kuriu nereik veliau trest  ax.gif  g.gif .

nu nera didelio skirtumo 4u.gif viskas priklauso nuo vejos prieziuros po to, o ne tik nuo seklos 4u.gif galima ir netresiant veja grazia tureti (jei cia trasu tiek bijai)- bet tada reikia daug laistyti, pjauti daznai, piktzoles visokias rankiniu budu rinkti 4u.gif
Atsakyti