Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus krašto statybininkai

jie mato pajamas.... is to sprendzia del pajegumo, pasistatyt nama....

parduodant, del mokesciu - nzn, dar nepardavinejau......
deklaraves rinkos kaina, pardyodant - reiktu ziureti....
Atsakyti
QUOTE(bolivija @ 2012 05 22, 22:37)
Vat todel kad niekas nenori mokesciu moketi, todel mes taip ir gyvenam....

Ta prasme, aš už savo darbą, kurį dirbau laisvalaikiu prie savo namo, turėčiau susimokėti mokesčius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2012 05 23, 07:41)
Ta prasme, aš už savo darbą, kurį dirbau laisvalaikiu prie savo namo, turėčiau susimokėti mokesčius  g.gif

Cia tik tuo atveju, jei parduosi anksciau nei po 3 (ar 5, nepamenu) metu. Kodel pajamos is namo pardavimo neturetu buti apmokestinamos? Kuo gi si veikla kitokia nuo kitu?
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali parekomenduoti statybininkus Vilniuje?

Konkretus darbai: gipskartono lubu dazymas, tapetu klijavimas sienoms, darbo ne per daugiausiai kazkur 4 dienom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bingo @ 2012 05 23, 12:03)
Kodel pajamos is namo pardavimo neturetu buti apmokestinamos? Kuo gi si veikla kitokia nuo kitu?

Plius kai su namu parduodamas ir savo rankų darbo vaisus, tai irgi pelnas gautas už savo darbą, kuris taipogi, kaip ir bet kuris kitas darbas, gali būti apmokęstinamas.
Atsakyti
Sveiki vilniečiai. Gal galit rekomenduoti gręžtinių pamatų įrengėjus?
Atsakyti
Sveiki,
gal kas žino kur juodžemį Vilniuje gauti pigiau... kažkaip 400 lt mašina man kosminė kaina atrodo sad.gif
Atsakyti
Sveiki, esame nuo kovo menesio persikarauste i naujus namus tai darbu iki ausu... tiek irenginejant busto vidu tiek tvarkant aplinka... Beje vidu jau kaip ir irengeme, na truksta kai kuriu baldu, uzuolaidu ir pan. smulkmenu na kuriu nemazai... o lauke ati visai dar 0 (nulis sad.gif ), nei tvoros nei vartu, gerbuvis nesutvarkytas, vienu zodziu darbu milijonas... Aktualiausi klausimai bent jau man siuo metu tai gerbuvio irengimas, kaip jus planuojate ji tvarkyti is kur ideju semtis? Na ir dar apie uzuolaidas vis pagalvoju... nes kazkaip atsibodo gyventi kaip podiume smile.gif Siaip nereklamuoju saves, bet esu sukurus savo bloga apie busto irengima - na savotiska dienorastio kuri papildau, urasau savo mintis, imetu nuotraukas prasau kitu patarimu... tai kad netrodyciau vien norinti gauti8 info is kitu kaip ir ka? pasidalinu ir pati ... mano sprendimus del vidaus (interjero) irengimo galit rasti cia... beje ten galite ir komentarus parasyti tai jei ka gal patarsiu, kur ko ieskokau..ar pan. http://bustoirengimas.blogspot.com/
Beje, man aktualiuais klausimai, kadangi esu cia naujoke gal galite patarti gal kazkokioje temoje jau kalbama, apie juodzemio vezejus kainas, ir apie savarnakiska vejos irengima - technologija??? Na ir zinoma rupi dar uzuolaidos? gal galite patarti kur galima rasti grazios, kokybiskos medziagos uzluolaidoms (nes nemazi vitrininiai langai, tai jauciu metrazassusidarys sad.gif ) ne kosminemis kainomis Vilniuje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alezna.serdiukova: 04 birželio 2012 - 18:13
QUOTE(alezna.serdiukova @ 2012 06 04, 19:12)
.............ne kosminemis kainomis Vilniuje?

Atskiros temutes yra suskurtos ir apie veja, ir apie uzuolaidas 4u.gif Ten nemazai geros info galima rasti tikrai smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas galite rekomenduoti kas daro greztinius polinius pamatus gerai ? Reiktu isplyginti sklypa, sukelti ir pamatus irengti. Taip pat murininku ieskome patikimu. aciu, kas pasidalinsite informacija. Statybos Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(vertigo @ 2012 06 04, 22:33)
Sveikos. Gal kas galite rekomenduoti kas daro greztinius polinius pamatus gerai ? Reiktu isplyginti sklypa, sukelti ir pamatus irengti. Taip pat murininku ieskome patikimu. aciu, kas pasidalinsite informacija. Statybos Vilniuje

Jei norite gerai, kreipkitės į tokias firmas kaip vilniaus rentinys ar geostatyba. Tiesa Rentinio kainos nuramino mano pageidavimą "gerai įrengti pamatus".

Jei norit pigiau, kreipkitės į konstruktorių, o po to ieškokit brigados, kuri įrengs pamatus pagal konstruktyvą ir reikės tik prižiūrėt, kad laikosi konstruktyvo. Rimtesnės firmos konstruktyvą pasidarys pačios ir priežiūrą atliks.
Atsakyti
Mums polius darė Vilniaus rentinys. Kaina buvo nemaža, bet įskaitant tai, kad jie patys pasidarė pamatų konstruktyvą, toliau nebeieškojom.
Atsakyti