Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(sapetrausk @ 2012 06 13, 22:20)
ar per tuos pora metu atsisesdavot uz vairo, ar visiskai buvot uzmetus si reikala?

per ta laika tik stebejau vairuojanti vyra o važiuoti važiavau nuo gegužes pradžios intensyviai kiekviena darbo diena su instruktorium ir dar su vyru savaitgaliais aišktelej pastumdydavau mašina
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 06 13, 22:25)
per ta laika tik stebejau vairuojanti vyra o važiuoti važiavau nuo gegužes pradžios intensyviai kiekviena darbo diena su instruktorium ir dar su vyru savaitgaliais aišktelej pastumdydavau mašina

nu saunuole. viskas imanoma. o as manau dariau klaida, kad vairavau nuo gruodzio ir mazdaug karta savaiteje, ir pertrauku buvo del mano negalejimo ar instruktoriaus. reikia va kasdien vairuot ir gerai bus
Atsakyti
Gal kaunietės pasisakytų kokiose aikštelėse mokosi vairuoti su šeimos nariais?
Aš buvau tik Auto ABC aikštelėje, gal dar kokioje galima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joleks: 14 birželio 2012 - 08:56
QUOTE(mėnulis @ 2012 06 14, 08:23)
nu saunuole. viskas imanoma. o as manau dariau klaida, kad vairavau nuo gruodzio ir mazdaug karta savaiteje, ir pertrauku buvo del mano negalejimo ar instruktoriaus. reikia va kasdien vairuot ir gerai bus

man irgi taip atrodo kad kasdien važiuojant nauda didesne nei karta sav nes mažiau kas pasimiršta

o mano vakar užsisakytas pažymejimas jau pagamintas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 06 13, 19:55)
o pro kur vaziavot? Vilniuje?
O man laikant stresas koja l kisa. Per egzamina labai jau stengiuosi gal perdaug  g.gif
Kokius raminukus gerei?  smile.gif

kaip as stengiausi perdaud tai s ir gavosi:( ramivalio lasiukus .as isvis sunkiai su stresu susitvarkau jis man ir gyvenime pagalius i ratus kaisioja:)as kaune laikiausi.
Atsakyti
Šiandien įveikiau pirmą etapą teisių link, išsilaikiau teoriją regitroje. biggrin.gif
Liko tik 3 važiavimai ir turėčiau laikyti mokyklinį vairavimo egzaminą, tik bijau, kad man tų 3 pamokų bus mažai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2012 06 13, 16:39)
mielai prasom  4u.gif  na ir kaip ispudziai po pirmuju pamoku? patinka?  mirksiukas.gif

sveika ačiu už priemimą..oj pirmas vairavimas šoko būsiena, o antras važiavau jau iš Traku per Lentvari pati smile.gif rytoj trečias vairavimas..bet vistiek baisu
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2012 06 13, 19:40)
labas, kokia mokykla lankai?

A.Vižinio I.Į. “VAIRALIS” čia Grigiškėse
Papildyta:
QUOTE(savitre @ 2012 06 13, 20:43)
sveikos mielosios
aš šiandien išlaikiau regitroj praktikos egzamina užsisakiau vairuotojo pažymejima ir jau esu be penkiu minučiu savarankiška vairuotoja  ax.gif šita egzamian iveikiau iš pirmo karto ir galiu pasakyti kad labai daug kas priklauso nuo egzaminuojančio žmogaus. pirma kart patekau pas labai super ramu gerai nusiteikusi žmogu kuris mane ramino sake viskas bus gerai bet del savo nervu kliudžiau šaligatvi... o šiandien nuejau o ten ant manes šaukia klykia pyksta ir t.t. 5kart liepe sustoti po tam tikru manevru kad galetu apšaukti, aš vis kantriai sedejau laukiau kol pasakys lipk lauk ir vis laukiau ir laukiau kankinau save ne karta minčiu buvo pačiai nutraukti ir išlipti lauk bet vis tempiau guma... kol kulminacija buvo tokia gryžom i regitra pastačiau mašiniuka atklausiau moralo o aš iš mandagumo sedžiu ir klausausi jo linksedama galva kol galu gale sugebejau išgirsti žodžius "kasoj susimokekit 49lt ir užsisakykit pažymejima" tada greit lipau lauk dar stengiau "ačiū" išlementi ir kuo greičiau dingau iš akių. taip kaip kiti po egzamino iš kart sugeba džiaugtis gera pabaiga aš nesugebejau drebejau visa diena šitas egzaminas gyvenima tikrai sutrumpino doh.gif  butu kas pasakes kad tiek nervu kainuos nebučiau  net pradejus

kokia tu šaunuole, sveikinu ir pavydžiu kad tau viskas jau praeiti smile.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif Kaip visoms pavydziu kurios gali sau smagiai vazinetis!! As issilaikiau teises is antro karto, 2008m. Ir nuo to laiko prisedusi prie vairo buvau gal kokius 3 kartus, KAIME. Visiskai pamirsau vairuoti. Nejauciu gabaritu, sunku su tais begiais. Dabar pradejau lyg ir is naujo mokytis, tai su broliu, tai su draugu. REKIA, kaip debilai, susinervinu, pradedu galvoti kokia as ziopla,nes kiek zmoniu ismoko vairuoti, o va as kaip sedziu keleivio puseje, taip ir sedziu. Nusprendziau pasiimti 5pamokas, bet va...gyvenam Anglijoje, ir nezinau kaip seksis su instruktoriumi, nes as tikrai ne viska suprasiu, ypac kai prades sneketi visokiom neaiskiom teorijom. Kazko nelimpa masiniukai man, nelimpa, bet kazkaip norisi prisijaukinti
Atsakyti
Aš šeštadienį išsilaikiau teoriją regitroje. thumbup.gif Padariau dvi klaidas. Sprendžiau testus mokykloje ir Alsket. Darydavau 1-2 klaidas, nors būdavo ir 100 proc atsakydavau, o kartais ir 4 klaidas padarydavau.
Liko du važiavimai su instruktorium ir turėčiau laikyt mokyklinį praktikos egzaminą. Su vyru kelis kart bandėm važiuot į aikštelę mokytis, tai tik susipykom ir daugiau nieko. Pagal jį nieko aš nemoku, tik mašina gadinu, sankabą deginu ir t.t. doh.gif verysad.gif Ir tikrai su juo man aikštelėje niekas nesigauna, o su instruktorium visai neblogai pravažiuoju.
Atsakyti
Šaunuoles jus.. o man vakar buvo trečias vairavimas su instruktorium, puse vilniaus atrodo apvažiavau ir Santariškes ir karoliniškes, lazdinai prie regitros, savanoriai, kur tik nebuvom, tai paskui net galva suktis pradėjo... atrode taip neblogai važiavau o gale paraše 6 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2012 06 19, 16:20)
Šaunuoles jus.. o man vakar buvo trečias vairavimas su instruktorium, puse vilniaus atrodo apvažiavau ir Santariškes ir karoliniškes, lazdinai prie regitros, savanoriai, kur tik nebuvom, tai paskui net galva suktis pradėjo... atrode taip neblogai važiavau o gale paraše 6 smile.gif

Tu del tos seskes nesijaudink tongue.gif man irgi is pradziu seskes rasydavo, paskui septynetus...zodziu, tipo progresas vyksta mokyme mirksiukas.gif cia gal tokia instruktoriu metodika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2012 06 19, 15:59)
Tu del tos seskes nesijaudink  tongue.gif  man irgi is pradziu seskes rasydavo, paskui septynetus...zodziu, tipo progresas vyksta mokyme  mirksiukas.gif  cia gal tokia instruktoriu metodika  mirksiukas.gif

Kur jums tuos balus rašo? Nemačiau nei karto jokio vertinimo g.gif
Atsakyti