Įkraunama...
Įkraunama...

Raganės

Plepam toliau smile.gif ir laukiam žiedų wub.gif

user posted image
free image hosting
user posted image
hosting images
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 25 balandžio 2012 - 21:06
QUOTE(Streamy @ 2012 04 25, 21:04)

jūsiškė atrodo tokia pat kaip mano raganė
Atsakyti
QUOTE(rima.maniukiene @ 2012 04 25, 22:06)
jūsiškė atrodo tokia pat kaip mano raganė

ne mano čia biggrin.gif či iš interneto platybių wub.gif blush2.gif
Atsakyti
siryt istyrinejau savo raganes, pasirodo viena leidzia naujus uglius, o kita ant senu stiebu krauna pumpuriukus, bet is zemes irgi lenda nauju ugliuku. Tai toji, kur ant senu krauna, yra violetine, pamenu is pernyksciu ziedu, ta kuri naujus leidzia, yra balta. Kaip dar butu galima atpazinti raganes rusi? laukti ziedu?
Atsakyti
Sveikutės Raganių augintojos,
pas mus nedėkingoje vietoje yra elektros stulpas kieme,nusprendėm aplink jį apsodint kažką iš vijoklinių augalų,pasirinkom raganę, patarkit kokią reiktų rinktis,svarbiausia,kad nebijotų šalnų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2012 04 29, 16:14)
Sveikutės Raganių augintojos,
pas mus nedėkingoje vietoje yra elektros stulpas kieme,nusprendėm aplink jį apsodint kažką iš vijoklinių augalų,pasirinkom raganę, patarkit kokią reiktų rinktis,svarbiausia,kad nebijotų šalnų rolleyes.gif

kad jos nelabai bijo šalčių bent jau maniškės gal tokios tiesiog papuolė nes esu gavusi iš tokios bobutės ne pirktinę ,o veislės aišku nežinau
Atsakyti
Ieskau pirkti Raganes keleta krumeliu ar daigeliu smile.gif Gal kas parduodate Kaune 4u.gif Noretusi kitos spalvos nei tamsiai violetines blush2.gif Siulykit i az 4u.gif Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 04 30, 11:02)
Ieskau pirkti Raganes keleta krumeliu ar daigeliu smile.gif Gal kas parduodate Kaune  4u.gif Noretusi kitos spalvos nei tamsiai violetines  blush2.gif Siulykit i az  4u.gif  Aciu  mirksiukas.gif

Aš taip pat ieškau pirkti traganės (bet kokios) Vilniuje arba Širvintose 4u.gif
Atsakyti
As jau nervuojuosi, kad manosios raganes ramiai sedi ir ugliu nekisa is po zemiu. Idomu ar tik nenusalo jos? Siaip tai paprastos, tos senoviskos violetines.
Kada siaip normalu joms islysti?
Atsakyti
Mano "montana" jau zydi thumbup.gif Kokia diena prigriebusi laiko- idesiu foto cool.gif
Atsakyti
sveikutes ,

as ir noreciau Raganes. o iskur ju toks ''piktas ''pavadinimas ?
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2012 05 18, 09:50)
Mano "montana" jau zydi thumbup.gif Kokia diena prigriebusi laiko- idesiu foto cool.gif

Laukiam laukiam:)
Atsakyti