Sveikutes, skaitau jusu plepesiukus ir mastau vis pries uzmigdama apie tas kapsule, kaip cia suderinti, kaip kuo daugiau gauti kuo maziau perkant, is viso siuo metu yra tokia pas mus finansine situacija kad neduokdie

vyras nedirba, as gaunu nedidele stipendija (ne studento, doktoranto

) bet to negana - dar ir nama isirenginejam

tai viskas ir sueina ten, dar gerai kad viska vyras savo rankom daro - ir stoga denge ir santechnikas vede ir dabar sildyma, bet vistiek pinigu suryja - visus

tai mano garderobai, neskaitant dar du mazamecius - sueina ten
Todel vis ir suku galva

turiu daugiausiai tokiu smelines spalvos atspalviu drabuziu bet vistiek truksta - ir dar nzn kokia cia ryskesne spalva paderinti

is beidge turiu dvejas kelnes - linines ir tokias safari kostiumines tipo, svarkelius du, vat reiktu sijono labai ir suknutes tokiai smart casual ar casual kapsulei, reiks nuvaziuot pas uosviene pasiimt vasariniu rubu, nes kaip bebutu - netelpam mes su asmenu visu metu garderobu i spinta

Del nagu turejau visokius - gelinius, akrilinius, ilgalaiki dariausi, esme kad man nusibosta ilgainiui buti "priristai" dziugina tie sutvarkyti naguciai, bet atbaido mintis kad reiks pildytis, manikiura salone darau tik yaptingom progom ar kai noriu palepint save, taip tvarkausi namie, siaip daug darbo praleidziu labese, tai paskutiniu metu nelakuoju, nes nelaiko man tas lakas, todel sudomino ta umnaja emal priemone

Kur cia ja galima butu isigyti? Nes noreciau tureti toki stiprumo priduodanti reikala
o pedikiura sakiau irgi reiktu pasidaryti, sesuo turi priemones ilgalaikiui, tai jau antra vasara pasidarau ilgalaiki - tai man gerai, maziau sukt galva reikia, nes nagai auga tikrai letai

p.s. groovy - turejau ta Out the door... liuks dalykas, man irgi patikdavo kad greitai nudziudavo, nes su dviem mazais nepasedesi ilgai, o jei pasilieki nakciai sita reikala, tai miegas uzlauzia ir vistiek susigadinu